Lagoppstillingene er rett rundt hjørnet.
    Dette er Chelseas startellever (4-2-3-1): Petrovic - Gusto, Disasi, Badiashile, Colwill - Gallagher, Caicedo - Mudryk, Nkunku, Maatsen - Jackson.
    Slik stiller Crystal Palace (4-2-3-1): Henderson - Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell - Lerma, Richards - Olise, Eze, Ayew - Mateta.
    Christopher Nkunku starter sin første Chelsea-kamp i kveld. Franskmannen gjennomførte en kneoperasjon i august, og kom inn fra benken mot Newcastle i ligacupen 19. desember og mot Wolverhampton på julaften. Foto: Reuters
    Chelsea tapte for Wolverhampton for tre dager siden og har kun vunnet to av de siste syv seriekampene sine. Crystal Palace klarte 2-2 mot Manchester City tidligere i desember, men har ikke vunnet siden 4. november.
    1422 stemmer
    Ifølge Sky Sports er Chelseas lagoppstilling i kveld klubbens yngste i Premier League noensinne. Startelleveren har en snittalder på 23 år og 21 dager.
    Kampen er i gang! Crystal Palace sparker i gang oppgjøret på Stamford Bridge.
    1'
    Crystal Palace i angrep.
    1'
    Clyne slår inn fra høyre, men vertene rydder unna. Innkast til Palace høyt i banen.
    1'
    Bortelaget går virkelig offensivt ut fra start her. Presser Chelsea høyt i banen og vinner et kast på venstrekanten.
    3'
    Olise holdes av Colwill og får frispark ved hjørnet av 16-meteren.
    4'
    Skudd på mål
    Eze tar frisparket. Går en drøy meter til side for stanga. Foto: AP
    5'
    Caicedo er for sent inne i duellen med Lerma, og sistnevnte får frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Andersen banker til fra drøyt 30 meter, men Petrovic plukker den enkelt.
    7'
    Gallagher får frispark på egen halvdel.
    8'
    Kjempesjanse for Maatsen! Nederlenderen spilles alene gjennom av Mudryk og kommer seg til avslutning, men Henderson får en kroppsdel på den. Ballen triller mot mållinja, men Mitchell rekker å stoppe den like før! Foto: AFP
    9'
    Chelsea har overtatt styringen nå.
    13'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Mykhailo Mudryk
    Målgivende: Malo Gusto
    SETTER INN 1-0! Og for et forarbeid av Gusto! Backen vender lekkert opp på midtbanen og stormer fremover. Finner Maatsen før han kommer på en overlap. Gusto treffer Mudryk i feltet, som enkelt kan sette inn kampens første scoring! Foto: Reuters
    13'
    Jackson slurver bort ballen på en gyllen kontringsmulighet.
    18'
    Andersen avanserer før han blir taklet av Nkunku. Dansken får frispark på Chelseas halvdel.
    18'
    Offside
    Mateta i offside.
    19'
    Mateta feller Caicedo, som får frispark.
    20'
    Nkunku stoppes utenfor 16-meteren. Chelsea må starte på nytt.
    20'
    For en mulighet for Mudryk! Og for et angrep! Ukraineren kombinerer lekkert med Caicedo og Jackson. Sistnevnte hælflikker til vingen som får et perfekt touch inn i 16-meteren. Mudryk forsøker å chippe over Henderson, men burvokteren redder mesterlig! Foto: Reuters
    22'
    Offside
    Jackson i offside.
    22'
    Ny gigantsjanse for Chelsea! Jackson er råsterk på en kontring i duell med Andersen. Spissen skjermer stopperen unna og slipper perfekt til Nkunku. Franskmannen presses nok i avslutningsøyeblikket til å bomme på ballen i feltet! Hjemmelaget kjører over Palace for øyeblikket. Foto: AP
    26'
    Palace kommer seg til en brukbar mulighet i Chelseas 16-meter, men Ezes skudd blokkeres.
    29'
    Gallagher er for sent inne i en duell med Ayew, som får frispark i brukbar innleggsposisjon.
    30'
    Gallagher rydder unna.
    30'
    Chelsea og Mudryk kontrer og får en corner.
    31'
    Hjørnespark
    Inn fra venstre. Gallagher slår den.
    31'
    Elendig slått. Palace klarerer enkelt fra første stolpe.
    32'
    Offside
    33'
    Ny Chelsea-corner etter et godt angrep. Avsluttes av Maatsen, men blokkeres.
    34'
    Hjørnespark
    Inn fra Mudryk.
    34'
    Heades unna.
    34'
    Gallagher mister ballen på egen halvdel. Palace i angrep.
    35'
    Offside
    Lerma i offside.
    36'
    Maatsen stoppes på vei fremover. Palace overtar igjen.
    38'
    Nkunku får frispark på gjestenes halvdel.
    41'
    Gallagher slår inn, men ingen medspillere makter å få kontroll på ballen. Ender med en 5-meter.
    42'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Mål for Crystal Palace!
