1-0
Jones90'+1
2-0
    NY Red Bulls får tildelt et frispark
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    2'
    Charlotte FC får tildelt et frispark
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark NY Red Bulls.
    8'
    NY Red Bulls blir avblåst for offside
    Patryk Klimala
    En av NY Red Bullss spillere går i offside.
    10'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    16'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Christian Jonatan Ortiz
    Cristian Ortiz (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    17'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    Anton Walkes
    Anton Walkes (Charlotte FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    Tom Edwards
    Guido Gonzales Jr tildeler NY Red Bulls en corner. Tom Edwards sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Charlotte FC
    Harrison Afful
    Harrison Afful (Charlotte FC) får et gult kort av dommer Guido Gonzales Jr.
    22'
    Skudd på mål, Charlotte FC
    Andre Shinyashiki
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Andre Shinyashiki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Cristian Ortiz (Charlotte FC) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    24'
    Daniel Rios
    Daniel Rios (Charlotte FC) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    NY Red Bulls må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.
    26'
    Målsjanse! Cristian Ortiz (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    31'
    I Charlotte, NC slår Cristian Ortiz en corner fra venstre.
    33'
    I Charlotte, NC slår Cristian Ortiz en corner fra høyre.
    34'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    34'
    Dommer Guido Gonzales Jr gir Cristian Ortiz (Charlotte FC) et gult kort.
    34'
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Andre Shinyashiki går utenfor.
    40'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    42'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    Lewis Morgan
    Lewis Morgan (NY Red Bulls) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Patryk Klimala (NY Red Bulls) pådrar seg et gult kort.
    43'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Dru Yearwood
    Dru Yearwood (NY Red Bulls) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Mål for Charlotte FC!
    Charlotte FC 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Benjamin Bender
    Målgivende: Christian Jonatan Ortiz
    Mål! Benjamin Bender gir Charlotte FC ledelsen 1-0 i Charlotte, NC. Flott spill fra Cristian Ortiz før målet.
    45'+4
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Omir Fernandez
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt første bytte for dagen. Ashley Fletcher erstatter Omir Fernandez.
    46'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Tom Edwards
    Tom Edwards (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    52'
    Tom Edwards
    53'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    55'
    VAR sjekker om det er straffe til NY Red Bulls
    59'
    Ingen straffe til NY Red Bulls
    61'
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Lewis Morgan
    NY Red Bulls bytter ut Lewis Morgan med Cameron Harper. Dette er det andre byttet som Gerhard Struber gjør i dagens kamp.
    63'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    Daniel Rios
    Dommer Guido Gonzales Jr ser at linjemannen løfter flagget, og Charlotte FCs Daniel Rios blåses av for offside.
    68'
    Inn: Caden Clark
    Ut: Patryk Klimala
    NY Red Bulls bytter ut Patryk Klimala med Caden Clark.
    73'
    Tom Edwards
    Tom Edwards (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    73'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Sergio Ruiz Alonso
    Ut: Christian Jonatan Ortiz
    Bytte for Charlotte FC. Sergio Ruiz kommer inn for Cristian Ortiz på Bank of America Stadium.
    76'
    79'
    Caden Clark
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Caden Clark (NY Red Bulls) det gule kortet.
    79'
    Inn: Jaylin Lindsey
    Ut: Harrison Afful
    Christian Lattanzio gjør dagens andre bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Harrison Afful og setter inn Jaylin Lindsey.
    81'
    Charlotte FC fosser forover og Andre Shinyashiki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: John Tolkin
    Gerhard Struber (NY Red Bulls) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tom Barlow erstatter John Tolkin.
    85'
    Daniel Rios
    Sjanse til Charlotte FC! Daniel Rios er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    Inn: Derrick Jones
    Ut: Benjamin Bender
    Charlotte FC gjør sitt tredje bytte. Benjamin Bender erstattes av Derrick Jones.
    87'
    Inn: Jan Sobocinski
    Ut: McKinze Gaines
    Charlotte FC bytter ut McKinze Gaines med Jan Sobocinski. Dette er det fjerde byttet som Christian Lattanzio gjør i dagens kamp.
    87'
    Charlotte FC 2 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Derrick Jones
    Målgivende: Sergio Ruiz Alonso
    Mål! Derrick Jones øker ledelsen til 2-0. Sergio Ruiz sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    90'+3
    Andre Shinyashiki (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.