Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    En av Union Saint-Gilloises spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mohamed El Amine Amoura (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    13'
    Hjørnespark til Cercle Brugge
    14'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Cercle Brugge.
    21'
    22'
    Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Cercle Brugge.
    24'
    25'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Cercle Brugge 0 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Gustaf Nilsson
    Målgivende: Mohamed El Amine Amoura
    Gustaf Nilsson header ballen i mål og Union Saint-Gilloise tar ledelsen 0-1 på Jan Breydel Stadium. Flott spill fra Mohamed El Amine Amoura før målet.
    28'
    Mål for Cercle Brugge!
    Cercle Brugge 1 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Felipe Augusto
    Felipe Augusto scorer og utligner dermed til 1-1.
    32'
    Målet til Cercle Brugge sjekkes av VAR
    34'
    Målet til Cercle Brugge blir stående
    35'
    37'
    37'
    38'
    Skade: Union St.Gilloise
    40'
    Skade: Cercle Brugge
    40'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    41'
    Tilbake fra skade: Cercle Brugge
    42'
    Tilbake fra skade: Union St.Gilloise
    42'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    42'
    44'
    Hjørnespark til Union St.Gilloise
    45'
    45'+1
    Gult kort til Cercle Brugge
    Hugo Siquet
    Dommer Wesli De Cremer gir Hugo Siquet (Cercle Brugge) et gult kort.
    45'+2
    Det blir farlig! Frispark for Union Saint-Gilloise er nær straffområde.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Union St.Gilloise
    45'+3
    Union Saint-Gilloise angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    45'+5
    Frispark til Cercle Brugge på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    45'+6
    47'
    48'
    50'
    Cercle Brugge 1 - 2 Union St.Gilloise
    Mål: Alessio Castro-Montes
    Union Saint-Gilloise leder 1-2 etter en scoring av Alessio Castro-Montes.
    50'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise like utenfor Cercle Brugge-området.
    52'
    Målsjanse til Union Saint-Gilloise! Mohamed El Amine Amoura treffer mål, men keeper redder.
    54'
    Cercle Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    56'
    57'
    Union Saint-Gilloise fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    57'
    58'
    58'
    Gustaf Nilsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    59'
    Gustaf Nilsson er tilbake på banen igjen.
    62'
    62'
    62'
    Wesli De Cremer signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    64'
    Jesper Daland
    Jesper Daland (Cercle Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    64'
    Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    65'
    I Brugge slår Cameron Puertas Castro en corner fra venstre.
    66'
    67'
    Henok Teklab
    Henok Teklab (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    71'
    72'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: Alan Steve Minda Garcia
    Ut: Thibo Somers
    Bytte for Cercle Brugge. Alan Steve Minda Garcia kommer inn for Thibo Somers på Jan Breydel Stadium.
    72'
    Inn: Kazeem Olaigbe
    Ut: Felipe Augusto
    Miron Muslic (Cercle Brugge) gjør sitt andre bytte for dagen. Kazeem Olaigbe erstatter Felipe Augusto.
    72'
    73'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Gustaf Nilsson
    Gustaf Nilsson (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    75'
    Wesli De Cremer tildeler Cercle Brugge en corner. Hugo Siquet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Inn: Flavio Nazinho
    Ut: Abu Francis
    Cercle Brugge bytter ut Abu Francis med Flavio Nazinho. Dette er det tredje byttet som Miron Muslic gjør i dagens kamp.
    78'
    En av Union Saint-Gilloises spillere går i offside.
    78'
    79'
    80'
    81'
    82'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Noah Sadiki
    Ut: Mathias Rasmussen
    Alexander Blessin gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Mathias Rasmussen og setter inn Noah Sadiki.
    83'
    Inn: Senna Miangue
    Ut: Hannes Van Der Bruggen
    Bytte for Cercle Brugge. Senna Miangue kommer inn for Hannes Van Der Bruggen på Jan Breydel Stadium.
    83'
    Inn: Boris Popovic
    Ut: Jesper Daland
    Miron Muslic gjør dagens femte bytte i Brugge, når han tar ut Jesper Daland og setter inn Boris Popovic.
    83'
    Senna Miangue
    Senna Miangue (Cercle Brugge) får et gult kort av dommer Wesli De Cremer.
    84'
    Kan Union Saint-Gilloise utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Ross Sykes
    Union Saint-Gilloise angriper i Brugge. Ross Sykes avslutter på mål, men greier ikke å score.