Bolivar La Paz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Bolivar La Paz.
    5'
    Wilmar Roldan tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Ezequiel Aquino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Roberto Fernandez
    Roberto Fernandez (Bolivar La Paz) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    13'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    14'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside på General Pablo Rojas.
    17'
    Carmelo Algaranaz
    Bolivar La Paz angriper. Carmelo Algaranaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    18'
    Mål for Bolivar La Paz!
    Cerro Porteno 0 - 1 Bolivar La Paz
    Mål: Gabriel Villamil
    Målgivende: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Mål! Bolivar La Paz tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Gabriel Villamil på General Pablo Rojas. Carlos Antonio Melgar Vargas var nest sist på ballen.
    18'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Cerro Porteno scorer selvmål!
    Cerro Porteno 0 - 2 Bolivar La Paz
    Mål: Robert Piris Da Motta
    Et uheldig selvmål av Robert Piris Da Motta gjør at det står 0-2 på General Pablo Rojas.
    23'
    Cerro Porteno 0 - 3 Bolivar La Paz
    Mål: Diego Bejarano
    Målgivende: Patito Rodriguez
    Mål! Diego Bejarano øker ledelsen til 0-3. Flott spill fra Patito Rodriguez før målet.
    25'
    Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Federico Gaston Carrizo fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Gabriel Villamil
    Gabriel Villamil (Bolivar La Paz) kommer seg fri på General Pablo Rojas, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Bolivar La Paz angriper, men avslutningen til Carmelo Algaranaz går utenfor.
    31'
    33'
    33'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    35'
    Bolivar La Paz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cerro Porteno.
    37'
    Gult kort til Bolivar La Paz
    Dommer Wilmar Roldan gir Roberto Fernandez (Bolivar La Paz) et gult kort.
    38'
    Frispark til Bolivar La Paz på halvdelen til Cerro Porteno.
    40'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    Rafael Andres Carrascal Avilez (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    40'
    Cerro Porteno angriper, men Wilmar Roldan blåser for offside.
    42'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    45'+1
    Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Fernando Fabian Fernandez Acosta (Cerro Porteno) kommer seg fri på General Pablo Rojas, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Robert Morales
    Cerro Porteno bytter ut Robert Morales med Braian Samudio. Dette er det første byttet som Facundo Sava gjør i dagens kamp.
    46'
    Braian Samudio
    Sjanse til Cerro Porteno! Braian Samudio er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    Bolivar La Paz, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    48'
    Cerro Porteno 0 - 4 Bolivar La Paz
    Mål: Patito Rodriguez
    Bolivar La Paz går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Patito Rodriguez. Det er en fin assist fra Carlos Antonio Melgar Vargas.
    49'
    Diego Bejarano
    Diego Bejarano (Bolivar La Paz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Målsjanse på General Pablo Rojas! Braian Samudio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    I Asunción slår Carlos Antonio Melgar Vargas en corner fra høyre.
    60'
    60'
    Inn: Antonio Javier Galeano Ferreira
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Facundo Sava (Cerro Porteno) gjør sitt andre bytte for dagen. Antonio Javier Galeano Ferreira erstatter Federico Gaston Carrizo.
    60'
    Inn: Wilder Viera
    Ut: Rafael Andres Carrascal Avilez
    Facundo Sava gjør dagens tredje bytte i Asunción, når han tar ut Rafael Andres Carrascal Avilez og setter inn Wilder Viera.
    60'
    Frispark for Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    62'
    Hjørnespark til Cerro Porteno
    66'
    Robert Piris Da Motta
    Cerro Porteno avanserer forover på General Pablo Rojas og Robert Piris Da Motta kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Bolivar La Paz.
    67'
    67'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra venstre på General Pablo Rojas.
    67'
    Alberto Espinola Gimenez
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Alberto Espinola Gimenez fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    69'
    Cerro Porteno fosser forover og Fernando Fabian Fernandez Acosta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    70'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Bolivar La Paz like utenfor Cerro Porteno-området.
    71'
    Carmelo Algaranaz (Bolivar La Paz) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Spillerbytte - Bolivar La Paz
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Carlos Antonio Melgar Vargas
    Bolivar La Paz bytter ut Carlos Antonio Melgar Vargas med Moises Villarroel Angulo.
    73'
    Inn: Ramiro Vaca
    Ut: Patito Rodriguez
    Bytte for Bolivar La Paz. Ramiro Vaca kommer inn for Patito Rodriguez på General Pablo Rojas.
    73'
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Alberto Espinola Gimenez
    Cerro Porteno gjør sitt fjerde bytte. Alberto Espinola Gimenez erstattes av Enzo Daniel Gimenez Rojas.
    73'
    Antonio Javier Galeano Ferreira (Cerro Porteno) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    74'
    Antonio Javier Galeano Ferreira
    Målsjanse til Cerro Porteno! Antonio Javier Galeano Ferreira treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Ramiro Vaca
    Dommer Wilmar Roldan viser Ramiro Vaca (Bolivar La Paz) det gule kortet.
    75'
    Cerro Porteno fosser fremover, men Wilmar Roldan blåser for offside på General Pablo Rojas.
    79'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Leonel Justiniano
    Ut: Fernando Saucedo
    Bytte for Bolivar La Paz. Leonel Justiniano kommer inn for Fernando Saucedo på General Pablo Rojas.
    81'
    Inn: Jesus Manuel Sagredo Chavez
    Ut: Diego Bejarano
    Diego Bejarano (Bolivar La Paz) erstattes av Jesus Manuel Sagredo Chavez.
    81'
    82'
    Frispark Cerro Porteno.
    83'
    Moises Villarroel Angulo
    Moises Villarroel Angulo (Bolivar La Paz) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    83'
    Rødt kort til Bolivar La Paz
    Roberto Fernandez sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Bolivar La Paz må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    85'
    Rødt kort!
    Spilleren på Bolivar La Paz får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    85'
    Inn: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Ut: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Facundo Sava gjør dagens femte bytte i Asunción, når han tar ut Damian Josue Bobadilla Benitez og setter inn Sergio Ismael Diaz Velazquez.
    87'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Bolivar La Paz.
    87'
    Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Cerro Porteno avanserer forover i Asunción. Sergio Ismael Diaz Velazquez avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Gabriel Buscariol Poveda
    Ut: Carmelo Algaranaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bolivar La Paz. Inn kommer Gabriel Buscariol Poveda, mens Carmelo Algaranaz tar plass på benken.
    88'
    89'
    Wilder Viera
    Dommeren gir Wilder Viera (Cerro Porteno) et gult kort.
    89'
    90'+1
    Leonel Justiniano
    Dommer Wilmar Roldan viser Leonel Justiniano (Bolivar La Paz) det gule kortet.
    90'+1
    En av Cerro Portenos spillere går i offside.
    90'+2
    90'+4
    Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Enzo Daniel Gimenez Rojas (Cerro Porteno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+4
    90'+5
    Sjanse! Cerro Porteno avanserer forover, men Sergio Ismael Diaz Velazquez avslutter utenfor.