1-0
2-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Juan Ramirez
    Liverpool Montevideo fosser forover og Ignacio Ramirez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    1'
    CD Universidad Catolica, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Alexis Herrera tildeler CD Universidad Catolica en corner. Lisandro Alzugaray sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    7'
    Liverpool Montevideo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til CD Universidad Catolica
    Lisandro Joel Alzugaray
    Dommeren gir Lisandro Alzugaray (CD Universidad Catolica) et gult kort.
    8'
    Facundo Martin Martinez Montagnoli
    Facundo Martinez (CD Universidad Catolica) kommer seg fri på Olimpico Atahualpa, men avslutningen går utenfor.
    14'
    Frispark for Liverpool Montevideo på egen banehalvdel.
    18'
    I Quito slår Agustin Ocampo en corner fra venstre.
    21'
    Walter Chala
    CD Universidad Catolica angriper, men avslutningen til Walter Chala går utenfor.
    23'
    Lisandro Alzugaray (CD Universidad Catolica) løfter inn en corner fra venstre på Olimpico Atahualpa.
    24'
    Lisandro Alzugaray (CD Universidad Catolica) slår en corner fra høyre side på Olimpico Atahualpa.
    25'
    Frispark CD Universidad Catolica.
    26'
    Kan Liverpool Montevideo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    31'
    Guillermo De los Santos
    Guillermo De los Santos (CD Universidad Catolica) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Franco Romero
    Liverpool Montevideo angriper i Quito. Franco Romero fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Alexis Herrera tildeler CD Universidad Catolica en corner. Facundo Martinez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Agustin Ocampo
    Sjanse til Liverpool Montevideo! Agustin Ocampo er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Agustin Ocampo (Liverpool Montevideo) løfter inn en corner fra venstre på Olimpico Atahualpa.
    36'
    Mål for CD Universidad Catolica!
    CD Universidad Catolica 1 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Juan Manuel Tevez
    Juan Tevez setter ballen i nettet og CD Universidad Catolica leder nå 1-0.
    37'
    CD Universidad Catolica angriper i Quito. Lisandro Alzugaray avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Liverpool Montevideo, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    39'
    Fabian Agustin Davila Silva
    Liverpool Montevideo avanserer forover i Quito. Agustin Davila avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    CD Universidad Catolica 2 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Walter Chala
    I Quito øker CD Universidad Catolica ledelsen til 2-0 takket være et mål av Walter Chala.
    44'
    Alexis Herrera signaliserer et frispark til Liverpool Montevideo.
    45'+1
    Fabricio Diaz Badaracco
    Fabricio Diaz (Liverpool Montevideo) kommer til en målsjanse på Olimpico Atahualpa, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Liverpool Montevideo
    Inn: Gaston Alejandro Perez Conde
    Ut: Franco Romero
    Bytte for Liverpool Montevideo. Gaston Perez kommer inn for Franco Romero på Olimpico Atahualpa.
    46'
    Frispark til CD Universidad Catolica på halvdelen til Liverpool Montevideo.
    47'
    Sjanse i Quito! Ignacio Ramirez (Liverpool Montevideo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    48'
    Hernan Figueredo Alonzo
    Hernan Figueredo (Liverpool Montevideo) kommer til en målsjanse på Olimpico Atahualpa, men klarer ikke å score.
    49'
    54'
    I Quito slår Hernan Figueredo en corner fra venstre.
    55'
    57'
    Frispark til Liverpool Montevideo på halvdelen til CD Universidad Catolica.
    59'
    Walter Chala (CD Universidad Catolica) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    CD Universidad Catolica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Liverpool Montevideo angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Camilo Candido
    Liverpool Montevideo angriper i Quito. Camilo Candido fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    63'
    I Quito har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Gaston Alejandro Perez Conde
    Sjanse! Liverpool Montevideo avanserer forover, men Gaston Perez avslutter utenfor.
    65'
    Agustin Ocampo (Liverpool Montevideo) slår en corner fra venstre side på Olimpico Atahualpa.
    67'
    67'
    Gult kort til Liverpool Montevideo
    Gonzalo Perez
    Gonzalo Perez (Liverpool Montevideo) får et gult kort av dommer Alexis Herrera.
    67'
    Spillerbytte - CD Universidad Catolica
    Inn: Edder Farias
    Ut: Diego Armas
    CD Universidad Catolica gjør sitt første bytte. Diego Armas erstattes av Edder Farias.
    68'
    Målsjanse! Lisandro Alzugaray (CD Universidad Catolica) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Liverpool Montevideo angriper. Agustin Davila får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Alexis Herrera tildeler Liverpool Montevideo en corner. Hernan Figueredo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Gonzalo Bueno
    Ut: Agustin Ocampo
    Agustin Ocampo (Liverpool Montevideo) erstattes av Gonzalo Bueno.
    71'
    Inn: Jean Pierre Rosso Genova
    Ut: Andres Federico Pereira Castelnoble
    Marcelo Mendez (Liverpool Montevideo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jean Rosso erstatter Federico Pereira.
    71'
    Edder Farias
    Målsjanse til CD Universidad Catolica! Edder Farias treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Inn: Daniel Valencia
    Ut: Lisandro Joel Alzugaray
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Universidad Catolica. Inn kommer Daniel Valencia, mens Lisandro Alzugaray tar plass på benken.
    73'
    Facundo Martinez (CD Universidad Catolica) løfter inn en corner fra høyre på Olimpico Atahualpa.
    73'
    CD Universidad Catolica 3 - 0 Liverpool Montevideo
    Mål: Guillermo De los Santos
    Målgivende: Facundo Martin Martinez Montagnoli
    Guillermo De los Santos setter ballen i mål og øker CD Universidad Catolicas ledelse til 3-0 i Quito. Flott spill fra Facundo Martinez før målet.
    74'
    Jean Pierre Rosso Genova
    Jean Rosso (Liverpool Montevideo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Martin Fernandez
    Ut: Fabricio Diaz Badaracco
    Liverpool Montevideo bytter ut Fabricio Diaz med Martin Fernandez.
    77'
    Inn: Martin Correa
    Ut: Hernan Figueredo Alonzo
    Liverpool Montevideo gjør sitt femte bytte. Hernan Figueredo erstattes av Martin Correa.
    78'
    Frispark for CD Universidad Catolica på egen banehalvdel.
    81'
    83'
    Christian Andres Almeida Rodrigues
    Liverpool Montevideo angriper, men avslutningen til Christian Almeida går utenfor.
    84'
    CD Universidad Catolica fosser fremover, men Alexis Herrera blåser for offside på Olimpico Atahualpa.
    85'
    86'
    Inn: Willian Daniel Cevallos Caicedo
    Ut: Juan Manuel Tevez
    CD Universidad Catolica bytter ut Juan Tevez med Willian Cevallos. Dette er det tredje byttet som Santiago Escobar gjør i dagens kamp.
    87'
    Liverpool Montevideo angriper på Olimpico Atahualpa og Ignacio Ramirez får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    88'
    89'
    Martin Correa
    Martin Correa (Liverpool Montevideo) kommer seg fri på Olimpico Atahualpa, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Marcos Andres Lopez Cabrera
    Målsjanse! Andres Lopez (CD Universidad Catolica) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Daniel Valencia
    Sjanse! CD Universidad Catolica avanserer forover, men Daniel Valencia avslutter utenfor.