Florent Batta signaliserer et frispark til FC Lorient.
    Sjanse til Clermont Foot! Aiman Maurer er nær ved å score, men keeper redder.
    Florent Batta signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    12'
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    16'
    Maximiliano Caufriez
    Clermont Foot angriper, og Maximiliano Caufriez sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    17'
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    17'
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    19'
    Maximiliano Caufriez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Clermont-Ferrand.
    21'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Ibrahima Kone får behandling for en skade på banen.
    23'
    25'
    Ibrahima Kone kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Gabriel Montpied.
    26'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    30'
    Darline Yongwa
    Darline Yongwa (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    33'
    Enzo Le Fee vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Enzo Le Fee er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Grejohn Kyei
    Målsjanse! Grejohn Kyei (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    40'
    Aiman Maurer (Clermont Foot) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    Straffe til FC Lorient
    41'
    FC Lorient fikk tildelt et straffespark som Ibrahima Kone mislyktes med å sette i mål!
    43'
    Mål for Clermont!
    Clermont 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Saif-Eddine Khaoui
    Målgivende: Aiman Maurer
    Saif-Eddine Khaoui setter ballen i nettet og Clermont Foot leder nå 1-0. Aiman Maurer sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Enzo Le Fee (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    45'+1
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Clermont Foot.
    45'+1
    46'
    I Clermont-Ferrand slår Saif-Eddine Khaoui en corner fra høyre.
    48'
    I Clermont-Ferrand får Grejohn Kyei (Clermont Foot) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    48'
    48'
    Frispark FC Lorient.
    48'
    Jean-Victor Makengo
    Jean-Victor Makengo (FC Lorient) kommer til avslutning på Stade Gabriel Montpied - i stolpen! Oi, oi, oi.
    50'
    Målsjanse til Clermont Foot! Grejohn Kyei treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Clermont Foot angriper, men Florent Batta blåser for offside.
    53'
    53'
    54'
    56'
    Laurent Abergel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Laurent Abergel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    58'
    Mehdi Zeffane
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Mehdi Zeffane avslutter utenfor.
    60'
    Florent Batta tildeler Clermont Foot en corner. Aiman Maurer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Darline Yongwa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Theo Le Bris
    Ut: Darline Yongwa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Theo Le Bris, mens Darline Yongwa tar plass på benken.
    63'
    I Clermont-Ferrand slår Aiman Maurer en corner fra venstre.
    65'
    Romain Faivre
    FC Lorient angriper i Clermont-Ferrand. Romain Faivre fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Saif-Eddine Khaoui
    Saif-Eddine Khaoui (Clermont Foot) erstattes av Elbasan Rashani.
    70'
    Inn: Muhammed-Cham Saracevic
    Ut: Aiman Maurer
    Clermont Foot bytter ut Aiman Maurer med Muhammed-Cham Saracevic.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lorient er nær straffområde.
    71'
    Montassar Talbi
    I Clermont-Ferrand header Montassar Talbi (FC Lorient) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Inn: Ayman Kari
    Ut: Jean-Victor Makengo
    FC Lorient gjør sitt andre bytte. Jean-Victor Makengo erstattes av Ayman Kari.
    73'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra høyre side på Stade Gabriel Montpied.
    73'
    Florent Batta tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    74'
    Clermont 2 - 0 FC Lorient
    Mål: Maximiliano Caufriez
    Mål! Maximiliano Caufriez øker Clermont Foots ledelse til 2-0 på Stade Gabriel Montpied.
    74'
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Grejohn Kyei
    Clermont Foot bytter ut Grejohn Kyei med Komnen Andric.
    76'
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Mehdi Zeffane
    Pascal Gastien gjør dagens fjerde bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Mehdi Zeffane og setter inn Jim Allevinah.
    76'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Maxime Gonalons
    Bytte for Clermont Foot. Yohann Magnin kommer inn for Maxime Gonalons på Stade Gabriel Montpied.
    76'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    78'
    Alidu Seidu
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Alidu Seidu avslutter på mål, men greier ikke å score.