Alper Akarsu signaliserer et frispark til BB Bodrumspor.
    5'
    Caykur Rizespor får tildelt et hjørnespark
    Alper Potuk
    Alper Potuk (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    8'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til BB Bodrumspor på egen banehalvdel.
    8'
    Caykur Rizespor får tildelt et frispark
    Kenan Ozer
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    BB Bodrumspor blir avblåst for offside
    Kenan Ozer
    En av BB Bodrumspors spillere blir avblåst for offside på Caykur Didi Stadium.
    9'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    Farouk Miya
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Farouk Miya fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Kenan Ozer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Kenan Ozer er tilbake på banen igjen.
    15'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til BB Bodrumspor.
    15'
    BB Bodrumspor får tildelt et hjørnespark
    18'
    Caykur Rizespor blir avblåst for offside
    En av Caykur Rizespors spillere går i offside.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rize fordi Abdurrahman Canli får behandling for en skade på banen.
    21'
    BB Bodrumspor slipper å klare seg uten Abdurrahman Canli som kommer tilbake på banen igjen.
    22'
    Uzeyir Ergun
    Uzeyir Ergun (BB Bodrumspor) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    23'
    Kenan Ozer
    Alper Akarsu tildeler BB Bodrumspor en corner. Kenan Ozer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Skudd utenfor mål, Caykur Rizespor
    Alper Potuk
    Målsjanse! Alper Potuk (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    28'
    Alper Potuk
    Caykur Rizespor angriper, men avslutningen til Alper Potuk går utenfor.
    30'
    Skudd utenfor mål, BB Bodrumspor
    Kenan Ozer
    Sjanse! BB Bodrumspor avanserer forover, men Kenan Ozer avslutter utenfor.
    34'
    37'
    Skudd på mål, BB Bodrumspor
    38'
    BB Bodrumspor, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Uzeyir Ergun (BB Bodrumspor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    38'
    Uzeyir Ergun (BB Bodrumspor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    39'
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra BB Bodrumspor.
    39'
    Kenan Ozer
    Kenan Ozer (BB Bodrumspor) avanserer forover på Caykur Didi Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Tarik Cetin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Tarik Cetin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    BB Bodrumspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Sefa Yilmaz
    Ut: Farouk Miya
    Farouk Miya (Caykur Rizespor) erstattes av Sefa Yilmaz.
    45'
    I Rize slår Uzeyir Ergun en corner fra høyre.
    45'
    45'+1
    Frispark til BB Bodrumspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    45'+1
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    45'+2
    Gult kort til BB Bodrumspor
    Onur Akbay
    Onur Akbay (BB Bodrumspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Frispark for BB Bodrumspor på egen banehalvdel.
    48'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    51'
    Frisparket tildelt Caykur Rizespor er farlig nær BB Bodrumspors målområde.
    52'
    Alper Potuk
    Sjanse til Caykur Rizespor! Alper Potuk er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    53'
    53'
    Det blir farlig! Frispark for BB Bodrumspor er nær straffområde.
    55'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Celal Dumanli
    Celal Dumanli (BB Bodrumspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Caykur Didi Stadium.
    59'
    60'
    62'
    62'
    Spillerbytte - BB Bodrumspor
    Inn: Bahadir Erol
    Ut: Erdem Cetinkaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BB Bodrumspor. Inn kommer Bahadir Erol, mens Erdem Cetinkaya tar plass på benken.
    62'
    Inn: Erkan Degismez
    Ut: Abdurrahman Canli
    BB Bodrumspor gjør sitt andre bytte. Abdurrahman Canli erstattes av Erkan Degismez.
    63'
    66'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 BB Bodrumspor
    Mål: Sefa Yilmaz
    Målgivende: Kubilay Kanatsizkus
    Mål! Sefa Yilmaz gir Caykur Rizespor en 1-0 ledelse. Flott spill fra Kubilay Kanatsizkus før målet.
    67'
    69'
    70'
    70'
    Inn: Alberk Koc
    Ut: Ercan Coskun
    Caykur Rizespor bytter ut Ercan Coskun med Alberk Koc.
    71'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alper Potuk (Caykur Rizespor) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Inn: Adis Jahovic
    Ut: Celal Dumanli
    BB Bodrumspor bytter ut Celal Dumanli med Adis Jahovic. Dette er det tredje byttet som Ismet Tasdemir gjør i dagens kamp.
    72'
    Alper Potuk er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Mithat Pala
    Dommer Alper Akarsu gir Mithat Pala (Caykur Rizespor) et gult kort.
    73'
    Inn: Emircan Altintas
    Ut: Benhur Keser
    Bulent Korkmaz gjør dagens tredje bytte i Rize, når han tar ut Benhur Keser og setter inn Emircan Altintas.
    75'
    77'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    77'
    77'
    Inn: Koray Kilinc
    Ut: Recep Aydin
    Ismet Tasdemir (BB Bodrumspor) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Koray Kilinc erstatter Recep Aydin.
    78'
    Inn: Suleyman Gunes
    Ut: Cenk Sen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BB Bodrumspor. Inn kommer Suleyman Gunes, mens Cenk Sen tar plass på benken.
    78'
    Caykur Rizespor har fått straffe!
    79'
    Caykur Rizespor scorer på straffe!
    Caykur Rizespor 2 - 0 BB Bodrumspor
    Mål: Emircan Altintas
    Emircan Altintas banker inn et straffespark på Caykur Didi Stadium! Caykur Rizespor øker dermed ledelsen til 2-0.
    80'
    Alper Akarsu signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    81'
    82'
    Spillet på Caykur Didi Stadium er stoppet midlertidig fordi Kerem Kalafat ligger nede.
    83'
    Kerem Kalafat er tilbake i kampen igjen.
    84'
    Inn: Srdjan Grahovac
    Ut: Kerem Kalafat
    Kerem Kalafat (Caykur Rizespor) erstattes av Srdjan Grahovac.
    86'
    Inn: Enriko Papa
    Ut: Alper Potuk
    Caykur Rizespor bytter ut Alper Potuk med Enriko Papa.
    86'
    88'
    88'
    90'
    90'
    90'
    Tarik Cetin
    Tarik Cetin (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    BB Bodrumspor angriper i Rize, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Kenan Ozer
    BB Bodrumspor fosser forover og Kenan Ozer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.