Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til CD Mirandes.
    1'
    Frispark CD Mirandes.
    8'
    Oriol Rey (CD Mirandes) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Anduva.
    9'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til CD Mirandes
    Oriol Rey
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo gir Oriol Rey (CD Mirandes) et gult kort.
    9'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    11'
    Imanol Garcia de Albeniz (CD Mirandes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal de Anduva.
    12'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Haissem Hassan
    CD Mirandes angriper. Haissem Hassan får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark til CD Mirandes på halvdelen til Tenerife CD.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for CD Mirandes er nær straffområde.
    17'
    Damaso Arcediano Monescillo tildeler CD Mirandes en corner. Oriol Rey sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Mål for CD Mirandes!
    CD Mirandes 1 - 0 Tenerife CD
    Mål: Imanol Garcia de Albeniz
    Imanol Garcia de Albeniz setter ballen i nettet og CD Mirandes leder nå 1-0.
    18'
    CD Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Tenerife CD
    Ruben Diez
    Ruben Diez (Tenerife CD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    20'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Alex Corredera
    Alex Corredera (Tenerife CD) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    23'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raul Lizoain (CD Mirandes) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Raul Lizoain er tilbake i kampen igjen.
    25'
    I Miranda de Ebro slår Inigo Vicente en corner fra høyre.
    28'
    CD Mirandes angriper, men Damaso Arcediano Monescillo blåser for offside.
    28'
    Damaso Arcediano Monescillo tildeler Tenerife CD en corner. Ruben Diez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Alex Corredera (Tenerife CD) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal de Anduva.
    30'
    Alex Munoz
    Sjanse! Tenerife CD avanserer forover, men Alex Munoz avslutter utenfor.
    30'
    Haissem Hassan (CD Mirandes) kommer seg fri på Estadio Municipal de Anduva, men avslutningen går utenfor.
    31'
    33'
    CD Mirandes 2 - 0 Tenerife CD
    Mål: Sergio Camello
    Mål! Sergio Camello øker CD Mirandess ledelse til 2-0 på Estadio Municipal de Anduva.
    34'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    36'
    37'
    Skudd utenfor mål, CD Mirandes
    38'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    42'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til CD Mirandes.
    43'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til CD Mirandes på egen banehalvdel.
    44'
    Elady Zorrilla
    Elady Zorrilla (Tenerife CD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Elady Zorrilla (Tenerife CD) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Mål for Tenerife CD!
    CD Mirandes 2 - 1 Tenerife CD
    Mål: Elady Zorrilla
    Målgivende: Victor Mollejo
    Elady Zorrilla scorer og reduserer til 2-1 på Estadio Municipal de Anduva. Victor Mollejo sto for den målgivende pasningen.
    45'+3
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Garrido
    Ut: Oriol Rey
    CD Mirandes gjør sitt første bytte. Oriol Rey erstattes av Garrido.
    46'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Ruben Diez
    Bytte for Tenerife CD. Samuel Shashoua kommer inn for Ruben Diez på Estadio Municipal de Anduva.
    46'
    Inn: Carlos Pomares
    Ut: Alex Munoz
    Luis Miguel Ramis gjør dagens andre bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Alex Munoz og setter inn Carlos Pomares.
    46'
    46'
    Hjørnespark til CD Mirandes
    50'
    50'
    Frispark Tenerife CD.
    51'
    Rodrigo Riquelme
    Rodrigo Riquelme (CD Mirandes) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Sergio Gonzalez
    Sergio Gonzalez (Tenerife CD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    52'
    Sergio Camello
    Sergio Camello (CD Mirandes) får et gult kort av dommer Damaso Arcediano Monescillo.
    52'
    Skudd på mål, Tenerife CD
    55'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    56'
    Alex Corredera (Tenerife CD) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Municipal de Anduva.
    57'
    Damaso Arcediano Monescillo tildeler CD Mirandes en corner. Imanol Garcia de Albeniz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Målet til CD Mirandes sjekkes av VAR
    60'
    Målet til CD Mirandes blir annullert
    60'
    CD Mirandess Riccardo Capellini blåses av for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    61'
    62'
    Skudd på mål, CD Mirandes
    65'
    65'
    Jose Leon
    Dommeren gir Jose Leon (Tenerife CD) et gult kort.
    66'
    Inn: Michel Herrero
    Ut: Alex Corredera
    Luis Miguel Ramis (Tenerife CD) gjør sitt tredje bytte for dagen. Michel Herrero erstatter Alex Corredera.
    66'
    Inn: Enric Gallego
    Ut: Victor Mollejo
    Tenerife CD bytter ut Victor Mollejo med Enric Gallego. Dette er det fjerde byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    66'
    Frispark for CD Mirandes på egen banehalvdel.
    67'
    Inn: Alex Lopez
    Ut: Haissem Hassan
    Joseba Etxeberria gjør dagens andre bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Haissem Hassan og setter inn Alex Lopez.
    67'
    72'
    73'
    73'
    Rødt kort til Tenerife CD
    Aitor Sanz
    Rødt kort! Aitor Sanz (Tenerife CD) blir utvist.
    73'
    En av CD Mirandess spillere blir avblåst for offside.
    75'
    80'
    Victor Meseguer
    Victor Meseguer (CD Mirandes) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    80'
    Inn: Andres Martín
    Ut: Elady Zorrilla
    Tenerife CD bytter ut Elady Zorrilla med Andres Martín.
    81'
    Inn: Iago Lopes
    Ut: Sergio Carreira
    Sergio Carreira (CD Mirandes) erstattes av Iago Lopes.
    81'
    Inn: Martin Calderon
    Ut: Victor Meseguer
    CD Mirandes bytter ut Victor Meseguer med Martin Calderon. Dette er det fjerde byttet som Joseba Etxeberria gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Alejandro Marques
    Ut: Sergio Camello
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Mirandes. Inn kommer Alejandro Marques, mens Sergio Camello tar plass på benken.