Chelsea 0 - 1 Manchester City
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Rodri
    53'
    Frekt forsøk fra Grealish! Han river seg løs fra Azpilicueta, før han banker til mot det lengste hjørnet fra skrått hold. Der er Mendy nede men en god redning, og får den ut til corner.
    58'
    Inn: Kai Havertz
    Ut: N'Golo Kante
    60'
    Redning på streken! City kommer med mange folk, og til slutt ender ballen opp hos Jesus på bakerste. Mendy er allerede utspilt, og Jesus sender ballen mot mål. Der står Thiago Silva, og får den bort. Enorm mulighet!
    61'
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte
    65'
    Inn: Ruben Loftus-Cheek
    Ut: Jorginho
    76'
    Gult kort til Chelsea
    Marcos Alonso
    77'
    Andreas Christensen
    78'
    Laporte dobler nesten ledelsen! De Bruyne banker inn frisparket, og Laporte får en tå på den. Ballen går i retning målet, men sniker seg på utsiden.
    79'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Kevin De Bruyne
    80'
    Så er det Grealish som får muligheten! Spilles fri av Foden, men alene med Mendy klarer han ikke å sette ballen forbi Chelsea-keeperen.