1-1
265
42
    Samuel Omorodion
    Deportivo Alaves angriper. Samuel Omorodion får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Skudd utenfor mål, Deportivo Alaves
    3'
    Óscar Mingueza
    Celta de Vigo angriper i Vigo. Óscar Mingueza fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Frispark Celta de Vigo.
    8'
    Fran Beltran
    Fran Beltran (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    14'
    Gult kort til Celta Vigo
    Luca de la Torre
    Luca de la Torre (Celta de Vigo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    I Vigo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Rafa Marin
    Deportivo Alaves fosser forover og Rafa Marin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Kan Deportivo Alaves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra venstre på Municipal de Balaidos.
    19'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Celta de Vigo!
    20'
    En av Deportivo Alavess spillere går i offside.
    26'
    Ianis Hagi (Deportivo Alaves) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    26'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    26'
    Deportivo Alaves, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Alex Sola ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Spillet på Municipal de Balaidos er stoppet midlertidig fordi Joseph Aidoo ligger nede.
    27'
    Deportivo Alaves slipper å klare seg uten Alex Sola som kommer tilbake på banen i Vigo.
    28'
    Joseph Aidoo er på beina igjen og fortsetter kampen på Municipal de Balaidos.
    28'
    I Vigo slår Iago Aspas en corner fra høyre.
    31'
    Deportivo Alaves scorer selvmål!
    Celta Vigo 1 - 0 Deportivo Alaves
    Mål: Rafa Marin
    Selvmål! Rafa Marin er dagens uheldigste i Vigo, der stillingen nå er 1-0.
    35'
    Cesar Soto Grado tildeler Deportivo Alaves en corner. Abde Rebbach sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Deportivo Alaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Ianis Hagi (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    41'
    Andoni Gorosabel
    Sjanse til Deportivo Alaves! Andoni Gorosabel er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Abde Rebbach
    Abde Rebbach (Deportivo Alaves) prøver å heade ballen i mål på Municipal de Balaidos, men mislykkes.
    45'+2
    45'+2
    Hjørnespark til Deportivo Alaves
    45'+3
    Deportivo Alaves angriper på Municipal de Balaidos. Samuel Omorodion header utenfor.
    45'+3
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Deportivo Alaves.
    47'
    Målsjanse til Deportivo Alaves! Abde Rebbach treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    50'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) pådrar seg et gult kort.
    52'
    52'
    Dommeren gir Fran Beltran (Celta de Vigo) et gult kort.
    52'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Deportivo Alaves.
    55'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Carles Perez
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Bytte for Celta de Vigo. Carles Perez kommer inn for Jørgen Strand Larsen på Municipal de Balaidos.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Deportivo Alaves er nær straffområde.
    58'
    Cesar Soto Grado tildeler Deportivo Alaves en corner. Ianis Hagi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Ianis Hagi
    Deportivo Alaves fosser forover og Ianis Hagi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Ianis Hagi
    Deportivo Alaves avanserer forover i Vigo. Ianis Hagi avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    61'
    Målsjanse! Abde Rebbach (Deportivo Alaves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Deportivo Alaves
    Inn: Luis Rioja
    Ut: Abde Rebbach
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt første bytte for dagen. Luis Rioja erstatter Abde Rebbach.
    62'
    Inn: Antonio Blanco
    Ut: Jon Guridi
    Luis Garcia Plaza gjør dagens andre bytte i Vigo, når han tar ut Jon Guridi og setter inn Antonio Blanco.
    62'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) erstattes av Anastasios Douvikas.
    63'
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Fran Beltran
    Celta de Vigo bytter ut Fran Beltran med Renato Tapia. Dette er det tredje byttet som Rafael Benitez Maudes gjør i dagens kamp.
    63'
    Alex Sola
    I Vigo får Alex Sola (Deportivo Alaves) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    64'
    64'
    Ianis Hagi
    Ianis Hagi (Deportivo Alaves) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    68'
    Andre gule kort til Celta Vigo
    Utvisning! Luca de la Torre (Celta de Vigo) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    68'
    Inn: Kike
    Ut: Ianis Hagi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Alaves. Inn kommer Kike, mens Ianis Hagi tar plass på benken.
    69'
    Inn: Xeber Alkain
    Ut: Alex Sola
    Luis Garcia Plaza (Deportivo Alaves) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Xeber Alkain erstatter Alex Sola.
    70'
    Mål for Deportivo Alaves!
    Celta Vigo 1 - 1 Deportivo Alaves
    Mål: Samuel Omorodion
    Målgivende: Javi Lopez
    Mål! Samuel Omorodion utligner for Deportivo Alaves. Stillingen er dermed 1-1 i Vigo. Javi Lopez sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Inn: Carlos Dotor Gonzalez
    Ut: Jonathan Bamba
    Celta de Vigo bytter ut Jonathan Bamba med Carlos Dotor Gonzalez.
    74'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    75'
    Frispark til Deportivo Alaves på halvdelen til Celta de Vigo.
    75'
    Carles Perez
    Carles Perez (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    76'
    78'
    Gult kort til Deportivo Alaves
    Javi Lopez
    Javi Lopez (Deportivo Alaves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    80'
    Frisparket tildelt Celta de Vigo er farlig nær Deportivo Alavess målområde.
    82'
    I Vigo header Samuel Omorodion (Deportivo Alaves) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Samuel Omorodion (Deportivo Alaves) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Ruben Duarte
    Ut: Javi Lopez
    Deportivo Alaves gjør sitt femte bytte. Javi Lopez erstattes av Ruben Duarte.
    85'
    86'
    Frispark for Deportivo Alaves på egen banehalvdel.
    87'
    Luis Rioja (Deportivo Alaves) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    88'
    Samuel Omorodion (Deportivo Alaves) header utenfor.
    88'
    Antonio Blanco
    Sjanse! Deportivo Alaves avanserer forover, men Antonio Blanco avslutter utenfor.
    89'
    I Vigo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+1
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    90'+2
    Rafa Marin
    Rafa Marin (Deportivo Alaves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.