Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Celta de Vigo.
    Borja Iglesias (Real Betis Balompie) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    I Vigo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    Nolito
    I Vigo får Nolito (Celta de Vigo) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    10'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Celta Vigo får tildelt et frispark
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    11'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    12'
    Spillet på Municipal de Balaidos er stoppet midlertidig fordi Iago Aspas ligger nede.
    14'
    Iago Aspas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vigo.
    15'
    Frispark Real Betis Balompie.
    17'
    Real Betis får tildelt et hjørnespark
    Sergio Canales
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Betis Balompie en corner. Sergio Canales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    I Vigo slår Sergio Canales en corner fra venstre.
    20'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    Santi Mina
    Santi Mina (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    21'
    27'
    28'
    Santi Mina
    Celta de Vigo angriper. Santi Mina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Real Betis Balompie angriper i Vigo. Borja Iglesias fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    33'
    Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Celta Vigo blir avblåst for offside
    Brais Mendez
    Celta de Vigo angriper i Vigo, men blir avblåst for offside.
    40'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Real Betis Balompie.
    41'
    43'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    44'
    William Carvalho
    Real Betis Balompie avanserer forover i Vigo. William Carvalho avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+1
    Hugo Mallo
    Målsjanse! Hugo Mallo (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Juanmi
    Juanmi (Real Betis Balompie) kommer seg fri på Municipal de Balaidos, men avslutningen går utenfor.
    51'
    Celta Vigo får tildelt et hjørnespark
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    53'
    Hugo Mallo
    Celta de Vigo angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    54'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    57'
    Santi Mina
    Celta de Vigos Santi Mina blåses av for offside på Municipal de Balaidos.
    57'
    Skudd på mål, Real Betis
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Sergio Canales treffer mål, men keeper redder.
    60'
    Real Betis, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    61'
    Frispark Celta de Vigo.
    62'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Renato Tapia
    Ut: Nolito
    Eduardo Coudet gjør dagens første bytte i Vigo, når han tar ut Nolito og setter inn Renato Tapia.
    67'
    Inn: Jeison Murillo
    Ut: Nestor Araujo
    Nestor Araujo (Celta de Vigo) erstattes av Jeison Murillo.
    68'
    69'
    Celta de Vigo fosser fremover, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside på Municipal de Balaidos.
    72'
    Inn: Thiago Galhardo
    Ut: Santi Mina
    Bytte for Celta de Vigo. Thiago Galhardo kommer inn for Santi Mina på Municipal de Balaidos.
    72'
    74'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Joaquin
    Ut: Juanmi
    Real Betis Balompie bytter ut Juanmi med Joaquin.
    76'
    Kan Celta de Vigo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) kommer seg fri på Municipal de Balaidos, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Jeison Murillo
    Sjanse! Celta de Vigo avanserer forover, men Jeison Murillo avslutter utenfor.
    80'
    Gult kort til Real Betis
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea viser William Carvalho (Real Betis Balompie) det gule kortet.
    81'
    Hugo Mallo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    Inn: Diego Lainez
    Ut: Sergio Canales
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt andre bytte for dagen. Diego Lainez erstatter Sergio Canales.
    82'
    84'
    Celta de Vigo slipper å klare seg uten Hugo Mallo som kommer tilbake på banen i Vigo.
    84'
    Iago Aspas
    Iago Aspas (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Orbelin Pineda
    Ut: Fran Beltran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Orbelin Pineda, mens Fran Beltran tar plass på benken.
    86'
    I Vigo header Jeison Murillo (Celta de Vigo) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    88'
    Hugo Mallo
    Sjanse til Celta de Vigo! Hugo Mallo er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    Inn: Willian Jose
    Ut: Borja Iglesias
    Real Betis Balompie bytter ut Borja Iglesias med Willian Jose. Dette er det tredje byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    90'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    90'
    German Pezzella
    Dommeren gir German Pezzella (Real Betis Balompie) et gult kort.
    90'
    90'+4
    Gult kort til Celta Vigo
    Jose Fontán
    Jose Fontán (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.