I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    Patrick Schulte
    2'
    Bill Tuiloma
    I Charlotte, NC får Bill Tuiloma (Charlotte FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    2'
    2'
    Hjørnespark til Charlotte FC
    3'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    4'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    5'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    7'
    Will Sands vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    8'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Yaw Yeboah
    Ut: Will Sands
    Det virker som Will Sands ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Yaw Yeboah.
    11'
    I Charlotte, NC slår Kerwin Vargas en corner fra venstre.
    14'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Charlotte FC.
    17'
    17'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    George Marks
    20'
    Christian Ramirez
    Columbus Crew SC avanserer forover og Christian Ramirez kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    20'
    20'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til Columbus Crew SC.
    25'
    Columbus Crew SC avanserer forover i Charlotte, NC. Christian Ramirez avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    37'
    Mål for Charlotte FC!
    Charlotte FC 1 - 0 Columbus Crew
    Mål: Karol Swiderski
    Målgivende: Kamil Jozwiak
    Mål! Karol Swiderski gir Charlotte FC ledelsen 1-0 i Charlotte, NC. Kamil Jozwiak var nest sist på ballen.
    37'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    39'
    Kamil Jozwiak
    I Charlotte, NC header Kamil Jozwiak (Charlotte FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Frispark Columbus Crew SC.
    42'
    44'
    Jon Freemon tildeler Columbus Crew SC en corner. Alexandru Matan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Yaw Yeboah
    Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside på Bank of America Stadium.
    45'+2
    45'+2
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Charlotte FC.
    45'+4
    Gult kort til Charlotte FC
    Derrick Jones
    Dommer Jon Freemon viser Derrick Jones (Charlotte FC) det gule kortet.
    45'+4
    Charlotte FC angriper i Charlotte, NC, men blir avblåst for offside.
    47'
    55'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    61'
    Inn: Jacen Russell-Rowe
    Ut: Christian Ramirez
    Bytte for Columbus Crew SC. Jacen Russell-Rowe kommer inn for Christian Ramirez på Bank of America Stadium.
    64'
    Inn: Nagbe Darlington
    Ut: Sean Zawadzki
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nagbe Darlington erstatter Sean Zawadzki.
    64'
    68'
    Skade: Charlotte FC
    68'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Kerwin Vargas
    Christian Lattanzio gjør dagens første bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Kerwin Vargas og setter inn McKinze Gaines.
    69'
    Charlotte FC fosser fremover, men Jon Freemon blåser for offside på Bank of America Stadium.
    72'
    75'
    Frispark i en god posisjon for Charlotte FC!
    75'
    Gult kort til Columbus Crew
    Yaw Yeboah
    Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bank of America Stadium.
    75'
    Karol Swiderski
    Charlotte FC angriper i Charlotte, NC. Karol Swiderski fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Benjamin Bender
    Ut: Karol Swiderski
    Charlotte FC gjør sitt andre bytte. Karol Swiderski erstattes av Benjamin Bender.
    77'
    79'
    I Charlotte, NC slår Lucas Zelarrayan en corner fra høyre.
    80'
    82'
    Alexandru Matan
    Sjanse til Columbus Crew SC! Alexandru Matan er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    83'
    Benjamin Bender
    Sjanse i Charlotte, NC! Benjamin Bender (Charlotte FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.