0-1
0-2
1-2
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    2'
    Columbus Crew SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    6'
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    7'
    8'
    Frispark til Columbus Crew SC på halvdelen til Chicago Fire.
    9'
    Hjørnespark til Columbus Crew
    15'
    19'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Gaston Gimenez
    Chicago Fire SC kommer till avslut på Soldier Field men Gaston Gimenez nickar utanför.
    22'
    Gult kort til Chicago Fire
    Rafael Czichos
    Dommer Ricardo Fierro gir Rafael Czichos (Chicago Fire) et gult kort.
    24'
    24'
    26'
    29'
    Mål for Columbus Crew!
    Chicago Fire 0 - 1 Columbus Crew
    Mål: Diego Rossi
    Diego Rossi setter ballen i nettet og Columbus Crew SC leder nå 0-1.
    30'
    Skudd på mål, Columbus Crew
    31'
    Chicago Fire, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Marino Hinestroza vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Jacen Russell-Rowe
    Ut: Marino Hinestroza
    Wilfried Nancy (Columbus Crew SC) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Jacen Russell-Rowe erstatter Marino Hinestroza som sannsynligvis er skadet.
    41'
    42'
    Frispark Columbus Crew SC.
    43'
    Hugo Cuypers
    Målsjanse til Chicago Fire! Hugo Cuypers treffer mål, men keeper redder.
    44'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    Brian Gutierrez
    Dommer Ricardo Fierro viser Brian Gutierrez (Chicago Fire) det gule kortet.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Kellyn Acosta
    Ut: Gaston Gimenez
    Chicago Fire bytter ut Gaston Gimenez med Kellyn Acosta.
    46'
    Inn: Sean Zawadzki
    Ut: Aidan Morris
    Aidan Morris (Columbus Crew SC) erstattes av Sean Zawadzki.
    46'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    52'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Columbus Crew SC.
    53'
    Chicago Fire angriper i Chicago. Hugo Cuypers avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    Chicago Fire 0 - 2 Columbus Crew
    Mål: Christian Ramirez
    Målgivende: Mohamed Farsi
    Mål! Christian Ramirez (Columbus Crew SC) header inn 0-2. Mohamed Farsi sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Inn: Georgios Koutsias
    Ut: Fabian Herbers
    Chicago Fire gjør sitt andre bytte. Fabian Herbers erstattes av Georgios Koutsias.
    57'
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) slår en corner fra venstre side på Soldier Field.
    58'
    59'
    60'
    61'
    63'
    65'
    Inn: Maren Haile-Selassie
    Ut: Chris Mueller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Maren Haile-Selassie, mens Chris Mueller tar plass på benken.
    67'
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Brian Gutierrez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chicago Fire. Inn kommer Xherdan Shaqiri, mens Brian Gutierrez tar plass på benken.
    67'
    Jacen Russell-Rowe
    Målsjanse på Soldier Field! Jacen Russell-Rowe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    69'
    Inn: Tom Barlow
    Ut: Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers (Chicago Fire) erstattes av Tom Barlow.
    70'
    Georgios Koutsias
    Chicago Fire angriper i Chicago. Georgios Koutsias fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Malte Amundsen
    Ut: Will Sands
    Bytte for Columbus Crew SC. Malte Amundsen kommer inn for Will Sands på Soldier Field.
    73'
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Christian Ramirez
    Wilfried Nancy gjør dagens fjerde bytte i Chicago, når han tar ut Christian Ramirez og setter inn Alexandru Matan.
    73'
    Tom Barlow
    Chicago Fire avanserer forover i Chicago. Tom Barlow avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    78'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Chicago Fire like utenfor Columbus Crew SC-området.
    83'
    84'
    85'
    85'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 2 Columbus Crew
    Mål: Carlos Teran
    Målgivende: Georgios Koutsias
    Mål! Chicago Fire reduserer til 1-2 etter et mål av Carlos Teran på Soldier Field. Flott spill fra Georgios Koutsias før målet.
    85'
    87'
    Chicago Fire 1 - 3 Columbus Crew
    Mål: Jacen Russell-Rowe
    Målgivende: Malte Amundsen
    Jacen Russell-Rowe øker Columbus Crew SCs ledelse til 1-3! Malte Amundsen var nest sist på ballen.