3-3
    Dagens dommer, Damaso Arcediano Monescillo, blåser i gang kampen.
    Skudd på mål, SD Eibar
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) avanserer forover på Estadio Municipal de Anduva. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    SD Eibar får tildelt et frispark
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    CD Mirandes får tildelt et frispark
    Kan CD Mirandes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    7'
    Mål for CD Mirandes!
    CD Mirandes 1 - 0 SD Eibar
    Mål: Simon Moreno
    Målgivende: Inigo Vicente
    CD Mirandes tar ledelsen 1-0 i Miranda de Ebro etter en heading av Simon Moreno! Inigo Vicente var nest sist på ballen.
    8'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Eibar.
    10'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    SD Eibar får tildelt et hjørnespark
    Edu Exposito
    Edu Exposito (SD Eibar) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Anduva.
    22'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    23'
    Damaso Arcediano Monescillo tildeler SD Eibar en corner. Edu Exposito sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Corpas
    Målsjanse på Estadio Municipal de Anduva! Corpas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Skudd utenfor mål, SD Eibar
    SD Eibar angriper, men avslutningen til Edu Exposito går utenfor.
    25'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til CD Mirandes.
    26'
    Frispark SD Eibar.
    27'
    SD Eibar angriper i Miranda de Ebro. Edu Exposito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    Mål for SD Eibar!
    CD Mirandes 1 - 1 SD Eibar
    Mål: Stoichkov
    Stoichkov scorer og utligningen er et faktum på Estadio Municipal de Anduva. 1-1.
    32'
    Edu Exposito (SD Eibar) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Anduva.
    34'
    I Miranda de Ebro slår Edu Exposito en corner fra høyre.
    34'
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til SD Eibar
    35'
    Dommeren dømmer straffe til SD Eibar
    36'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for SD Eibar...
    37'
    SD Eibar scorer på straffe!
    CD Mirandes 1 - 2 SD Eibar
    Mål: Corpas
    Mål! Corpas gir SD Eibar ledelsen 1-2 på Estadio Municipal de Anduva. Målet kom på et straffespark.
    37'
    Frisparket tildelt CD Mirandes er farlig nær SD Eibars målområde.
    39'
    Skudd på mål, CD Mirandes
    Inigo Vicente
    Sjanse til CD Mirandes! Inigo Vicente er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark for CD Mirandes på egen banehalvdel.
    41'
    Stoichkov
    Stoichkov (SD Eibar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    CD Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    CD Mirandes får tildelt et hjørnespark
    Inigo Vicente (CD Mirandes) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Anduva.
    45'
    Sjanse i Miranda de Ebro! Edu Exposito (SD Eibar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    Frispark CD Mirandes.
    46'
    48'
    Javi Munoz
    Javi Munoz (SD Eibar) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Anduva.
    48'
    49'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til CD Mirandes på egen banehalvdel.