    Chelsea 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: Michael Olise
    Målgivende: Jordan Ayew
    UTLIGNER! Plutselig ligger ballen i Chelsea-buret! Richards går knallhardt inn i en takling og finner Ayew. Veteranen slår et glimrende innlegg på bakerste stolpe, som Olise tar ned før han banker inn 1-1 på overtid av første omgang! Foto: Reuters
    45'+1
    Kampen er i gang igjen!
    46'
    Palace går rett i angrep, men Chelsea får ryddet unna.
    47'
    Andersen ligger nede og tar seg til ryggen. Lander feil etter en duell med Nkunku.
    47'
    Oppe på beina igjen nå, dansken.
    50'
    Olise ser etter Mateta og slår en god ball, men spissen hopper over pasningen. Chelsea overtar.
    51'
    Gult kort til Chelsea
    Moisés Caicedo
    Stopper Olise på vei fremover.
    52'
    Frispark i brukbar posisjon for Palace.
    53'
    Eze prøver seg og treffer brukbart, men skuddet går en halvmeter til side for mål.
    53'
    Clyne stopper Mudryk på vei fremover.
    55'
    Nesten for Mateta! Petrovic må gi til corner! Mateta skyter fra skrått hold og treffer godt, men Chelsea-keeperen er raskt nede og redder.
    55'
    Hjørnespark
    Corneren klareres til ny corner.
    56'
    Hjørnespark
    Eze slår inn.
    56'
    Offside
    56'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Thiago Silva
    Ut: Levi Colwill
    57'
    Inn: Romeo Lavia
    Ut: Ian Maatsen
    58'
    Frispark til Chelsea på egen halvdel.
    59'
    Nkunku kommer seg til et godt innlegg fra høyre, men Henderson slår den unna.
    59'
    Palace kontrer og Eze får skutt, men blir blokkert.
    60'
    Offside
    Mateta i offside - igjen.
    62'
    Mudryk setter opp tempoet, men stoppes like utenfor 16-meteren. Foto: Reuters
    63'
    Lavia dundrer inn i en takling på Olise, men slipper unna det gule kortet.
    63'
    Chelsea spiller seg lekkert ut av press og kan kontre, men Lavias pasning mot Nkunku blir for upresis.
    67'
    Ayew utfordrer og slår inn fra venstre, men blir blokkert.
    68'
    Nytt Ayew-innlegg, som denne gangen går forbi alt og alle.
    70'
    Inn: Armando Broja
    Ut: Christopher Nkunku
    70'
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Mykhailo Mudryk
    71'
    Gult kort til Crystal Palace
    Chris Richards
    Stopper Madueke på en kontring. Soleklart gult kort.
    73'
    Kjempesjanse for Jackson! Chelsea-spissen spilles genialt gjennom alene med keeper, men får ikke avslutningen på mål! For en sjanse!
    74'
    MEN DER SITTER DEN FOR JACKSON! ... eller er det offside? Det kan se sånn ut! Jacksons nettkjenning skal sjekkes. Ser ut til at han er i offside når innlegget går.
    76'
    Scoringen annulleres! Foto: AFP
    79'
    Madueke og Mitchell knuffer litt ved innbytterbenkene.
    80'
    Noni Madueke
    Får kort for å spille bort ballen foran Mitchell som skal ta innkast.
    80'
    Nesten for Olise! Men Petrovic redder sterkt.
    82'
    Hjørnespark
    Corner til Palace.
    82'
    Chelsea rydder unna.
    82'
    Thiago Silva finner Broja med en meget god bakromsball, men vinkelen blir skrå for spissen. Setter kula i nettveggen!
    83'
    Palace kontrer...
    85'
    Eze mister ballen i 16-meteren.
    86'
    Chelsea roper på straffespark! Madueke går ned i feltet etter en duell med Eze!
    86'
    Dommer Michael Salisbury skal se på situasjonen.
    86'
    Det dømmes straffe!
    87'
    Madueke skal ta straffesparket.
    89'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 2 - 1 Crystal Palace
    Mål: Noni Madueke
    SETTER DEN! Innbytteren er iskald og sender Henderson feil vei.
    89'
    Det legges til hele åtte minutter her.
    90'
    Broja spilles i bakrom, men handser når han forsøker å ta med seg kula. Frispark.
    90'+1
    Inn: Alfie Gilchrist
    Ut: Benoit Badiashile
    90'+2
    Diasi vinner et frispark langt inne på egen halvdel og feirer som han har scoret mål. Klokka tikker videre i Chelseas favør.
    90'+3
    Frispark til Palace på egen halvdel når Schlupp felles.
    90'+4
    Olise fyrer av utenfor boksen, men det reddes enkelt av Petrovic.
    90'+4
    Pochettino får gult kort. Uklart hvorfor foreløpig.
    90'+5
    Mitchel kommer seg fri på kanten, men avleveringen blir for dårlig i retning Franca. Utspill fra mål.
    90'+5
    Offside
    Jackson avvinkes for offside.
    90'+6
    Franca drar seg inn fra kanten til midten av sekstenmeteren. Skyter rett i blokka.
    90'+7
    Olise løfter ballen over alle i boksen og ut.
    90'+8
    Gallagher drar ballen ned til hjørneflagget og vinner en corner. Det nærmer seg slutt nå.