I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Caykur Didi Stadium, men klarer ikke å score.
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    Dal Varesanovic
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Dal Varesanovic går utenfor.
    20'
    Martin Yankov Minchev
    Caykur Rizespor avanserer forover i Rize. Martin Yankov Minchev avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark for Antalyaspor på egen banehalvdel.
    21'
    Altin Zeqiri
    Målsjanse til Caykur Rizespor! Altin Zeqiri treffer mål, men keeper redder.
    23'
    Antalyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    24'
    Emir Han Topcu
    Emir Han Topcu (Caykur Rizespor) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    24'
    Sam Larsson
    Sam Larsson (Antalyaspor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Muammet Taha Sahin
    Målsjanse! Muammet Taha Sahin (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Antalyaspor.
    28'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    29'
    Caykur Rizespor fosser forover og Martin Yankov Minchev fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    31'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 Antalyaspor
    Mål: Altin Zeqiri
    Målgivende: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Caykur Rizespor leder 1-0 etter en scoring av Altin Zeqiri. Det er en fin assist fra Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi.
    33'
    Målet til Caykur Rizespor sjekkes av VAR
    34'
    Målet til Caykur Rizespor blir stående
    35'
    Kan Antalyaspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Dommeren gir Dal Varesanovic (Caykur Rizespor) et gult kort.
    38'
    I Rize header Sander Van de Streek (Antalyaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    En av Caykur Rizespors spillere blir avblåst for offside på Caykur Didi Stadium.
    42'
    42'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Antalyaspor.
    42'
    Hjørnespark til Antalyaspor
    43'
    Veysel Sari
    I Rize får Veysel Sari (Antalyaspor) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    43'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Antalyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    46'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Sander Van de Streek (Antalyaspor) avanserer forover på Caykur Didi Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Caykur Rizespor angriper, men Emre Kargin blåser for offside.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bahadir Ozturk (Antalyaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Bahadir Ozturk er tilbake i kampen igjen.
    53'
    59'
    Caykur Rizespor 2 - 0 Antalyaspor
    Målgivende: Jonjo Shelvey
    Altin Zeqiri øker Caykur Rizespors ledelse til 2-0! Flott spill fra Jonjo Shelvey før målet.
    60'
    Dario Saric
    Dario Saric (Antalyaspor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    64'
    Caykur Rizespor angriper i Rize, men blir avblåst for offside.
    64'
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Antalyaspor.
    65'
    Skudd utenfor mål, Antalyaspor
    66'
    Spillerbytte - Antalyaspor
    Inn: Emre Uzun
    Ut: Ramzi Safuri
    Ali Riza Sergen Yalcin (Antalyaspor) gjør sitt første bytte for dagen. Emre Uzun erstatter Ramzi Safuri.
    66'
    Inn: Britt Assombalonga
    Ut: Sam Larsson
    Antalyaspor bytter ut Sam Larsson med Britt Assombalonga. Dette er det andre byttet som Ali Riza Sergen Yalcin gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Zymer Bytyqi
    Ut: Sander Van de Streek
    Antalyaspor gjør sitt tredje bytte. Sander Van de Streek erstattes av Zymer Bytyqi.
    67'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: Altin Zeqiri
    Caykur Rizespor bytter ut Altin Zeqiri med Gustavo Sauer.
    70'
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Martin Yankov Minchev (Caykur Rizespor) erstattes av Adolfo Gaich.
    70'
    Frispark i en god posisjon for Antalyaspor!
    72'
    73'
    76'
    David Akintola
    Målsjanse! David Akintola (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    77'
    78'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Erdal Rakip
    Ut: Dario Saric
    Ali Riza Sergen Yalcin gjør dagens fjerde bytte i Rize, når han tar ut Dario Saric og setter inn Erdal Rakip.
    81'
    Caykur Rizespor 3 - 0 Antalyaspor
    Mål: Adolfo Gaich
    Målgivende: Emir Han Topcu
    Mål! Adolfo Gaich øker ledelsen til 3-0. Emir Han Topcu sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Emre Kargin signaliserer et frispark til Antalyaspor like utenfor Caykur Rizespor-området.
    84'
    Frisparket tildelt Antalyaspor er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    84'
    85'
    Adam Buksa
    Adam Buksa (Antalyaspor) kommer til avslutning på Caykur Didi Stadium, men headingen blir reddet.
    85'
    85'
    Jakub Kaluzinski (Antalyaspor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    85'
    Antalyaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    86'
    87'
    Inn: Muammer Sarikaya
    Ut: Dal Varesanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Muammer Sarikaya, mens Dal Varesanovic tar plass på benken.
    88'
    Inn: Halil Ibrahim Pehlivan
    Ut: David Akintola
    Caykur Rizespor gjør sitt fjerde bytte. David Akintola erstattes av Halil Ibrahim Pehlivan.
    88'
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Muammet Taha Sahin avslutter utenfor.