CF Montreal fosser fremover, men Armando Villarreal blåser for offside på Saputo Stadium.
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Målsjanse! Benji Michel (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Det blir farlig! Frispark for Orlando City SC er nær straffområde.
    11'
    Mauricio Pereyra
    Sjanse til Orlando City SC! Mauricio Pereyra er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hjørnespark til Orlando City
    13'
    Daryl Dike
    Daryl Dike (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    14'
    Orlando City SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    16'
    Sunusi Ibrahim
    CF Montreal fosser forover og Sunusi Ibrahim fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Joaquin Torres (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    18'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    19'
    Joaquin Torres
    CF Montreal angriper i Montreal. Joaquin Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Antonio Carlos
    Orlando City SC angriper og Antonio Carlos får avsluttet. Headingen treffer ikke CF Montreal-målet.
    23'
    I Montreal slår Joaquin Torres en corner fra høyre.
    25'
    Armando Villarreal tildeler CF Montreal en corner. Joaquin Torres sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    En av CF Montreals spillere går i offside.
    27'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til CF Montreal.
    27'
    Hjørnespark til CF Montreal
    29'
    Frispark CF Montreal.
    31'
    Djordje Mihailovic
    CF Montreal angriper på Saputo Stadium, men Djordje Mihailovic header utenfor.
    32'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Orlando City
    Silvester Van der Water
    Silvester Van der Water (Orlando City SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Saputo Stadium.
    34'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til CF Montreal.
    36'
    Robin Jansson
    På Saputo Stadium fyrer Robin Jansson (Orlando City SC) av et skudd - i stolpen!
    37'
    CF Montreal angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Målet til CF Montreal sjekkes av VAR
    39'
    Målet til CF Montreal blir annullert
    40'
    40'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.
    42'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    45'+1
    Gult kort til CF Montreal
    Samuel Piette
    Samuel Piette (CF Montreal) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    45'+1
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Andres Perea
    Ut: Silvester Van der Water
    Orlando City SC bytter ut Silvester Van der Water med Andres Perea. Dette er det første byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Romell Quioto
    Ut: Sunusi Ibrahim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Romell Quioto, mens Sunusi Ibrahim tar plass på benken.
    46'
    48'
    CF Montreal angriper i Montreal, men blir avblåst for offside.
    49'
    49'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montreal fordi Zachary Brault-Guillard får behandling for en skade på banen.
    50'
    CF Montreal slipper å klare seg uten Zachary Brault-Guillard som kommer tilbake på banen i Montreal.
    51'
    52'
    54'
    Mål for Orlando City!
    CF Montreal 0 - 1 Orlando City
    Mål: Sebastian Mendez
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Sebastian Mendez på Saputo Stadium.
    55'
    Sebastian Mendez
    Dommer Armando Villarreal viser Sebastian Mendez (Orlando City SC) det gule kortet.
    56'
    57'
    59'
    59'
    60'
    60'
    Inn: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ut: Samuel Piette
    Bytte for CF Montreal. Ahmed Hamdi kommer inn for Samuel Piette på Saputo Stadium.
    60'
    Frispark i en god posisjon for CF Montreal!
    64'
    Junior Urso
    Dommer Armando Villarreal gir Junior Urso (Orlando City SC) et gult kort.
    65'
    CF Montreal angriper i Montreal. Djordje Mihailovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Orlando City SC.
    68'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    69'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    I Montreal slår Mauricio Pereyra en corner fra høyre.
    72'
    I Montreal header Antonio Carlos (Orlando City SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    75'
    Djordje Mihailovic (CF Montreal) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    75'
    Inn: Mustafa Kizza
    Ut: Mathieu Choiniere
    CF Montreal gjør sitt tredje bytte. Mathieu Choiniere erstattes av Mustafa Kizza.
    76'
    Inn: Bjørn Maars Johnsen
    Ut: Joel Waterman
    Wilfried Nancy (CF Montreal) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bjorn Johnsen erstatter Joel Waterman.
    76'
    77'
    Rødt kort til CF Montreal
    Rudy Camacho
    CF Montreal må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Armando Villarreal viser Rudy Camacho det røde kortet.
    79'
    79'
    Daryl Dike vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Daryl Dike er på beina igjen og fortsetter kampen på Saputo Stadium.
    81'
    Armando Villarreal tildeler CF Montreal en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    85'
    CF Montreal 0 - 2 Orlando City
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Ruan
    Daryl Dike setter ballen i mål og øker Orlando City SCs ledelse til 0-2 i Montreal. Ruan var nest sist på ballen.