Zeqiri90'+7
3-1
    Frispark Gaziantep.
    3'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Caykur Rizespor en corner. Casper Höjer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    I Rize slår Jonjo Shelvey en corner fra høyre.
    7'
    Gaziantep tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Martin Yankov Minchev
    Martin Yankov Minchev (Caykur Rizespor) avanserer forover på Caykur Didi Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Gaziantep.
    10'
    Papy Djilobodji
    Papy Djilobodji (Gaziantep) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    12'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for Gaziantep på egen banehalvdel.
    13'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Gaziantep FK
    Salem M'Bakata
    Salem M'Bakata (Gaziantep) får et gult kort av dommer Abdulkadir Bitigen.
    21'
    22'
    En av Gazianteps spillere blir avblåst for offside.
    23'
    Deian Cristian Sorescu
    Gaziantep fosser forover og Deian Cristian Sorescu fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Gaziantep.
    26'
    David Akintola
    Sjanse i Rize! David Akintola (Caykur Rizespor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    27'
    27'
    Denis Dragus
    Gaziantep angriper i Rize. Denis Dragus fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    En av Caykur Rizespors spillere blir avblåst for offside på Caykur Didi Stadium.
    29'
    30'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    32'
    Papy Djilobodji (Gaziantep) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    32'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Casper Höjer
    Dommer Abdulkadir Bitigen gir Casper Höjer (Caykur Rizespor) et gult kort.
    35'
    35'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    38'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    39'
    Gaziantep angriper i Rize. Denis Dragus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Abdulkadir Bitigen tildeler Gaziantep en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Caykur Rizespors Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi blåses av for offside på Caykur Didi Stadium.
    45'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Gustavo Sauer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Altin Zeqiri, mens Gustavo Sauer tar plass på benken.
    46'
    49'
    50'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Alexandru Maxim
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Alexandru Maxim fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Salem M'Bakata (Gaziantep) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    51'
    Ertugrul Ersoy
    Gaziantep angriper på Caykur Didi Stadium. Ertugrul Ersoy header utenfor.
    51'
    Mål for Gaziantep FK!
    Caykur Rizespor 0 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Deian Cristian Sorescu
    Målgivende: Alexandru Maxim
    Mål! Deian Cristian Sorescu gir Gaziantep ledelsen 0-1 i Rize. Flott spill fra Alexandru Maxim før målet.
    54'
    Målet til Gaziantep FK sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Gaziantep FK blir stående
    55'
    Jamiro Monteiro
    Sjanse i Rize! Jamiro Monteiro (Gaziantep) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Målsjanse til Gaziantep! Jamiro Monteiro treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Muammer Sarikaya
    Caykur Rizespor bytter ut Muammer Sarikaya med Adolfo Gaich. Dette er det andre byttet som Ilhan Palut gjør i dagens kamp.
    58'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    I Rize slår Alexandru Maxim en corner fra høyre.
    63'
    Skudd utenfor mål, Gaziantep FK
    63'
    64'
    Gaziantep FK scorer selvmål!
    Caykur Rizespor 1 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Salem M'Bakata
    Målgivende: Emir Han Topcu
    Mål! Salem M'Bakata utligner for Caykur Rizespor. Stillingen er dermed 1-1 i Rize. Det er en fin assist fra Emir Han Topcu.
    64'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Caykur Rizespor like utenfor Gaziantep-området.
    68'
    Straffe til Caykur Rizespor
    69'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    71'
    72'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Adolfo Gaich
    Sjanse til Caykur Rizespor! Adolfo Gaich er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Furkan Soyalp
    Ut: Ogun Ozcicek
    Gaziantep bytter ut Ogun Ozcicek med Furkan Soyalp.
    77'
    Inn: Max Gradel
    Ut: Deian Cristian Sorescu
    Selcuk Inan (Gaziantep) gjør sitt andre bytte for dagen. Max Gradel erstatter Deian Cristian Sorescu.
    77'
    Inn: Marko Jevtovic
    Ut: Jamiro Monteiro
    Selcuk Inan gjør dagens tredje bytte i Rize, når han tar ut Jamiro Monteiro og setter inn Marko Jevtovic.
    82'
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    83'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    83'
    83'
    83'
    Inn: Dal Varesanovic
    Ut: David Akintola
    Caykur Rizespor gjør sitt tredje bytte. David Akintola erstattes av Dal Varesanovic.
    84'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 2 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målgivende: Altin Zeqiri
    I Rize tar Caykur Rizespor ledelsen 2-1 etter et mål av Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi. Altin Zeqiri sto for den målgivende pasningen.
    84'
    Inn: Lazar Markovic
    Ut: Alexandru Maxim
    Selcuk Inan gjør dagens fjerde bytte i Rize, når han tar ut Alexandru Maxim og setter inn Lazar Markovic.
    88'
    Inn: Aliou Badji
    Ut: Papy Djilobodji
    Papy Djilobodji (Gaziantep) erstattes av Aliou Badji.
    88'
    Abdulkadir Bitigen signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    89'
    Inn: Attila Mocsi
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Caykur Rizespor gjør sitt fjerde bytte. Martin Yankov Minchev erstattes av Attila Mocsi.
    90'
    Sjanse! Gaziantep avanserer forover, men Denis Dragus avslutter utenfor.
    90'+2
    Gaziantep avanserer forover i Rize. Denis Dragus avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+4
    Skudd på mål, Gaziantep FK
    90'+5
    90'+5
    Lazar Markovic (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    90'+5
    I Rize slår Lazar Markovic en corner fra høyre.
    90'+6
    Hjørnespark til Gaziantep FK
    90'+6
    90'+6
    90'+6
    90'+6
    Caykur Rizespor 3 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Altin Zeqiri
    Målgivende: Gokhan Akkan
    I Rize øker Caykur Rizespor ledelsen til 3-1 takket være et mål av Altin Zeqiri. Gokhan Akkan var nest sist på ballen.