3-0
Diez81'
4-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til UD Las Palmas på egen banehalvdel.
    6'
    Javi Castellano
    Javi Castellano (UD Las Palmas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Rafael Sanchez Lopez tildeler UD Las Palmas en corner. Sergio Araujo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Sergio Ruiz Alonso
    Sergio Ruiz (UD Las Palmas) kommer til avslutning på Estadio Municipal Castalia, men headingen blir reddet.
    13'
    CD Castellon, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark til CD Castellon på halvdelen til UD Las Palmas.
    14'
    Josep Sene
    Josep Sene (CD Castellon) avanserer forover på Estadio Municipal Castalia. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Las Palmas, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Gult kort til CD Castellon
    Javi Moyano
    Javi Moyano (CD Castellon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Carlos Delgado
    Carlos Delgado (CD Castellon) kommer seg fri på Estadio Municipal Castalia, men avslutningen går utenfor.
    17'
    VAR sjekker om det er straffe til CD Castellon
    18'
    CD Castellon scorer på straffe!
    CD Castellon 1 - 0 Las Palmas
    Mål: Marc Mateu
    Marc Mateu dundrer inn et straffespark på Estadio Municipal Castalia. Stillingen er nå 1-0.
    19'
    Dommeren dømmer straffe til CD Castellon
    19'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og CD Castellon får straffe!
    19'
    CD Castellon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for UD Las Palmas på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    Gult kort til Las Palmas
    Sergio Araujo
    Sergio Araujo (UD Las Palmas) pådrar seg et gult kort.
    24'
    I Castellon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til UD Las Palmas.
    25'
    Frispark UD Las Palmas.
    26'
    Andre gule kort til Las Palmas
    Utvisning! Sergio Araujo (UD Las Palmas) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    27'
    I Castellon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    27'
    30'
    32'
    Iago Indias
    Dommer Rafael Sanchez Lopez viser Iago Indias (CD Castellon) det gule kortet.
    32'
    34'
    36'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til CD Castellon på egen banehalvdel.
    37'
    42'
    42'
    Eric Curbelo
    Eric Curbelo (UD Las Palmas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Hjørnespark til CD Castellon
    45'
    UD Las Palmas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark CD Castellon.
    45'+1
    Dani Castellano
    Dommer Rafael Sanchez Lopez gir Dani Castellano (UD Las Palmas) et gult kort.
    45'+1
    I Castellon slår Jorge Fernandez en corner fra høyre.
    45'+2
    Frispark for CD Castellon på egen banehalvdel.
    45'+3
    Rafa Mujica
    Dommeren gir Rafa Mujica (UD Las Palmas) et gult kort.
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Las Palmas
    Inn: Fabio Gonzalez
    Ut: Dani Castellano
    UD Las Palmas bytter ut Dani Castellano med Fabio Gonzalez. Dette er det første byttet som Pepe Mel gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Rafa Mujica
    UD Las Palmas bytter ut Rafa Mujica med Eduardo Espiau.
    46'
    47'
    47'
    50'
    Pejino
    UD Las Palmas angriper. Pejino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    En av UD Las Palmass spillere går i offside.
    51'
    CD Castellon angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    CD Castellon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Marc Mateu (CD Castellon) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Castalia.
    55'
    56'
    Pejino
    Pejino (UD Las Palmas) pådrar seg et gult kort.
    56'
    Mål for CD Castellon!
    CD Castellon 2 - 0 Las Palmas
    Mål: Jorge Fernandez Lucas
    Målgivende: Ruben Diez
    Jorge Fernandez øker CD Castellons ledelse til 2-0! Ruben Diez sto for den målgivende pasningen.
    58'
    Inn: Jese
    Ut: Pejino
    UD Las Palmas gjør sitt tredje bytte. Pejino erstattes av Jese.
    59'
    Inn: Kirian Rodriguez
    Ut: Javi Castellano
    Javi Castellano (UD Las Palmas) erstattes av Kirian Rodriguez.
    60'
    Dommer Rafael Sanchez Lopez venter med å sette i gang spillet fordi Cesar Diaz ligger nede.
    61'
    Spillerbytte - CD Castellon
    Inn: Arturo Molina
    Ut: Cesar Diaz
    Cesar Diaz (CD Castellon) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Arturo Molina.
    62'
    Jese
    Målsjanse til UD Las Palmas! Jese treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    63'
    Jese
    UD Las Palmas avanserer forover i Castellon. Jese avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Benito Ramirez
    UD Las Palmas angriper i Castellon. Benito Ramirez fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    CD Castellon 3 - 0 Las Palmas
    Mål: Ruben Diez
    CD Castellon går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Ruben Diez.
    70'
    Ruben Diez
    Målsjanse på Estadio Municipal Castalia! Ruben Diez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    CD Castellon angriper, men Rafael Sanchez Lopez blåser for offside.
    74'
    Inn: Rafa Galvez
    Ut: Jorge Fernandez Lucas
    Bytte for CD Castellon. Rafa Galvez kommer inn for Jorge Fernandez på Estadio Municipal Castalia.
    74'
    Inn: Tomas Cardona
    Ut: Eric Curbelo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for UD Las Palmas. Inn kommer Tomas Cardona, mens Eric Curbelo tar plass på benken.
    75'
    Alex Diez (UD Las Palmas) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal Castalia.
    80'
    CD Castellon 4 - 0 Las Palmas
    Målgivende: Marc Mateu
    Mål! Ruben Diez øker CD Castellons ledelse til 4-0 på Estadio Municipal Castalia. Flott spill fra Marc Mateu før målet.
    81'
    Inn: Igor Zlatanovic
    Ut: Ruben Diez
    CD Castellon bytter ut Ruben Diez med Igor Zlatanovic.
    87'
    Inn: Luis Gustavo Ledes Evangelista dos Santos
    Ut: Marc Mateu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Castellon. Inn kommer Gus Ledes, mens Marc Mateu tar plass på benken.
    87'
    Inn: Carles Salvador Vidal
    Ut: Javi Moyano
    Juan Carlos Garrido gjør dagens femte bytte i Castellon, når han tar ut Javi Moyano og setter inn Carles Salvador.
    87'
    En av CD Castellons spillere blir avblåst for offside.
    88'
    UD Las Palmas har fått straffespark på Estadio Municipal Castalia!
    90'
    UD Las Palmas fikk tildelt et straffespark som Alex Diez mislyktes med å sette i mål!