Sjanse! Albacete avanserer forover, men Lander Olaetxea avslutter utenfor.
    Frispark til Albacete på halvdelen til Mirandes.
    2'
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    4'
    Javier Marton
    Mirandes avanserer forover i Miranda de Ebro. Javier Marton avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Miguel Gonzalez Diaz tildeler Albacete en corner. Manuel Fuster Lazaro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    13'
    Mirandes fosser fremover, men Miguel Gonzalez Diaz blåser for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    15'
    Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Albacete angriper, men Miguel Gonzalez Diaz blåser for offside.
    18'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    19'
    Dani Escriche
    Dani Escriche (Albacete) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    20'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    22'
    Mål for CD Mirandes!
    CD Mirandes 1 - 0 Albacete Balompie
    Mål: Carlos Martin Dominguez
    Mål! Carlos Martin Dominguez gir Mirandes en 1-0 ledelse.
    24'
    26'
    27'
    29'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Anduva.
    29'
    32'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Albacete.
    33'
    Antonio Cristian
    Albacete angriper. Antonio Cristian får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    I Miranda de Ebro slår Manuel Fuster Lazaro en corner fra høyre.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Albacete Balompie
    36'
    Ingen straffe til Albacete Balompie
    36'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    38'
    Ikke rødt kort likevel
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Miranda de Ebro fordi Gabriel Martinez Aguilera får behandling for en skade på banen.
    39'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Mirandes slipper å klare seg uten Gabriel Martinez Aguilera som kommer tilbake på banen i Miranda de Ebro.
    40'
    Spillet på Estadio Municipal de Anduva er stoppet midlertidig fordi Alvaro Rodriguez ligger nede.
    44'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Juanma Garcia
    Ut: Alvaro Rodriguez
    Juanma Garcia (Albacete) erstatter Alvaro Rodriguez som ser ut til å måtte forlate Estadio Municipal de Anduva med en skade.
    45'
    45'+2
    Frispark Mirandes.
    45'+5
    Sergio Barcia
    Målsjanse! Sergio Barcia (Mirandes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    48'
    I Miranda de Ebro får Dani Escriche (Albacete) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    51'
    51'
    52'
    Pablo Ramon Parra (Mirandes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Anduva.
    54'
    Sergio Barcia (CD Mirandes) får en nickmöjlighet på Estadio Municipal de Anduva men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    55'
    Gabriel Martinez Aguilera
    Målsjanse til Mirandes! Gabriel Martinez Aguilera treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Frispark til Mirandes på halvdelen til Albacete.
    57'
    Offside! Carlos Martin Dominguez (Mirandes) er alene igjennom, men dommer Miguel Gonzalez Diaz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    58'
    Gult kort til CD Mirandes
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz viser Javier Marton (Mirandes) det gule kortet.
    58'
    Inn: Alberto Quiles Piosa
    Ut: Higinio Marin
    Albacete bytter ut Higinio Marin med Alberto Quiles Piosa. Dette er det andre byttet som Ruben Albes gjør i dagens kamp.
    59'
    59'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Dommer Miguel Gonzalez Diaz gir Lander Olaetxea (Albacete) et gult kort.
    59'
    Straffe til CD Mirandes
    62'
    Julio Alonso
    Julio Alonso (Albacete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    CD Mirandes scorer på straffe!
    CD Mirandes 2 - 0 Albacete Balompie
    Mål! Mirandes får et straffespark som Carlos Martin Dominguez setter i mål på Estadio Municipal de Anduva. 2-0.
    64'
    Inn: Pacheco Ruiz
    Ut: Agustin Medina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Pacheco Ruiz, mens Agustin Medina tar plass på benken.
    70'
    Inn: Pedro Benito
    Ut: Dani Escriche
    Ruben Albes (Albacete) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pedro Benito erstatter Dani Escriche.
    70'
    Mirandes angriper i Miranda de Ebro. Gabriel Martinez Aguilera fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Pedro Benito
    Albacete angriper, men avslutningen til Pedro Benito går utenfor.
    72'
    Miguel Gonzalez Diaz signaliserer et frispark til Mirandes.
    73'
    74'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Alberto Reina Campos
    Ut: Carlos Martin Dominguez
    Mirandes bytter ut Carlos Martin Dominguez med Alberto Reina Campos.
    75'
    76'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Juanma Garcia
    Juanma Garcia (Albacete) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Anduva.
    80'
    82'
    Inn: Juan Maria Alcedo Serrano
    Ut: Ilyas Chaira
    Bytte for Mirandes. Juan Maria Alcedo Serrano kommer inn for Ilyas Chaira på Estadio Municipal de Anduva.
    84'
    I Miranda de Ebro slår Pablo Ramon Parra en corner fra venstre.
    84'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    84'
    Lander Olaetxea (Albacete) kommer seg fri på Estadio Municipal de Anduva, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Ruben Sanchez Saez
    Ruben Sanchez Saez (Mirandes) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Anduva.
    88'
    89'
    Miguel Gonzalez Diaz tildeler Albacete en corner. Julio Alonso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Alvaro Sanz
    Målsjanse! Alvaro Sanz (Mirandes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Inn: Ivan Durdov
    Ut: Javier Marton
    Javier Marton (Mirandes) erstattes av Ivan Durdov.
    90'+2
    Inn: Alejandro Barbudo Lorenzo
    Ut: Gabriel Martinez Aguilera
    Mirandes gjør sitt fjerde bytte. Gabriel Martinez Aguilera erstattes av Alejandro Barbudo Lorenzo.
    90'+3
    Inn: Pablo Tomeo
    Ut: Alvaro Sanz
    Alessio Lisci gjør dagens femte bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Alvaro Sanz og setter inn Pablo Tomeo.
    90'+3
    Miguel Gonzalez Diaz tildeler Albacete en corner. Manuel Fuster Lazaro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.