2-0
2-1
3-1
    Dagens dommer, Tim Ford, blåser i gang kampen.
    Offside! Kacper Przybylko (Chicago Fire) er alene igjennom, men dommer Tim Ford ser at linjemannen er oppe med flagget.
    2'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire.
    3'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Sporting Kansas City.
    7'
    I Chicago har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Frispark Sporting Kansas City.
    14'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    15'
    22'
    24'
    25'
    Chicago Fire fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    27'
    Mål for Chicago Fire!
    Chicago Fire 1 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Kacper Przybylko
    Målgivende: Fabian Herbers
    Mål! Kacper Przybylko gir Chicago Fire ledelsen 1-0 i Chicago. Det er en fin assist fra Fabian Herbers.
    30'
    32'
    32'
    34'
    35'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Andreu Fontas
    Dommer Tim Ford viser Andreu Fontas (Sporting Kansas City) det gule kortet.
    35'
    Gult kort til Chicago Fire
    Fabian Herbers
    Dommeren gir Fabian Herbers (Chicago Fire) et gult kort.
    37'
    43'
    43'
    Chicago Fires Kacper Przybylko blåses av for offside på Soldier Field.
    44'
    Chicago Fire har fått straffespark i Chicago!
    48'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    48'
    Chicago Fire scorer på straffe!
    Chicago Fire 2 - 0 Sporting Kansas City
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri banker inn et straffespark på Soldier Field! Chicago Fire øker dermed ledelsen til 2-0.
    50'
    Dommer Tim Ford ser at linjemannen løfter flagget, og Chicago Fires Xherdan Shaqiri blåses av for offside.
    51'
    Frispark Chicago Fire.
    52'
    Graham Zisi
    Dommer Tim Ford gir Graham Zisi (Sporting Kansas City) et gult kort.
    53'
    Hjørnespark til Chicago Fire
    53'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Chicago Fire.
    54'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Chicago Fire 2 - 1 Sporting Kansas City
    Mål: Roger Espinoza
    Målgivende: Felipe Hernandez
    Roger Espinoza setter inn en redusering på Soldier Field. Stillingen er nå 2-1. Felipe Hernandez sto for den målgivende pasningen.
    56'
    58'
    I Chicago slår Xherdan Shaqiri en corner fra venstre.
    60'
    Stanislav Ivanov (Chicago Fire) vinkes av for offside i Chicago.
    61'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Cameron Duke
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Marinos Tzionis, mens Cameron Duke tar plass på benken.
    62'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Brian Gutierrez
    Ut: Stanislav Ivanov
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Stanislav Ivanov erstattes av Brian Gutierrez.
    63'
    65'
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    69'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    En av Sporting Kansas Citys spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Boris Sekulic
    Boris Sekulic (Chicago Fire) kommer til en målsjanse på Soldier Field, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Jonathan Bornstein
    Ut: Fabian Herbers
    Fabian Herbers (Chicago Fire) erstattes av Jonathan Bornstein.
    73'
    Inn: Federico Navarro
    Ut: Mauricio Pineda
    Bytte for Chicago Fire. Federico Navarro kommer inn for Mauricio Pineda på Soldier Field.
    73'
    73'
    74'
    Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Tim Ford.
    74'
    75'
    Tim Ford tildeler Chicago Fire en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Gaston Gimenez
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Gaston Gimenez avslutter utenfor.
    77'
    Inn: Logan Ndenbe
    Ut: Benjamin Sweat
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt andre bytte for dagen. Logan Ndenbe erstatter Benjamin Sweat.
    77'
    78'
    Roger Espinoza
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Roger Espinoza går utenfor.
    79'
    80'
    Nikola Vujnovic
    Sporting Kansas City angriper i Chicago. Nikola Vujnovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Chicago Fire 3 - 1 Sporting Kansas City
    Målgivende: Brian Gutierrez
    Mål! Kacper Przybylko øker Chicago Fires ledelse til 3-1 på Soldier Field. Brian Gutierrez var nest sist på ballen.
    82'
    Xherdan Shaqiri (Chicago Fire) løfter inn en corner fra venstre på Soldier Field.
    85'
    Miguel Navarro
    Miguel Navarro (Chicago Fire) kommer seg fri på Soldier Field, men avslutningen går utenfor.
    85'
    86'
    Inn: Jake Davis
    Ut: Roger Espinoza
    Peter Vermes gjør dagens tredje bytte i Chicago, når han tar ut Roger Espinoza og setter inn Jake Davis.
    86'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    90'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    90'+1
    90'+1
    Målsjanse på Soldier Field! Nikola Vujnovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.