Dagens kamp på Saputo Stadium i Montreal er i gang.
    Det blir farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC er nær straffområde.
    1'
    Romell Quioto
    Montreal Impact angriper. Romell Quioto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Lucas Cavallini
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    6'
    Victor Wanyama
    Målsjanse! Victor Wanyama (Montreal Impact) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    11'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Hjørnespark til CF Montreal
    15'
    I Montreal slår Romell Quioto en corner fra venstre.
    16'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Romell Quioto
    Målgivende: Saphir Taider
    Mål! Romell Quioto (Montreal Impact) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Saputo Stadium. Saphir Taider var nest sist på ballen.
    18'
    Montreal Impact må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    19'
    Romell Quioto (Montreal Impact) løfter inn en corner fra venstre på Saputo Stadium.
    23'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Montreal Impact angriper i Montreal. Romell Quioto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    27'
    30'
    Saphir Taider
    Montreal Impact angriper i Montreal. Saphir Taider fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    33'
    Michael Baldisimo
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Michael Baldisimo avslutter utenfor.
    34'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    35'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    37'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    CF Montreal 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Lassi Lappalainen
    Målgivende: Maciel
    Lassi Lappalainen setter ballen i mål og øker Montreal Impacts ledelse til 2-0 i Montreal. Maciel sto for den målgivende pasningen.
    40'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    42'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Jake Nerwinski
    Ut: Ranko Veselinovic
    Marc Dos Santos gjør dagens første bytte i Montreal, når han tar ut Ranko Veselinovic og setter inn Jake Nerwinski.
    46'
    Inn: Leonard Owusu
    Ut: Patrick Metcalfe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Leonard Owusu, mens Patrick Metcalfe tar plass på benken.
    46'
    46'
    Leonard Owusu
    Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Montreal Impact.
    48'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    50'
    Vancouver Whitecaps FC har fått straffe!
    51'
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Lucas Cavallini fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Lucas Cavallini går utenfor.
    52'
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    52'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Maximiliano Urruti
    Ut: Saphir Taider
    Montreal Impact bytter ut Saphir Taider med Maximiliano Urruti.
    55'
    I Montreal slår Ali Adnan en corner fra høyre.
    55'
    Maximiliano Urruti
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Jake Nerwinski går rett i offsidefella.
    61'
    62'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Michael Baldisimo
    Michael Baldisimo (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Ryan Raposo.
    62'
    63'
    Inn: Orji Okwonkwo
    Ut: Lassi Lappalainen
    Montreal Impact gjør sitt andre bytte. Lassi Lappalainen erstattes av Orji Okwonkwo.
    66'
    Inn: Yordy Reyna
    Ut: Cristian Dajome
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Yordy Reyna kommer inn for Cristian Dajome på Saputo Stadium.
    66'
    Orji Okwonkwo
    Sjanse til Montreal Impact! Orji Okwonkwo er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    69'
    Derek Austin Cornelius
    I Montreal header Derek Cornelius (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    71'
    Drew Fischer tildeler Montreal Impact en corner. Romell Quioto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    75'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: David Milinkovic
    David Milinkovic (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Tosaint Ricketts.
    76'
    76'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    78'
    Inn: Anthony Jackson-Hamel
    Ut: Romell Quioto
    Montreal Impact bytter ut Romell Quioto med Anthony Jackson-Hamel. Dette er det tredje byttet som Thierry Henry gjør i dagens kamp.
    79'
    81'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    82'
    Ikke rødt kort likevel
    85'
    Gult kort til CF Montreal
    Anthony Jackson-Hamel
    Dommeren gir Anthony Jackson-Hamel (Montreal Impact) et gult kort.
    85'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Derek Cornelius (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Frispark til Montreal Impact på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    86'
    Anthony Jackson-Hamel (Montreal Impact) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside.
    89'
    Maximiliano Urruti (Montreal Impact) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    90'
    90'+1
    Yordy Reyna
    Vancouver Whitecaps FC angriper og Yordy Reyna får avsluttet. Headingen treffer ikke Montreal Impact-målet.