Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til DC United.
    19'
    Joseph Mora
    Sjanse! DC United avanserer forover, men Joseph Mora avslutter utenfor.
    19'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    20'
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) slår en corner fra høyre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    23'
    Samuel Piette
    Montreal Impact avanserer forover i Orlando. Samuel Piette avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Alex Chilowicz tildeler DC United en corner. Julian Gressel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Montreal Impact angriper i Orlando, men blir avblåst for offside.
    28'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    31'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 DC United
    Mål: Saphir Taider
    Målgivende: Bojan Krkic
    Selvmål! Saphir Taider kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-0! Det er en fin assist fra Bojan Krkic.
    31'
    Gult kort til DC United
    Felipe Martins
    Felipe Martins (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Samuel Piette vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Montreal Impact slipper å klare seg uten Samuel Piette som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Kan DC United utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    I Orlando slår Julian Gressel en corner fra venstre.
    39'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    39'
    Victor Wanyama
    Victor Wanyama (Montreal Impact) avanserer forover på ESPN Wide World of Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til CF Montreal
    Maximiliano Urruti
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Alex Chilowicz signaliserer et frispark til Montreal Impact like utenfor DC United-området.
    44'
    Alex Chilowicz tildeler Montreal Impact en corner. Maximiliano Urruti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside på ESPN Wide World of Sports Complex.
    45'+3
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til DC United.
    45'+4
    Yamil Asad
    Yamil Asad (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Julian Gressel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Kevin Paredes, mens Julian Gressel tar plass på benken.
    52'
    Frispark i en god posisjon for DC United!
    52'
    53'
    DC United angriper, men Alex Chilowicz blåser for offside.
    54'
    Kevin Paredes
    Sjanse i Orlando! Kevin Paredes (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Romell Quioto
    Montreal Impact angriper på ESPN Wide World of Sports Complex. Romell Quioto header utenfor.
    60'
    Joseph Mora
    Målsjanse! Joseph Mora (DC United) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    66'
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Yamil Asad
    DC United bytter ut Yamil Asad med Ola Kamara. Dette er det tredje byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Federico Higuain
    Ut: Chris Odoi-Atsem
    Ben Olsen (DC United) gjør sitt andre bytte for dagen. Federico Higuain erstatter Chris Odoi-Atsem.
    70'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Orji Okwonkwo
    Ut: Maximiliano Urruti
    Montreal Impact bytter ut Maximiliano Urruti med Orji Okwonkwo.
    70'
    71'
    73'
    I Orlando slår Federico Higuain en corner fra venstre.
    77'
    80'
    Inn: Oniel Fisher
    Ut: Junior Moreno
    Ben Olsen gjør dagens fjerde bytte i Orlando, når han tar ut Junior Moreno og setter inn Oniel Fisher.
    83'
    Inn: Griffin Yow
    Ut: Ulises Segura
    Bytte for DC United. Griffin Yow kommer inn for Ulises Segura på ESPN Wide World of Sports Complex.
    83'
    Saphir Taider (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på ESPN Wide World of Sports Complex.