Dommeren blåser i gang dagens kamp i Tondela.
    I Tondela har et frispark blitt tildelt Vitoria Guimaraeset.
    3'
    Vitoria SC får tildelt et hjørnespark
    Heldon
    Heldon (Vitoria Guimaraes) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Joao Cardoso.
    10'
    Skudd utenfor mål, Vitoria SC
    Mattheus
    Mattheus (Vitoria Guimaraes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    CD Tondela får tildelt et frispark
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til CD Tondela.
    17'
    Frispark for CD Tondela på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd utenfor mål, CD Tondela
    Claude Goncalves
    Målsjanse! Claude Goncalves (CD Tondela) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Paolo Hurtado
    Paolo Hurtado (Vitoria Guimaraes) kommer seg fri på Estadio Joao Cardoso, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Vitoria Guimaraes på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Helder Malheiro venter med å sette i gang spillet fordi Heldon ligger nede.
    32'
    Heldon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Joao Cardoso.
    33'
    Mattheus
    Helder Malheiro tildeler Vitoria Guimaraes en corner. Mattheus sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Mål for Vitoria SC!
    CD Tondela 0 - 1 Vitoria SC
    Mål: Rafael Martins
    Mål! Rafael Martins gir Vitoria Guimaraes en 0-1 ledelse.
    33'
    Pedro Nuno
    Sjanse! CD Tondela avanserer forover, men Pedro Nuno avslutter utenfor.
    35'
    CD Tondela 0 - 2 Vitoria SC
    Målgivende: Mattheus
    Vitoria Guimaraes går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Rafael Martins. Flott spill fra Mattheus før målet.
    39'
    CD Tondela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til CD Tondela på halvdelen til Vitoria Guimaraes.
    44'
    Heliardo
    CD Tondela angriper i Tondela. Heliardo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Mål for CD Tondela!
    CD Tondela 1 - 2 Vitoria SC
    Mål: Juan Delgado
    Målgivende: David Bruno
    Juan Delgado holder CD Tondela inne i matchen ved a heade inn 1-2. Det er en fin assist fra David Bruno.
    45'+3
    Rafael Martins
    Rafael Martins (Vitoria Guimaraes) kommer til en målsjanse på Estadio Joao Cardoso, men klarer ikke å score.
    45'+4
    Gult kort til Vitoria SC
    Pedro Henrique
    Pedrao (Vitoria Guimaraes) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    50'
    Frispark CD Tondela.
    56'
    Vitoria SC blir avblåst for offside
    Vitoria Guimaraes fosser fremover, men Rafael Martins går rett i offsidefella.
    57'
    Gult kort til CD Tondela
    Ricardo Costa
    Ricardo Costa (CD Tondela) får et gult kort av dommer Helder Malheiro.
    58'
    Vitoria Guimaraes har fått straffe!
    59'
    Vitoria SC scorer på straffe!
    CD Tondela 1 - 3 Vitoria SC
    Mål: Paolo Hurtado
    Mål! Paolo Hurtado øker Vitoria Guimaraess ledelse til 1-3 etter et straffespark på Estadio Joao Cardoso.
    59'
    63'
    I Tondela har et frispark blitt tildelt CD Tondelaet.
    64'
    Skudd på mål, CD Tondela
    Heliardo
    CD Tondela fosser forover og Heliardo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    CD Tondela, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Helder Malheiro signaliserer et frispark til Vitoria Guimaraes.
    66'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Rafael Miranda
    Ut: Paolo Hurtado
    Vitoria Guimaraes bytter ut Paolo Hurtado med Rafael Miranda. Dette er det første byttet som Jose Peseiro gjør i dagens kamp.
    66'
    Spillerbytte - CD Tondela
    Inn: Harramiz Quieta Ferreira Soares
    Ut: Heliardo
    Jose Manuel Marques Goncalves de Sa (CD Tondela) gjør sitt første bytte for dagen. Harramiz erstatter Heliardo.
    68'
    CD Tondela blir avblåst for offside
    Harramiz Quieta Ferreira Soares
    CD Tondela angriper, men Harramiz vinkes av for offside.
    68'
    Kan CD Tondela kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    71'
    Heldon
    I Tondela slår Heldon en corner fra venstre.
    75'
    Alhassan Wakaso
    Offside! Alhassan Wakaso (Vitoria Guimaraes) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    75'
    Inn: Joca
    Ut: Juan Delgado
    Jose Manuel Marques Goncalves de Sa gjør dagens andre bytte i Tondela, når han tar ut Juan Delgado og setter inn Joca.
    75'
    CD Tondela får tildelt et hjørnespark
    Pedro Nuno
    Pedro Nuno (CD Tondela) slår en corner fra høyre side på Estadio Joao Cardoso.
    77'
    CD Tondela angriper på Estadio Joao Cardoso. Ricardo Costa header utenfor.
    77'
    Inn: Joao Aurelio
    Ut: Heldon
    Bytte for Vitoria Guimaraes. Joao Aurelio kommer inn for Heldon på Estadio Joao Cardoso.
    78'
    Joca
    CD Tondela angriper, men avslutningen til Joca går utenfor.
    80'
    81'
    På Estadio Joao Cardoso header Ricardo Costa (CD Tondela) ballen i stolpen!
    82'
    Frispark i en god posisjon for Vitoria Guimaraes!
    83'
    84'
    Frispark for Vitoria Guimaraes på egen banehalvdel.
    85'
    Falaye Sacko
    Falaye Sacko (Vitoria Guimaraes) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Joao Cardoso.
    85'
    Inn: Pipo
    Ut: Pedro Nuno
    CD Tondela bytter ut Pedro Nuno med Pipo. Dette er det tredje byttet som Jose Manuel Marques Goncalves de Sa gjør i dagens kamp.
    87'
    87'
    Inn: Oscar Estupinan
    Ut: Rafael Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitoria Guimaraes. Inn kommer Oscar Estupinan, mens Rafael Martins tar plass på benken.