Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Charlotte FC.
    Kan LA Galaxy utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Målsjanse til Charlotte FC! Djibril Diani treffer mål, men keeper redder.
    18'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Diego Fagundez
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Diego Fagundez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    I Charlotte, NC slår Diego Fagundez en corner fra venstre.
    19'
    Marky Delgado
    Målsjanse! Marky Delgado (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    20'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    21'
    Ashley Westwood (Charlotte FC) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    25'
    Andrew Privett
    Andrew Privett (Charlotte FC) header utenfor.
    25'
    Gabriel Pec
    Sjanse i Charlotte, NC! Gabriel Pec (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Gult kort til LA Galaxy
    Julian Aude
    Dommer Joseph Dickerson gir Julian Aude (LA Galaxy) et gult kort.
    29'
    31'
    Gult kort til Charlotte FC
    Brecht Dejaegere
    Brecht Dejaegere (Charlotte FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Patrick Agyemang
    Patrick Agyemang (Charlotte FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    44'
    Kerwin Vargas
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Gabriel Pec
    LA Galaxy angriper. Gabriel Pec får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Dejan Joveljic
    Dejan Joveljic (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Diego Fagundez (LA Galaxy) slår en corner fra høyre side på Bank of America Stadium.
    48'
    Joseph Dickerson tildeler LA Galaxy en corner. Gabriel Pec sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til LA Galaxy.
    52'
    Brandt James Bronico
    Brandt James Bronico (Charlotte FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Brandt James Bronico avslutter utenfor.
    54'
    Brandt James Bronico (Charlotte FC) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    LA Galaxy angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    57'
    Joseph Dickerson tildeler Charlotte FC en corner. Joao Pedro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    LA Galaxy angriper, men avslutningen til Dejan Joveljic går utenfor.
    62'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Gaston Brugman
    Ut: Marky Delgado
    LA Galaxy bytter ut Marky Delgado med Gaston Brugman.
    63'
    Inn: John Nelson
    Ut: Julian Aude
    LA Galaxy gjør sitt andre bytte. Julian Aude erstattes av John Nelson.
    63'
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Edwin Cerrillo
    Edwin Cerrillo (LA Galaxy) erstattes av Daniel Aguirre.
    64'
    Gabriel Pec
    LA Galaxy avanserer forover i Charlotte, NC. Gabriel Pec avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Nikola Petkovic
    Ut: Djibril Diani
    Dean Smith gjør dagens første bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Djibril Diani og setter inn Nikola Petkovic.
    65'
    Inn: Tyger Smalls
    Ut: Brecht Dejaegere
    Charlotte FC bytter ut Brecht Dejaegere med Tyger Smalls. Dette er det andre byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    65'
    Charlotte FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    I Charlotte, NC slår Diego Fagundez en corner fra høyre.
    68'
    Maya Yoshida
    LA Galaxy angriper på Bank of America Stadium. Maya Yoshida header utenfor.
    68'
    Tyger Smalls
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Tyger Smalls går utenfor.
    70'
    Nikola Petkovic
    Charlotte FC angriper i Charlotte, NC. Nikola Petkovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Patrick Agyemang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Scott Arfield, mens Patrick Agyemang tar plass på benken.
    79'
    Gaston Brugman
    Målsjanse! Gaston Brugman (LA Galaxy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    81'
    83'
    Dommer Joseph Dickerson viser Brandt James Bronico (Charlotte FC) det gule kortet.
    83'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside på Bank of America Stadium.
    83'
    Diego Fagundez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    86'
    Maya Yoshida (LA Galaxy) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Kerwin Vargas
    Charlotte FC bytter ut Kerwin Vargas med Iuri Tavares.
    86'
    88'
    89'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær Charlotte FCs målområde.
    90'+2
    Gabriel Pec
    Gabriel Pec (LA Galaxy) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    I Charlotte, NC får Maya Yoshida (LA Galaxy) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.