91
    Kampen har startet.
    Celta Vigo får tildelt et hjørnespark
    Franco Cervi
    Franco Cervi (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    2'
    Mål for Celta Vigo!
    Celta Vigo 1 - 0 Espanyol
    Mål: Santi Mina
    Målgivende: Iago Aspas
    Santi Mina dundrer ballen i mål og Celta de Vigo tar ledelsen 1-0 på Municipal de Balaidos. Det er en fin assist fra Iago Aspas.
    3'
    Espanyol får tildelt et frispark
    Frispark RCD Espanyol.
    9'
    Celta Vigo blir avblåst for offside
    Javi Galan
    Celta de Vigo angriper, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside.
    10'
    Renato Tapia
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Celta de Vigo en corner. Renato Tapia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Javi Galan
    En av Celta de Vigos spillere blir avblåst for offside.
    14'
    Renato Tapia (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    25'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Celta de Vigo.
    28'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    30'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    31'
    Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Skudd på mål, Espanyol
    Javi Puado
    Målsjanse på Municipal de Balaidos! Javi Puado fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Celta Vigo får tildelt et frispark
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Denis Suarez
    Ut: Fran Beltran
    Eduardo Coudet gjør dagens første bytte i Vigo, når han tar ut Fran Beltran og setter inn Denis Suarez.
    46'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo fosser fremover, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside på Municipal de Balaidos.
    46'
    Celta Vigo 2 - 0 Espanyol
    Mål: Iago Aspas
    Målgivende: Denis Suarez
    Iago Aspas øker Celta de Vigos ledelse til 2-0! Flott spill fra Denis Suarez før målet.
    47'
    Espanyol blir avblåst for offside
    Raul De Tomas
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside på Municipal de Balaidos.
    50'
    Målsjanse! Renato Tapia (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    52'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo angriper i Vigo, men blir avblåst for offside.
    55'
    Adria Pedrosa
    RCD Espanyol angriper. Adria Pedrosa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Espanyol
    Inn: Manu Morlanes
    Ut: Oscar Melendo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Manu Morlanes, mens Oscar Melendo tar plass på benken.
    58'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Miguelon
    RCD Espanyol bytter ut Miguelon med Loren Moron.
    58'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Yangel Herrera
    Yangel Herrera (RCD Espanyol) erstattes av Nicolas Melamed Ribaudo.
    58'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    62'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    62'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Brais Mendez går utenfor.
    63'
    I Vigo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    Celta de Vigo avanserer forover i Vigo. Brais Mendez avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Denis Suarez
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Denis Suarez avslutter utenfor.
    66'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    68'
    69'
    Espanyol får tildelt et hjørnespark
    70'
    70'
    72'
    73'
    Inn: Ruben Sanchez Saez
    Ut: Aleix Vidal
    RCD Espanyol bytter ut Aleix Vidal med Ruben Sanchez Saez. Dette er det fjerde byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    74'
    Skudd utenfor mål, Espanyol
    77'
    Skade: Celta Vigo
    78'
    Tilbake fra skade: Celta Vigo
    79'
    Celta Vigo 3 - 0 Espanyol
    Mål: Denis Suarez
    Målgivende: Hugo Mallo
    Mål! Celta de Vigo øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Denis Suarez på Municipal de Balaidos. Hugo Mallo sto for den målgivende pasningen.
    82'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær Celta de Vigos målområde.
    84'
    Inn: Nolito
    Ut: Iago Aspas
    Celta de Vigo gjør sitt andre bytte. Iago Aspas erstattes av Nolito.
    85'
    Inn: Didac Vila
    Ut: Adria Pedrosa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Didac Vila, mens Adria Pedrosa tar plass på benken.
    87'
    Inn: Gabriel Veiga
    Ut: Brais Mendez
    Bytte for Celta de Vigo. Gabriel Veiga kommer inn for Brais Mendez på Municipal de Balaidos.
    88'
    89'
    Gult kort til Celta Vigo
    Santi Mina
    Dommer Valentin Pizarro Gomez gir Santi Mina (Celta de Vigo) et gult kort.
    89'
    Inn: Hugo Sotelo
    Ut: Santi Mina
    Celta de Vigo gjør sitt fjerde bytte. Santi Mina erstattes av Hugo Sotelo.
    89'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    90'
    Gult kort til Espanyol
    Didac Vila
    Didac Vila (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Hugo Mallo
    Dommer Valentin Pizarro Gomez viser Hugo Mallo (Celta de Vigo) det gule kortet.
    90'+1
    90'+1
    Mål for Espanyol!
    Celta Vigo 3 - 1 Espanyol
    Mål: Loren Moron
    Mål! RCD Espanyol reduserer til 3-1 etter et mål av Loren Moron på Municipal de Balaidos.