Frispark til Montreal Impact på halvdelen til Columbus Crew.
    Frispark Columbus Crew.
    6'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Alan Kelly tildeler Montreal Impact en corner. Saphir Taider sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Harrison Afful
    Sjanse i Montreal! Harrison Afful (Columbus Crew) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Gyasi Zardes
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    15'
    Pedro Santos
    Columbus Crew fosser forover og Pedro Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    18'
    Offside! Gyasi Zardes (Columbus Crew) er alene igjennom, men dommer Alan Kelly ser at linjemannen er oppe med flagget.
    20'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    21'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    22'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mike Azira
    Montreal Impact angriper i Montreal. Mike Azira avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    30'
    Montreal Impact har fått straffe!
    31'
    CF Montreal scorer på straffe!
    CF Montreal 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Saphir Taider
    Mål! Saphir Taider gir Montreal Impact ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    32'
    36'
    Gyasi Zardes (Columbus Crew) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    36'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    40'
    Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Montreal Impact angriper. Alejandro Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Alan Kelly signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    42'
    Ignacio Piatti
    Montreal Impact avanserer forover i Montreal. Ignacio Piatti avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    44'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 2 - 0 Columbus Crew
    Mål: Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Målgivende: Saphir Taider
    Alejandro Silva setter ballen i mål og øker Montreal Impacts ledelse til 2-0 i Montreal. Flott spill fra Saphir Taider før målet.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til Columbus Crew
    Pedro Santos (Columbus Crew) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    En av Columbus Crews spillere går i offside.
    47'
    50'
    Federico Higuain
    Sjanse! Columbus Crew avanserer forover, men Federico Higuain avslutter utenfor.
    51'
    51'
    Frispark til Columbus Crew på halvdelen til Montreal Impact.
    52'
    Montreal Impact angriper, men avslutningen til Ignacio Piatti går utenfor.
    57'
    Pedro Santos (Columbus Crew) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    59'
    CF Montreal 3 - 0 Columbus Crew
    Mål: Ignacio Piatti
    Mål! Montreal Impact øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Ignacio Piatti på Saputo Stadium. Det er en fin assist fra Saphir Taider.
    59'
    61'
    Gult kort til CF Montreal
    Mike Azira
    Dommeren gir Mike Azira (Montreal Impact) et gult kort.
    61'
    62'
    Quincy Amarikwa
    Målsjanse til Montreal Impact! Quincy Amarikwa treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    I Montreal slår Saphir Taider en corner fra høyre.
    65'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Mike Grella
    Ut: Justin Meram
    Gregg Berhalter gjør dagens første bytte i Montreal, når han tar ut Justin Meram og setter inn Mike Grella.
    69'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Pedro Santos
    Pedro Santos (Columbus Crew) erstattes av Patrick Mullins.
    70'
    Wil Trapp
    Columbus Crew avanserer forover på Saputo Stadium og Wil Trapp kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Montreal Impact.
    70'
    70'
    Frispark Montreal Impact.
    71'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montreal fordi Wil Trapp får behandling for en skade på banen.
    72'
    Wil Trapp er tilbake i kampen igjen.
    72'
    Sjanse til Montreal Impact! Alejandro Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    74'
    Columbus Crew fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    75'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Mathieu Choiniere
    Ut: Ignacio Piatti
    Montreal Impact gjør sitt første bytte. Ignacio Piatti erstattes av Mathieu Choiniere.
    76'
    76'
    Sjanse til Columbus Crew! Federico Higuain er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Mike Grella
    Målsjanse til Columbus Crew! Mike Grella treffer mål, men keeper redder.
    81'
    81'
    Federico Higuain (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.