35
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    1'
    Habib Keita
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Habib Keita avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    FC Lorient, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Alidu Seidu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    6'
    Alidu Seidu er på beina igjen og fortsetter kampen.
    7'
    Shamar Nicholson
    Shamar Nicholson (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til Clermont Foot.
    10'
    Gult kort til Clermont
    Cheick Oumar Konate
    Cheick Oumar Konate (Clermont Foot) pådrar seg et gult kort.
    10'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    13'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Clermont Foot.
    17'
    Julien Ponceau
    FC Lorient angriper. Julien Ponceau får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Clermont Foot angriper, men blir avblåst for offside.
    21'
    22'
    Jim Allevinah
    Målsjanse på Stade Gabriel Montpied! Jim Allevinah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    24'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    27'
    Frisparket tildelt FC Lorient er farlig nær Clermont Foots målområde.
    34'
    Sjanse til Clermont Foot! Shamar Nicholson er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    37'
    Maximiliano Caufriez
    Maximiliano Caufriez (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    38'
    Hjørnespark til Clermont
    38'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    39'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Romain Lissorgue tildeler Clermont Foot en corner. Yohann Magnin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Shamar Nicholson (Clermont Foot) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Bassirou N'Diaye
    Ut: Joel Mugisha
    Bytte for FC Lorient. Bassirou N'Diaye kommer inn for Joel Mvuka på Stade Gabriel Montpied.
    46'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Muhammed-Cham Saracevic (Clermont Foot) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Gabriel Montpied.
    47'
    Souleymane Toure (FC Lorient) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Gabriel Montpied.
    48'
    Souleymane Toure er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Gabriel Montpied.
    48'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    51'
    Gult kort til FC Lorient
    Souleymane Toure
    Souleymane Toure (FC Lorient) får et gult kort av dommer Romain Lissorgue.
    51'
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Shamar Nicholson fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    I Clermont-Ferrand slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    54'
    54'
    55'
    56'
    Romain Lissorgue signaliserer et frispark til Clermont Foot like utenfor FC Lorient-området.
    57'
    Formose Mendy
    Formose Mendy (FC Lorient) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    VAR sjekker om det er straffe til Clermont
    59'
    Ingen straffe til Clermont
    59'
    Inn: Theo Le Bris
    Ut: Eli Kroupi Jr
    Regis Le Bris (FC Lorient) gjør sitt andre bytte for dagen. Theo Le Bris erstatter Eli Kroupi Jr.
    60'
    61'
    Sjanse i Clermont-Ferrand! Shamar Nicholson (Clermont Foot) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    63'
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Souleymane Toure avslutter utenfor.
    64'
    Clermont Foot fosser forover og Shamar Nicholson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Neto Borges får behandling for en skade på banen.
    66'
    Straffe til Clermont
    67'
    67'
    Dommeren dømmer straffe til Clermont
    67'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Neto Borges som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    Clermont scorer på straffe!
    Clermont 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Shamar Nicholson
    Shamar Nicholson scorer og Clermont Foot leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    69'
    Inn: Sirine Ckene Doucoure
    Ut: Julien Ponceau
    Julien Ponceau (FC Lorient) erstattes av Sirine Ckene Doucoure.
    73'
    Hjørnespark til FC Lorient
    74'
    Laurent Abergel
    FC Lorient angriper, men avslutningen til Laurent Abergel går utenfor.
    74'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Theo Le Bris
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Theo Le Bris avslutter utenfor.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for FC Lorient er nær straffområde.
    79'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Bilal Boutobba
    Ut: Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot bytter ut Muhammed-Cham Saracevic med Bilal Boutobba.
    81'
    Inn: Grejohn Kyei
    Ut: Shamar Nicholson
    Clermont Foot gjør sitt andre bytte. Shamar Nicholson erstattes av Grejohn Kyei.
    81'
    Skudd på mål, Clermont
    82'
    82'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Frispark FC Lorient.
    82'
    Darline Yongwa (FC Lorient) løfter inn en corner fra venstre på Stade Gabriel Montpied.
    83'
    85'
    Alidu Seidu
    Alidu Seidu (Clermont Foot) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Skade: FC Lorient
    87'
    Tilbake fra skade: FC Lorient
    87'
    Inn: Gedeon Kalulu
    Ut: Formose Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lorient. Inn kommer Gedeon Kalulu, mens Formose Mendy tar plass på benken.
    88'
    Skudd på mål, FC Lorient
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Sirine Ckene Doucoure
    Sirine Ckene Doucoure (FC Lorient) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.