2-2
3-2
333
687
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    3'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo avanserer forover i Vigo. Iago Aspas avslutter, men treffer ikke mål.
    3'
    Mål for Villarreal!
    Celta Vigo 0 - 1 Villarreal
    Mål: Alberto Moreno
    Målgivende: Dani Parejo
    Villarreal CF leder 0-1 etter en scoring av Alberto Moreno. Det er en fin assist fra Dani Parejo.
    12'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    15'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    17'
    Rødt kort!
    Spilleren på Villarreal får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    17'
    Rødt kort til Villarreal
    Santi Comesana
    Rødt kort! Santi Comesana (Villarreal CF) blir utvist.
    17'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Celta de Vigo.
    19'
    Straffe til Celta Vigo
    21'
    Celta Vigo scorer på straffe!
    Celta Vigo 1 - 1 Villarreal
    Mål: Iago Aspas
    Iago Aspas setter et straffespark i mål og hjemmelaget utligner dermed til 1-1.
    22'
    Gult kort til Celta Vigo
    Javi Manquillo
    Dommer Cesar Soto Grado viser Javi Manquillo (Celta de Vigo) det gule kortet.
    25'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Alex Baena
    Sjanse til Villarreal CF! Alex Baena er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    27'
    Jørgen Strand Larsen
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    32'
    Damian Rodriguez
    Dommeren gir Damian Rodriguez (Celta de Vigo) et gult kort.
    32'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    33'
    Goncalo Guedes
    Villarreal CF angriper i Vigo. Goncalo Guedes fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Skudd på mål, Celta Vigo
    36'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Damian Rodriguez (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    39'
    Mål for Celta Vigo!
    Celta Vigo 2 - 1 Villarreal
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Damian Rodriguez
    Mål! Jørgen Strand Larsen gir Celta de Vigo ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Damian Rodriguez før målet.
    39'
    Damian Rodriguez (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Jørgen Strand Larsen (Celta de Vigo) kommer seg fri på Municipal de Balaidos, men avslutningen går utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Damian Rodriguez
    Claudio Giraldez Gonzalez (Celta de Vigo) gjør sitt første bytte for dagen. Mihailo Ristic erstatter Damian Rodriguez.
    46'
    Inn: Luca de la Torre
    Ut: Jailson
    Celta de Vigo gjør sitt andre bytte. Jailson erstattes av Luca de la Torre.
    46'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Jorge Cuenca
    Ut: Yerson Mosquera
    Villarreal CF bytter ut Yerson Mosquera med Jorge Cuenca. Dette er det første byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    54'
    54'
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Alberto Moreno
    Marcelino Garcia gjør dagens andre bytte i Vigo, når han tar ut Alberto Moreno og setter inn Alfonso Pedraza.
    56'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Ilias Akhomach
    Ilias Akhomach (Villarreal CF) erstattes av Francis Coquelin.
    56'
    Hjørnespark til Villarreal
    58'
    58'
    Luca de la Torre
    På Municipal de Balaidos fyrer Luca de la Torre (Celta de Vigo) av et skudd - i stolpen!
    60'
    60'
    63'
    64'
    Williot Swedberg
    Williot Swedberg (Celta de Vigo) får et gult kort av dommer Cesar Soto Grado.
    64'
    Celta Vigo 2 - 2 Villarreal
    Mål: Goncalo Guedes
    Målgivende: Alexander Sørloth
    Goncalo Guedes scorer og utligner dermed til 2-2. Alexander Sørloth var nest sist på ballen.
    65'
    Inn: Franco Cervi
    Ut: Williot Swedberg
    Bytte for Celta de Vigo. Franco Cervi kommer inn for Williot Swedberg på Municipal de Balaidos.
    65'
    Franco Cervi
    Målsjanse! Franco Cervi (Celta de Vigo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Skudd utenfor mål, Celta Vigo
    73'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Goncalo Guedes
    Villarreal CF bytter ut Goncalo Guedes med Jose Luis Morales. Dette er det fjerde byttet som Marcelino Garcia gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Dani Parejo
    Bytte for Villarreal CF. Etienne Capoue kommer inn for Dani Parejo på Municipal de Balaidos.
    79'
    Mihailo Ristic
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Mihailo Ristic går utenfor.
    80'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Hugo Alvarez Antunez
    Celta de Vigo bytter ut Hugo Alvarez Antunez med Anastasios Douvikas.
    80'
    Inn: Carles Perez
    Ut: Fran Beltran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Carles Perez, mens Fran Beltran tar plass på benken.
    80'
    Alex Baena
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Alex Baena går utenfor.
    81'
    82'
    82'
    Celta Vigo 3 - 2 Villarreal
    Mål: Anastasios Douvikas
    Målgivende: Iago Aspas
    Anastasios Douvikas header ballen i mål og Celta de Vigo tar ledelsen 3-2 på Municipal de Balaidos. Flott spill fra Iago Aspas før målet.
    82'
    Målet til Celta Vigo sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Celta Vigo blir stående
    84'
    Anastasios Douvikas
    Anastasios Douvikas (Celta de Vigo) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal de Balaidos.
    85'
    85'
    Alexander Sørloth
    Målsjanse! Alexander Sørloth (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    89'
    90'
    Carles Perez
    Celta de Vigo fosser forover og Carles Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.