Sergio Gonzalez (CD Leganes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til SD Ponferradina.
    I Leganes slår Erik Moran en corner fra venstre.
    I Leganes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Gult kort til CD Leganes
    Rodrigo Tarin
    Dommeren gir Rodrigo Tarin (CD Leganes) et gult kort.
    10'
    Carlos Doncel (SD Ponferradina) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Butarque.
    12'
    Frispark til CD Leganes på halvdelen til SD Ponferradina.
    12'
    Ruben Pardo (CD Leganes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Butarque.
    14'
    Frispark CD Leganes.
    14'
    Jonathan Silva
    Jonathan Silva (CD Leganes) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Butarque, men klarer ikke å score.
    15'
    Saul Ais Reig tildeler CD Leganes en corner. Ruben Pardo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Frispark for SD Ponferradina på egen banehalvdel.
    18'
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    24'
    Saul Ais Reig tildeler SD Ponferradina en corner. Erik Moran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Yuri
    SD Ponferradina avanserer forover i Leganes. Yuri avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    28'
    I Leganes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Sjanse i Leganes! Sergio Gonzalez (CD Leganes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    SD Ponferradina, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Leganes slår Ruben Pardo en corner fra venstre.
    31'
    Ruben Pardo (CD Leganes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Butarque.
    32'
    Mål for CD Leganes!
    CD Leganes 1 - 0 SD Ponferradina
    Mål: Sergio Gonzalez
    Målgivende: Miguel de la Fuente
    Mål! Sergio Gonzalez gir CD Leganes ledelsen 1-0 i Leganes. Miguel de la Fuente sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Gult kort til SD Ponferradina
    Yuri
    Yuri (SD Ponferradina) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Ruben Pardo (CD Leganes) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Butarque.
    36'
    SD Ponferradina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Jose Manuel Arnaiz
    Dommer Saul Ais Reig viser Jose Manuel Arnaiz (CD Leganes) det gule kortet.
    36'
    37'
    Ruben Pardo
    CD Leganes angriper, men avslutningen til Ruben Pardo går utenfor.
    43'
    Saul Ais Reig signaliserer et frispark til SD Ponferradina på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - SD Ponferradina
    Inn: Oscar Sielva
    Ut: Sergio Aguza
    Sergio Aguza (SD Ponferradina) erstattes av Oscar Sielva.
    46'
    Pablo Valcarce
    Målsjanse til SD Ponferradina! Pablo Valcarce treffer mål, men keeper redder.
    46'
    CD Leganes, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Frispark SD Ponferradina.
    47'
    Kenneth Omeruo
    Kenneth Omeruo (CD Leganes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    47'
    Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    50'
    51'
    Sjanse! CD Leganes avanserer forover, men Jose Manuel Arnaiz avslutter utenfor.
    53'
    57'
    58'
    60'
    61'
    61'
    63'
    63'
    Inn: Juergen Elitim
    Ut: Curro
    Juan Andoni Perez Alonso (SD Ponferradina) gjør sitt andre bytte for dagen. Juergen Elitim erstatter Curro.
    63'
    Inn: Kaxe
    Ut: Erik Moran
    SD Ponferradina bytter ut Erik Moran med Kaxe. Dette er det tredje byttet som Juan Andoni Perez Alonso gjør i dagens kamp.
    64'
    64'
    Kaxe
    Kaxe (SD Ponferradina) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    Spillet på Estadio Municipal de Butarque er stoppet midlertidig fordi Ruben Perez ligger nede.
    65'
    66'
    CD Leganes slipper å klare seg uten Ruben Perez som kommer tilbake på banen i Leganes.
    66'
    Miguel de la Fuente vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Alexandru Pascanu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    Alexandru Pascanu ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leganes.
    69'
    Miguel de la Fuente kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Municipal de Butarque.
    69'
    70'
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Brandon Thomas
    Ut: Miguel de la Fuente
    Miguel de la Fuente, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Brandon Thomas kommer inn for CD Leganes.
    71'
    Inn: Borja Baston
    Ut: Jose Manuel Arnaiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Leganes. Inn kommer Borja Baston, mens Jose Manuel Arnaiz tar plass på benken.
    71'
    Borja Baston
    CD Leganes fosser forover og Borja Baston fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.