3 776

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne livedekningen av Chelsea - Brentford.
    Vi nærmer oss kampstart!
    Chelsea ligger på 3.-plass i ligaen, 13 poeng bak Liverpool som leder for øyeblikket. De har riktignok spilt to kampen mindre en serielederen. Brentford ligger på 15.-plass.
    Der er vi i gang!
    1'
    Kan Brentford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    1'
    Christian Eriksen
    Christian Eriksen (Brentford FC) kommer seg fri på Stamford Bridge, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Det kunne blitt danskens første mål i Premier League for Brentford.
    4'
    Hjørnespark til Chelsea
    5'
    Ivan Toney
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Ivan Toney avslutter utenfor.
    6'
    Frispark Chelsea FC.
    7'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper. Ivan Toney får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Hjørnespark til Brentford
    9'
    Skudd utenfor mål, Brentford
    11'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brentford FC like utenfor Chelsea FC-området.
    12'
    13'
    Spillet på Stamford Bridge er stoppet midlertidig fordi Edouard Mendy ligger nede.
    18'
    Edouard Mendy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    19'
    Mason Mount
    Chelsea FC avanserer forover i London. Mason Mount avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Chelsea FC.
    24'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    26'
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Ruben Loftus-Cheek
    Sjanse i London! Ruben Loftus-Cheek (Chelsea FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Mason Mount
    Mason Mount (Chelsea FC) avanserer forover på Stamford Bridge. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    34'
    Antonio Rüdiger
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Antonio Rüdiger går utenfor.
    38'
    Hakim Ziyech
    Hakim Ziyech banker til fra skrå vinkel, men den er Brentford-keeper med på, og slår den over mål.
    39'
    39'
    Andy Madley tildeler Chelsea FC en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    40'
    I London slår Hakim Ziyech en corner fra venstre.
    44'
    Andy Madley tildeler Chelsea FC en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    45'+2
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Mason Mount (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    46'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Brentford
    Mål: Antonio Rüdiger
    Målgivende: N'Golo Kante
    Rudiger banker til fra over 30 meter og klemmer ballen i mål. For et skudd!
    48'
    Bryan Mbeumo
    Brentford FC fosser forover og Bryan Mbeumo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Mål for Brentford!
    Chelsea 1 - 1 Brentford
    Mål: Vitaly Janelt
    Målgivende: Bryan Mbeumo
    Så står det 1-1 i London! Brentford svarer etter bare to minutter!
    50'
    52'
    Andy Madley tildeler Chelsea FC en corner. Mason Mount sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Chelsea 1 - 2 Brentford
    Mål: Christian Eriksen
    Eriksen sender Brentford i ledelsen! Dansken scorer sitt første Premier League-mål for Brentford!
    54'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Reece James
    Ut: Marcos Alonso
    Chelsea FC bytter ut Marcos Alonso med Reece James.
    55'
    57'
    Pontus Jansson (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    58'
    58'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.
    60'
    60'
    Chelsea 1 - 3 Brentford
    Målgivende: Ivan Toney
    Vitaly Janelt lobber ballen over Mendy og øker ledelsen til Brentford.
    60'
    N'Golo Kante
    Målsjanse til Chelsea FC! N'Golo Kante treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    64'
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: Timo Werner
    Timo Werner (Chelsea FC) erstattes av Mateo Kovacic.
    64'
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: N'Golo Kante
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chelsea FC. Inn kommer Romelu Lukaku, mens N'Golo Kante tar plass på benken.
    65'
    Målet til Chelsea sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Chelsea blir annullert
    66'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Chelsea FC angriper i London. Antonio Rüdiger avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    Kai Havertz
    Chelsea FC angriper i London. Kai Havertz fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Frispark Brentford FC.
    69'
    Mateo Kovacic
    Mateo Kovacic (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men klarer ikke å score.
    74'
    I London slår Pontus Jansson en corner fra høyre.
    76'
    Pontus Jansson (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    77'
    Pontus Jansson (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    78'
    Kai Havertz
    Kai Havertz (Chelsea FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Vitaly Janelt
    Bytte for Brentford FC. Mathias Jensen kommer inn for Vitaly Janelt på Stamford Bridge.
    82'
    82'
    Antonio Rüdiger (Chelsea FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    I London slår Mason Mount en corner fra høyre.
    84'
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC bytter ut Bryan Mbeumo med Yoane Wissa. Dette er det andre byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    85'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Brentford FC.
    86'
    Chelsea 1 - 4 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    87'
    Inn: Sergi Canos
    Ut: Rico Henry
    Brentford FC gjør sitt tredje bytte. Rico Henry erstattes av Sergi Canos.
    88'
    Brentford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chelsea FC.
    89'
    Hakim Ziyech (Chelsea FC) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    90'+2
    Kai Havertz
    Chelsea FC angriper og Kai Havertz får avsluttet. Headingen treffer ikke Brentford FC-målet.
    90'+2
    Pontus Jansson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+3
    Pontus Jansson er tilbake i kampen igjen.
    90'+5
    Christian Eriksen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.