Havertz53' (Str.)
2-0
2 121
4 829
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    2'
    Frispark i en god posisjon for Chelsea FC!
    3'
    Julian Brandt vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    4'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Giovanni Reyna
    Ut: Julian Brandt
    Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) erstatter Julian Brandt som muligens er skadet.
    5'
    Frispark for Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    6'
    Joao Felix
    Sjanse i London! Joao Felix (Chelsea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Borussia Dortmund, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Ben Chilwell (Chelsea FC) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    7'
    Kalidou Koulibaly
    I London header Kalidou Koulibaly (Chelsea FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    Kai Havertz
    Chelsea FC angriper i London. Kai Havertz fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Borussia Dortmund på halvdelen til Chelsea FC.
    13'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Marco Reus
    Borussia Dortmund angriper. Marco Reus får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    17'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Danny Makkelie tildeler Borussia Dortmund en corner. Raphael Guerreiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Frispark Chelsea FC.
    21'
    Borussia Dortmund tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Borussia Dortmund.
    23'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    24'
    Kai Havertz
    Chelsea FC fosser forover og Kai Havertz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    30'
    31'
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Borussia Dortmund.
    32'
    Mateo Kovacic
    Mateo Kovacic (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men klarer ikke å score.
    33'
    Frispark Borussia Dortmund.
    34'
    I London slår Ben Chilwell en corner fra venstre.
    36'
    Chelsea FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    37'
    Raheem Sterling
    Målsjanse til Chelsea FC! Raheem Sterling treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Chelsea FC angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for Chelsea FC er nær straffområde.
    40'
    41'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Niklas Süle
    Niklas Süle (Borussia Dortmund) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Ben Chilwell
    Ben Chilwell (Chelsea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Borussia Dortmund
    Mål: Raheem Sterling
    Raheem Sterling dundrer ballen i mål og Chelsea FC tar ledelsen 1-0 på Stamford Bridge.
    43'
    Reece James (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    45'+1
    Kai Havertz
    Sjanse! Chelsea FC avanserer forover, men Kai Havertz avslutter utenfor.
    45'+1
    Sjanse til Chelsea FC! Mateo Kovacic er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Chelsea
    48'
    Dommeren dømmer straffe til Chelsea
    49'
    Straffe til Chelsea
    49'
    51'
    51'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 2 - 0 Borussia Dortmund
    Mål: Kai Havertz
    Mål! Chelsea FC får et straffespark som Kai Havertz setter i mål på Stamford Bridge. 2-0.
    53'
    55'
    Sebastian Haller
    Målsjanse! Sebastian Haller (Borussia Dortmund) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Emre Can
    Borussia Dortmund fosser forover og Emre Can fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Jamie Bynoe Gittens
    Ut: Salih Ozcan
    Borussia Dortmund gjør sitt andre bytte. Salih Ozcan erstattes av Jamie Bynoe Gittens.
    64'
    Gult kort til Chelsea
    Kepa Arrizabalaga
    Kepa Arrizabalaga (Chelsea FC) pådrar seg et gult kort.
    65'
    Marius Wolf
    Marius Wolf (Borussia Dortmund) avanserer forover på Stamford Bridge. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Conor Gallagher
    Ut: Joao Felix
    Chelsea FC bytter ut Joao Felix med Conor Gallagher.
    67'
    Kai Havertz
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Kai Havertz går utenfor.
    68'
    69'
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside på Stamford Bridge.
    72'
    Danny Makkelie tildeler Chelsea FC en corner. Ben Chilwell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Niklas Süle
    Borussia Dortmund avanserer forover i London. Niklas Süle avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    75'
    En av Chelsea FCs spillere blir avblåst for offside.
    76'
    Enzo Jeremias Fernandez
    Dommer Danny Makkelie gir Enzo Jeremias Fernandez (Chelsea FC) et gult kort.
    77'
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Sebastian Haller
    Sebastian Haller (Borussia Dortmund) erstattes av Donyell Malen.
    77'
    78'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Mateo Kovacic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chelsea FC. Inn kommer Christian Pulisic, mens Mateo Kovacic tar plass på benken.
    83'
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Raheem Sterling
    Chelsea FC bytter ut Raheem Sterling med Ruben Loftus-Cheek.
    83'
    85'
    86'
    Inn: Denis Zakaria
    Ut: Enzo Jeremias Fernandez
    Enzo Jeremias Fernandez (Chelsea FC) erstattes av Denis Zakaria.
    87'
    Jude Bellingham
    Jude Bellingham (Borussia Dortmund) header mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    En av Chelsea FCs spillere går i offside.
    90'
    90'+1
    Ben Chilwell (Chelsea FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Marius Wolf
    Dommeren gir Marius Wolf (Borussia Dortmund) et gult kort.
    90'+2
    Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    90'+5
    Marius Wolf
    Målsjanse på Stamford Bridge! Marius Wolf fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.