Eric Wattellier signaliserer et frispark til Toulouse FC på egen banehalvdel.
    Frispark for Chamois Niort FC på egen banehalvdel.
    Chamois Niort FC angriper, men avslutningen til Ibrahim Sissoko går utenfor.
    5'
    Chamois Niort FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Chamois Niort FC på egen banehalvdel.
    7'
    Hjørnespark til Toulouse
    9'
    Frispark Toulouse FC.
    11'
    Mikkel Desler
    Toulouse FC fosser forover og Mikkel Desler fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Chamois Niort FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    12'
    Målsjanse! Mikkel Desler (Toulouse FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Toulouse FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Toulouse FC.
    13'
    Frispark til Toulouse FC på halvdelen til Chamois Niort FC.
    15'
    I Niort har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Skudd på mål, Toulouse
    26'
    26'
    Moataz Zemzemi (Chamois Niort FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Rene Gaillard.
    28'
    Moataz Zemzemi
    Sjanse til Chamois Niort FC! Moataz Zemzemi er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    Toulouse, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Naatan Skytta
    Toulouse FC angriper. Naatan Skytta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    Ado Onaiwu
    Målsjanse på Stade Rene Gaillard! Ado Onaiwu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Chamois Niort FC.
    31'
    Brecht Dejaegere (Toulouse FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Rene Gaillard.
    34'
    Skudd utenfor mål, Toulouse
    34'
    Dylan Louiserre ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    44'
    Dylan Louiserre er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Ado Onaiwu
    Ado Onaiwu header i tverrliggeren i Niort! Stor målsjanse for Toulouse FC.
    45'+1
    Ado Onaiwu
    Toulouse FC angriper på Stade Rene Gaillard, men Ado Onaiwu header utenfor.
    45'+1
    I Niort har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Chamois Niort FC fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Stade Rene Gaillard.
    45'+2
    Chamois Niort FC angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Rhys Healey
    Sjanse! Toulouse FC avanserer forover, men Rhys Healey avslutter utenfor.
    48'
    Moataz Zemzemi (Chamois Niort FC) kommer til en målsjanse på Stade Rene Gaillard, men klarer ikke å score.
    49'
    Mål for Chamois Niort FC!
    Chamois Niort FC 1 - 0 Toulouse
    Mål: Ibrahim Sissoko
    Målgivende: Yohan Cassubie
    Chamois Niort FC leder 1-0 etter en scoring av Ibrahim Sissoko. Det er en fin assist fra Yohan Cassubie.
    50'
    Målsjanse til Toulouse FC! Naatan Skytta treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Eric Wattellier tildeler Toulouse FC en corner. Brecht Dejaegere sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    58'
    Rhys Healey
    Toulouse FC fosser forover og Rhys Healey fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Spillerbytte - Toulouse
    Inn: Rafael Ratao
    Ut: Ado Onaiwu
    Bytte for Toulouse FC. Rafael Ratao kommer inn for Ado Onaiwu på Stade Rene Gaillard.
    59'
    Moataz Zemzemi (Chamois Niort FC) slår en corner fra venstre side på Stade Rene Gaillard.
    61'
    Ibrahima Conte
    I Niort header Ibrahima Conte (Chamois Niort FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    Chamois Niort FC 2 - 0 Toulouse
    Mål: Moataz Zemzemi
    Målgivende: Joris Moutachy
    I Niort øker Chamois Niort FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Moataz Zemzemi. Joris Moutachy sto for den målgivende pasningen.
    62'
    64'
    Dylan Louiserre
    Sjanse! Chamois Niort FC avanserer forover, men Dylan Louiserre avslutter utenfor.
    65'
    Inn: Yanis Begraoui
    Ut: Naatan Skytta
    Philippe Montanier (Toulouse FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Yanis Begraoui erstatter Naatan Skytta.
    66'
    Inn: Denis Genreau
    Ut: Brecht Dejaegere
    Philippe Montanier gjør dagens tredje bytte i Niort, når han tar ut Brecht Dejaegere og setter inn Denis Genreau.
    66'
    67'
    Moataz Zemzemi (Chamois Niort FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    70'
    Rhys Healey
    Toulouse FC angriper i Niort. Rhys Healey fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bilal Boutobba (Chamois Niort FC) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Bilal Boutobba er på beina igjen og fortsetter kampen.
    74'
    75'
    Mål for Toulouse!
    Chamois Niort FC 2 - 1 Toulouse
    Mål: Rafael Ratao
    Målgivende: Stijn Spierings
    Mål! Rafael Ratao reduserer til 2-1 på Stade Rene Gaillard i Niort. Flott spill fra Stijn Spierings før målet.
    76'
    77'
    Spillerbytte - Chamois Niort FC
    Inn: Samuel Renel
    Ut: Bilal Boutobba
    Det virker som Bilal Boutobba ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Samuel Renel.
    80'
    Inn: Samy Benchama
    Ut: Yohan Cassubie
    Yohan Cassubie (Chamois Niort FC) erstattes av Samy Benchama.
    80'
    80'
    80'
    80'
    80'
    Gult kort til Chamois Niort FC
    Ibrahima Conte (Chamois Niort FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Toulouse FC like utenfor Chamois Niort FC-området.
    82'
    86'
    Rafael Ratao (Toulouse FC) slår en corner fra venstre side på Stade Rene Gaillard.
    88'
    Bafode Diakite
    Toulouse FC angriper på Stade Rene Gaillard. Bafode Diakite header utenfor.
    88'
    Frispark Chamois Niort FC.
    90'
    Gult kort til Toulouse
    Denis Genreau
    Dommer Eric Wattellier gir Denis Genreau (Toulouse FC) et gult kort.
    90'
    Inn: Lenny Vallier
    Ut: Yanis Merdji
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chamois Niort FC. Inn kommer Lenny Vallier, mens Yanis Merdji tar plass på benken.
    90'+1
    Sjanse i Niort! Moataz Zemzemi (Chamois Niort FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.