I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    Dante Vanzeir
    Sjanse i Charlotte, NC! Dante Vanzeir (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    9'
    Straffe til Charlotte FC
    11'
    Charlotte FC scorer på straffe!
    Charlotte FC 1 - 0 NY Red Bulls
    Mål: Karol Swiderski
    Karol Swiderski dundrer inn et straffespark på Bank of America Stadium. Stillingen er nå 1-0.
    13'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    16'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Jere Uronen
    I Charlotte, NC slår Jere Uronen en corner fra høyre.
    18'
    NY Red Bulls blir avblåst for offside
    En av NY Red Bullss spillere blir avblåst for offside.
    19'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    Liel Abada
    En av Charlotte FCs spillere går i offside.
    21'
    NY Red Bulls får tildelt et frispark
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Dennis Gjengaar
    NY Red Bulls fosser forover og Dennis Gjengaar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    31'
    Elias Manoel
    Elias Manoel (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    31'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    Lewis Morgan
    Målsjanse! Lewis Morgan (NY Red Bulls) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Mål for NY Red Bulls!
    Charlotte FC 1 - 1 NY Red Bulls
    Mål: Elias Manoel
    Målgivende: Dante Vanzeir
    Utligning! Elias Manoel setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Dante Vanzeir før målet.
    37'
    John Tolkin
    NY Red Bulls angriper, men avslutningen til John Tolkin går utenfor.
    39'
    John Tolkin
    Drew Fischer tildeler NY Red Bulls en corner. John Tolkin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    43'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Charlotte FC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Jere Uronen
    45'+4
    NY Red Bulls må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.
    47'
    Tim Ream
    48'
    50'
    Kan NY Red Bulls utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Liel Abada
    En av Charlotte FCs spillere blir avblåst for offside på Bank of America Stadium.
    53'
    NY Red Bulls avanserer forover i Charlotte, NC. Elias Manoel avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Patrick Agyemang
    Ut: Karol Swiderski
    Dean Smith gjør dagens første bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Karol Swiderski og setter inn Patrick Agyemang.
    58'
    59'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Dennis Gjengaar
    NY Red Bulls bytter ut Dennis Gjengaar med Cameron Harper. Dette er det første byttet som Sandro Schwarz gjør i dagens kamp.
    61'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    NY Red Bulls fosser fremover, men Drew Fischer blåser for offside på Bank of America Stadium.
    62'
    John Tolkin
    John Tolkin (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    64'
    John Tolkin
    65'
    John Tolkin
    65'
    Inn: Pep Biel
    Ut: Djibril Diani
    Charlotte FC gjør sitt andre bytte. Djibril Diani erstattes av Pep Biel.
    66'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    69'
    Gult kort til Charlotte FC
    Pep Biel
    Dommer Drew Fischer gir Pep Biel (Charlotte FC) et gult kort.
    69'
    70'
    Frisparket tildelt NY Red Bulls er farlig nær Charlotte FCs målområde.
    71'
    Dante Vanzeir (NY Red Bulls) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Elias Manoel (NY Red Bulls) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Inn: Cory Burke
    Ut: Dante Vanzeir
    Bytte for NY Red Bulls. Cory Burke kommer inn for Dante Vanzeir på Bank of America Stadium.
    78'
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Elias Manoel
    Sandro Schwarz (NY Red Bulls) gjør sitt tredje bytte for dagen. Dylan Nealis erstatter Elias Manoel.
    78'
    John Tolkin
    81'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    82'
    Cameron Harper
    Sjanse til NY Red Bulls! Cameron Harper er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Cameron Harper (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    84'
    Inn: Iuri Tavares
    Ut: Kerwin Vargas
    Charlotte FC bytter ut Kerwin Vargas med Iuri Tavares. Dette er det tredje byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Brandon Cambridge
    Ut: Liel Abada
    Liel Abada (Charlotte FC) erstattes av Brandon Cambridge.
    84'
    Inn: Junior Urso
    Ut: Brandt James Bronico
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Junior Urso, mens Brandt James Bronico tar plass på benken.