2-1
2-2
Zouma (sm)89'

Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til vår livedekning av kampen mellom Chelsea og Sheffield United!
    Chelsea har vist progresjon samtlige PL-kamper i år. Startet med 0-4 mot Man. United, fulgte opp med 1-1 mot Leicester og vant forrige runde 3-2 mot Norwich.
    Sheffield United har også fire poeng etter tre kamper. Forrige runde ble det tap mot Leicester, mens seieren kom mot Crystal Palace.
    Chelsea (4-2-3-1): Kepa - Azpilicueta, Zouma, Tomori, Emerson - Jorginho, Kovacic - Pulisic, Mount, Barkley - Abraham.
    Chelsea-benken: Caballero, Alonso, Christensen, Gilmour, Willian, Giroud og Batshuayi.
    Unge Tomori foretrekkes foran Christensen. Pedro og Kanté er fortsatt ute. Abraham fortsetter på topp etter dobbelen mot Norwich i forrige runde.
    Sheffield United (5-3-2): Henderson - Baldock, Basham, Egan, O'Connell, Stevens - Freeman, Norwood, Lundstram - McBurnie, Robinson.
    Sheff. United-benken: Moore, Stearman, Besic, Osborn, McGoldrick, Mousset og Sharp.
    Chelsea starter med mye ball.
    2'
    Rolig åpning på kampen i London. Jorginho med en ball i bakrom nå, men der er ingen medspillere.
    3'
    Azpilicueta legger inn. Ballen heades unna.
    4'
    Lang ball mot Abraham, og den er glimrende. Men spissen får ikke kontroll på ballen under press.
    6'
    Barkley med en upresis ball opp i banen.
    8'
    Kampens første corner går til bortelaget.
    9'
    Abraham får pannen på ballen.
    9'
    Zouma skjermer ballen ut, men får seg også en trøkk idet han smeller inn i reklameskiltet.
    10'
    Lundstram tenker smart, men for smart for lagkompisene sine.
    12'
    Abraham er onside, men avslutningen er ikke god nok. Utenfor.
    16'
    Reprisene viser imidlertid at han vel er litt offside.
    16'
    Sheffield United triller litt.
    17'
    Freeman skyter fra distanse. Utenfor.
    18'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Tammy Abraham
    ABRAHAAAM! Angriperen er sterk når han vinner duellen foran mål, men headingen er ikke god nok til å overliste keeper Henderson. Pulisic kaster seg frem, forstyrrer keeperen nok til at han må gi retur, og der dukker Abraham opp på ny. 1-0!
    19'
    Abrahams tredje mål på to kamper.
    20'
    Barkley skyter. I blokka.
    23'
    Barkley er i humør. Varter opp med en flikk og kombinerer fint, men går seg til slutt bort.
    24'
    Bortelaget kommer til to innlegg, men får ikke noe ut av dem.
    26'
    Bra Sheffield United-spill nå. Freeman vender opp og legger inn. I blokka og til corner.
    28'
    Pulisic blir felt - og får frispark. Det er i god skuddposisjon, 18-19 meter fra mål.
    31'
    Blir ikke ordentlig farlig.
    32'
    Zouma ligger nede.
    33'
    Zouma rister det av seg.
    34'
    Chelsea triller.
    36'
    Abraham finner Kovacic, som kommer seg fint til skuddposisjon. Fra noe skrått hold sender kroaten ballen like til side for mål.
    38'
    DER SKAL DET VÆRE UTLIGNING!? Basham legger inn, og foran mål kaster Robinson seg frem. Stupheader ballen liiike til side for mål.
    40'
    Frispark til Kovacic og Chelsea midt på banen.
    42'
    Chelsea 2 - 0 Sheffield United
    ABRAHAM-SHOW! To Sheffield United-forsvarere går i samme duell, og det blir skjebnesvangert, for når ballen detter ned igjen, er det rett i beina på Abraham. Han lar seg ikke be to ganger - og scorer sitt andre for dagen!
    43'
    Mount kommer til skudd, og det er ikke ueffent. Basham får en tå på ballen, som går utenfor.
    45'
    Azpilicueta stanger ballen i mål, men dommeren har allerede blåst. Ballen skal ha vært over linja, og det ser også riktig ut.
    45'
    Gult kort til Sheffield United
    Oliver McBurnie
    Munnbruk.
    45'+1
    Pause! Tammy Abraham er i ferd med å spille seg inn i Chelsea-fansens hjerter. Hans nye dobbel gjør at laget leder 2-0 til hvilen.
    Mål for Sheffield United!
    Chelsea 2 - 1 Sheffield United
    Mål: Callum Robinson
    Målgivende: Enda Stevens
    REDUSERING! Stevens rundlurer Azpilicueta, legger inn og treffer perfekt. I feltet kan Robinson bredisde inn reduseringen før minuttet er gått av omgang nummer to. 1-2!
    46'
    Mount får frispark.
    49'
    Kovacic og Norwood skaller. Den kjenner begge to.
    50'
    Ikke heeeelt ufarlig fra bortelaget, men McBurnie treffer ingen medspiller i feltet.
    52'
    Corner til Chelsea: Heades unna av McBurnie.
    53'
    KJEMPEREDNING! Azpilicueta jobber ballen tilbake høyt i banen, legger nydelig inn til Abraham, som nesten er i ferd med å juble for hat trick. Henderson varter imidlertid opp med en helt vanvittig redning!
    56'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Willian
    Ut: Ross Barkley
    60'
    Zouma banker en klarering laaangt opp på tribunen.
    62'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: David McGoldrick
    Ut: Oliver McBurnie
    63'
    Abraham ser Willian, men pasningen når akkurat ikke frem.
    63'
    Abraham legger ballen ned til Mount, men det er vinket.
    66'
    Sheffield United kommer rundt på venstresiden igjen, som ved reduseringen, men denne gang er Zouma først på ball i feltet. Corner.
    70'
    Slås langt ut i feltet, der ballen heades tilbake. I klypene til Kepa.
    70'
    Sheffield United trykker på nå. Norwood skyter fra distanse, men Kepa er med på notene.
    71'
    Stillingskrig i øyeblikket.
    75'
    Willian får seg en smell, men dommeren vinker spillet videre.
    78'
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Luke Freeman
    79'
    Chelsea spiller seg fint ut av press.
    81'
    Nære på! Zouma får hodet på ballen, men header over.
    83'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Mateo Kovacic
    83'
    Inn: Billy Gilmour
    Ut: Tammy Abraham
    84'
    Inn: Ben Osborn
    Ut: Chris Basham
    84'
    Leken luke fra Willian.
    86'
    Henderson bokser unna, men rett i beina på Mount. Han fyrer til på volley, et par meter til side for det åpne målet.
    88'
    Callum Robinson vender opp og skyter i feltet, men Tomori redder Chelsea. Corner til bortelaget.
    88'
    Heades unna.
    89'
    Chelsea scorer selvmål!
    Chelsea 2 - 2 Sheffield United
    Mål: Kurt Zouma
    UTLIGNING! Callum Robinson legger inn - og i feltet kaster Mousset seg frem. Han treffer imidlertid ikke ball, men det gjør Zouma. Kaaanskje hadde ballen gått inn, men enn så lenge ser det ut som et selvmål av Zouma.