Dommer Ozgur Yankaya gir Sabo Erik (Caykur Rizespor) et gult kort.
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    Ozgur Yankaya signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    8'
    Caykur Rizespor får tildelt et hjørnespark
    Damjan Djokovic
    Ozgur Yankaya tildeler Caykur Rizespor en corner. Damjan Djokovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    Sabo Erik
    Caykur Rizespor angriper i Rize. Sabo Erik avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd utenfor mål, Sivasspor
    Hakan Arslan
    Hakan Arslan (Sivasspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Caykur Rizespor blir avblåst for offside
    Ismail Koybasi
    Caykur Rizespor angriper, men Ozgur Yankaya blåser for offside.
    16'
    Dommer Ozgur Yankaya venter med å sette i gang spillet fordi Muammer Yildirim ligger nede.
    16'
    Muammer Yildirim ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rize.
    17'
    17'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Robin Yalcin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    24'
    Braian Samudio vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    25'
    Robin Yalcin er tilbake på banen igjen.
    25'
    Braian Samudio er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Max Gradel
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Max Gradel går utenfor.
    28'
    Skudd på mål, Sivasspor
    Hakan Arslan (Sivasspor) prøver å heade ballen i mål på Caykur Didi Stadium, men mislykkes.
    30'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Faycal Fajr
    Faycal Fajr (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Caykur Didi Stadium.
    30'
    Rødt kort til Sivasspor
    Erdogan Yesilyurt
    Rødt kort! Erdogan Yesilyurt (Sivasspor) sendes i dusjen av dommer Ozgur Yankaya.
    32'
    En av Caykur Rizespors spillere blir avblåst for offside på Caykur Didi Stadium.
    38'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    40'
    Yasin Pehlivan
    Yasin Pehlivan (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Max Gradel
    Max Gradel skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Sivasspor.
    42'
    Braian Samudio
    Dommer Ozgur Yankaya ser at linjemannen løfter flagget, og Caykur Rizespors Braian Samudio blåses av for offside.
    42'
    45'+1
    Frisparket tildelt Caykur Rizespor er farlig nær Sivasspors målområde.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Caykur Rizespor
    Mykola Morozyuk
    På Caykur Didi Stadium skyter Mykola Morozyuk (Caykur Rizespor) rett i tverrliggeren!
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Milan Skoda
    Ut: Ismail Koybasi
    Marius Sumudica gjør dagens første bytte i Rize, når han tar ut Ismail Koybasi og setter inn Milan Skoda.
    46'
    50'
    Yassine Meriah
    Målsjanse! Yassine Meriah (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Braian Samudio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Yassine Meriah (Caykur Rizespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Caykur Didi Stadium.
    55'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    56'
    Faycal Fajr
    I Rize slår Faycal Fajr en corner fra venstre.
    57'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Muammer Yildirim (Sivasspor) vrir seg av smerte i gresset.
    58'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Sasal Ali Vural
    Ut: Muammer Yildirim
    Sasal Ali Vural (Sivasspor) erstatter Muammer Yildirim som muligens er skadet.
    60'
    Sabo Erik
    Sabo Erik (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men Ozgur Yankaya blåser for offside på Caykur Didi Stadium.
    64'
    Inn: Konrad Michalak
    Ut: Sabo Erik
    Caykur Rizespor bytter ut Sabo Erik med Konrad Michalak. Dette er det andre byttet som Marius Sumudica gjør i dagens kamp.
    68'
    Frispark Caykur Rizespor.
    70'
    Sivasspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Caykur Rizespor.
    74'
    Gult kort til Sivasspor
    Ziya Erdal
    Ziya Erdal (Sivasspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Mykola Morozyuk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Mykola Morozyuk er på beina igjen og fortsetter kampen på Caykur Didi Stadium.
    75'
    Inn: Fabricio Baiano
    Ut: Mykola Morozyuk
    Caykur Rizespor bytter ut Mykola Morozyuk som ikke ser ut til å kunne fortsette. Marius Sumudica blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Fabricio Baiano.
    76'
    Max Gradel
    Max Gradel (Sivasspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Sivasspor.
    77'
    Konrad Michalak
    Konrad Michalak (Caykur Rizespor) kommer til avslutning på Caykur Didi Stadium. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    79'
    Inn: Olarenwaju Kayode
    Ut: Mustapha Yatabare
    Sivasspor bytter ut Mustapha Yatabare med Olarenwaju Kayode.
    82'
    Ozgur Yankaya tildeler Caykur Rizespor en corner. Braian Samudio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Dario Melnjak
    Ut: Braian Samudio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Dario Melnjak, mens Braian Samudio tar plass på benken.