En av Mirandess spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    7'
    Waldo Rubio
    Waldo Rubio (Tenerife) kommer seg fri på Estadio Municipal de Anduva, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    9'
    Alex Corredera
    Tenerife fosser forover og Alex Corredera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Angel Rodriguez
    Sjanse til Tenerife! Angel Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Roberto Lopez
    Tenerife angriper, men avslutningen til Roberto Lopez går utenfor.
    16'
    Frispark for Tenerife på egen banehalvdel.
    18'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Tenerife like utenfor Mirandes-området.
    18'
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Tenerife på halvdelen til Mirandes.
    19'
    Frispark Mirandes.
    20'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Mirandes.
    21'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Hjørnespark til Tenerife CD
    25'
    30'
    30'
    32'
    32'
    Mirandes fosser fremover, men Miguel Sesma Espinosa blåser for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    33'
    34'
    Mirandes angriper i Miranda de Ebro, men blir avblåst for offside.
    37'
    37'
    Dommer Miguel Sesma Espinosa venter med å sette i gang spillet fordi Javier Marton ligger nede.
    37'
    Loic Williams Ntambue Kayumba (Tenerife) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Anduva.
    37'
    Tenerife slipper å klare seg uten Loic Williams Ntambue Kayumba som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    Gult kort til Tenerife CD
    Juan Soriano
    Juan Soriano (Tenerife) får et gult kort av dommer Miguel Sesma Espinosa.
    38'
    Javier Marton er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Miguel Baeza
    Sjanse i Miranda de Ebro! Miguel Baeza (Mirandes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    39'
    41'
    Mål for Tenerife CD!
    CD Mirandes 1 - 1 Tenerife CD
    Mål: Angel Rodriguez
    Målgivende: Jeremy Mellot
    Mål! Angel Rodriguez utligner til 1-1. Jeremy Mellot var nest sist på ballen.
    43'
    Fernando Medrano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Fernando Medrano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+3
    Gult kort til CD Mirandes
    Alberto Rodriguez
    Dommeren gir Alberto Rodriguez (Mirandes) et gult kort.
    45'+5
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Nacho Martinez
    Ut: Fernando Medrano
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) tar ut Fernando Medrano som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Nacho Martinez.
    45'+5
    45'+5
    47'
    49'
    En av Tenerifes spillere blir avblåst for offside.
    52'
    53'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Tenerife på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    Enric Gallego
    Dommer Miguel Sesma Espinosa viser Enric Gallego (Tenerife) det gule kortet.
    57'
    Ilyas Chaira
    Ilyas Chaira (Mirandes) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Municipal de Anduva.
    60'
    60'
    Skade: Tenerife CD
    61'
    Tilbake fra skade: Tenerife CD
    61'
    Inn: Yann Bodiger
    Ut: Enric Gallego
    Asier Garitano Aguirrezabal (Tenerife) gjør sitt andre bytte for dagen. Yann Bodiger erstatter Enric Gallego.
    63'
    65'
    Tenerife fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    Frispark Tenerife.
    67'
    69'
    Mirandes angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Nikita Iosifov
    Ut: Ilyas Chaira
    Ilyas Chaira (Mirandes) erstattes av Nikita Iosifov.
    69'
    Javier Marton
    Målsjanse! Javier Marton (Mirandes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Ivan Durdov
    Ut: Javier Marton
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mirandes. Inn kommer Ivan Durdov, mens Javier Marton tar plass på benken.
    75'
    Inn: Pablo Tomeo
    Ut: Alberto Rodriguez
    Alessio Lisci gjør dagens tredje bytte i Miranda de Ebro, når han tar ut Alberto Rodriguez og setter inn Pablo Tomeo.
    75'
    76'
    Tenerife angriper i Miranda de Ebro. Alex Corredera avslutter på mål, men greier ikke å score.