Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Bruma (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Celtic Park.
    6'
    Marcel Sabitzer
    Marcel Sabitzer (RB Leipzig) avanserer forover på Celtic Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark Celtic Glasgow.
    11'
    Mål for Celtic!
    Celtic 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Kieran Tierney
    Målgivende: James Forrest
    Celtic Glasgow leder 1-0 etter en scoring av Kieran Tierney. Det er en fin assist fra James Forrest.
    11'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    14'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marcelo Saracchi (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    15'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Marcel Halstenberg
    Ut: Marcelo Saracchi
    RB Leipzig bytter ut Marcelo Saracchi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ralf Rangnick blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Marcel Halstenberg.
    16'
    Javier Estrada Rodriguez signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til RB Leipzig
    Jean-Kevin Augustin
    Dommer Javier Estrada Rodriguez viser Jean-Kevin Augustin (RB Leipzig) det gule kortet.
    17'
    Craig Gordon ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    17'
    Craig Gordon er på beina igjen og fortsetter kampen på Celtic Park.
    18'
    Tom Rogic
    Celtic Glasgow angriper, men avslutningen til Tom Rogic går utenfor.
    20'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Celtic Glasgow.
    23'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside på Celtic Park.
    24'
    Javier Estrada Rodriguez signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for Celtic Glasgow er nær straffområde.
    27'
    Celtic Glasgow fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    28'
    RB Leipzig angriper, men Javier Estrada Rodriguez blåser for offside.
    29'
    I Glasgow slår Callum McGregor en corner fra venstre.
    31'
    Javier Estrada Rodriguez tildeler Celtic Glasgow en corner. Callum McGregor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Ryan Christie
    Ryan Christie (Celtic Glasgow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    34'
    Gult kort til Celtic
    Filip Benkovic
    Filip Benkovic (Celtic Glasgow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Bruma (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    36'
    Frispark i en god posisjon for Celtic Glasgow!
    37'
    39'
    Callum McGregor (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    41'
    Javier Estrada Rodriguez signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    43'
    Sjanse! RB Leipzig avanserer forover, men Marcel Sabitzer avslutter utenfor.
    43'
    44'
    Marcel Halstenberg
    Dommeren gir Marcel Halstenberg (RB Leipzig) et gult kort.
    44'
    45'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    Inn: Kevin Kampl
    Ut: Stefan Ilsanker
    Ralf Rangnick (RB Leipzig) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Kampl erstatter Stefan Ilsanker.
    46'
    Bruma
    Sjanse i Glasgow! Bruma (RB Leipzig) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    46'
    47'
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    49'
    I Glasgow slår Bruma en corner fra høyre.
    50'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Kieran Tierney
    Kieran Tierney (Celtic Glasgow) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Spillet på Celtic Park er stoppet midlertidig fordi Nordi Mukiele ligger nede.
    52'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Nordi Mukiele som kommer tilbake på banen i Glasgow.
    52'
    RB Leipzig angriper. Marcel Sabitzer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Marcel Halstenberg (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Celtic Park.
    55'
    55'
    Konrad Laimer
    Konrad Laimer (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Odsonne Edouard
    Målsjanse til Celtic Glasgow! Odsonne Edouard treffer mål, men keeper redder.
    56'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    59'
    61'
    62'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til RB Leipzig.
    63'
    Marcel Sabitzer (RB Leipzig) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Dommer Javier Estrada Rodriguez venter med å sette i gang spillet fordi Kieran Tierney ligger nede.
    64'
    Kieran Tierney er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Javier Estrada Rodriguez signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    65'
    67'
    Javier Estrada Rodriguez tildeler RB Leipzig en corner. Marcel Halstenberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    69'
    69'
    Inn: Diego Demme
    Ut: Nordi Mukiele
    RB Leipzig bytter ut Nordi Mukiele med Diego Demme.
    70'
    71'
    71'
    Bruma
    Bruma (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på Celtic Park, men klarer ikke å score.
    72'
    74'
    Filip Benkovic (Celtic Glasgow) kommer til en målsjanse på Celtic Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    74'
    Jean-Kevin Augustin (RB Leipzig) kommer seg fri på Celtic Park, men avslutningen går utenfor.
    76'
    78'
    Mål for RB Leipzig!
    Celtic 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Jean-Kevin Augustin
    Målgivende: Konrad Laimer
    Jean-Kevin Augustin header ballen i mål og utligner til 1-1. Konrad Laimer var nest sist på ballen.
    78'
    Celtic 2 - 1 RB Leipzig
    Mål: Odsonne Edouard
    Målgivende: Ryan Christie
    Odsonne Edouard dundrer ballen i mål og Celtic Glasgow tar ledelsen 2-1 på Celtic Park. Ryan Christie sto for den målgivende pasningen.
    79'
    RB Leipzigs Jean-Kevin Augustin blåses av for offside på Celtic Park.
    81'
    Frispark RB Leipzig.
    82'
    RB Leipzig angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Youssouf Mulumbu
    Ut: James Forrest
    Celtic Glasgow gjør sitt første bytte. James Forrest erstattes av Youssouf Mulumbu.
    83'
    Kevin Kampl
    RB Leipzig angriper på Celtic Park og Kevin Kampl får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    86'
    Bruma (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Celtic Park.
    88'
    Marcel Halstenberg (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.