Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Skade: Sporting Gijon
    3'
    Tilbake fra skade: Sporting Gijon
    4'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til Gijon på egen banehalvdel.
    6'
    CD Leganes angriper, men Manuel Jesus Orellana Cid blåser for offside.
    7'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Christian Rivera
    Ut: Nacho Mendez
    Gijon gjør sitt første bytte. Nacho Mendez erstattes av Christian Rivera.
    8'
    Skudd på mål, CD Leganes
    9'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Skudd utenfor mål, Sporting Gijon
    16'
    Frispark for Gijon på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for CD Leganes!
    CD Leganes 1 - 0 Sporting Gijon
    Mål: Miguel de la Fuente
    Mål! Miguel de la Fuente header ballen i mål og gir CD Leganes ledelsen 1-0 på Estadio Municipal de Butarque.
    17'
    Juan Cruz (CD Leganes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Butarque.
    20'
    I Leganes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Frispark til CD Leganes på halvdelen til Gijon.
    23'
    23'
    23'
    Hjørnespark til Sporting Gijon
    25'
    30'
    30'
    Hjørnespark til CD Leganes
    31'
    32'
    33'
    36'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til CD Leganes.
    39'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Rober Pier
    Dommer Manuel Jesus Orellana Cid viser Rober Pier (Gijon) det gule kortet.
    39'
    42'
    43'
    Skudd på mål, Sporting Gijon
    43'
    CD Leganes, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    En av Gijons spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Manuel Jesus Orellana Cid signaliserer et frispark til CD Leganes på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til CD Leganes
    Yvan Neyou
    Yvan Neyou (CD Leganes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Gijon er nær straffområde.
    45'+3
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Frispark Gijon.
    47'
    Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    47'
    Jose Angel
    Dommer Manuel Jesus Orellana Cid gir Jose Angel (Gijon) et gult kort.
    50'
    Mål for Sporting Gijon!
    CD Leganes 1 - 1 Sporting Gijon
    Mål: Guille Rosas
    Målgivende: Christian Rivera
    Guille Rosas utligner til 1-1 på Estadio Municipal de Butarque. Det er en fin assist fra Christian Rivera.
    53'
    Skudd utenfor mål, CD Leganes
    54'
    58'
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Diego Garcia
    Ut: Nais Djouahra
    CD Leganes bytter ut Nais Djouahra med Diego Garcia. Dette er det første byttet som Borja Jimenez gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    63'
    Inn: Daniel Queipo
    Ut: Haissem Hassan
    Miguel Ramirez (Gijon) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniel Queipo erstatter Haissem Hassan.
    63'
    65'
    67'
    Inn: Seydouba Cisse
    Ut: Juan Cruz
    Borja Jimenez gjør dagens andre bytte i Leganes, når han tar ut Juan Cruz og setter inn Seydouba Cisse.
    69'
    CD Leganes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    71'
    72'
    75'
    CD Leganes 2 - 1 Sporting Gijon
    Mål: Seydouba Cisse
    Målgivende: Francisco Portillo
    Mål! Seydouba Cisse gir CD Leganes ledelsen 2-1 i Leganes. Flott spill fra Francisco Portillo før målet.