Elbasan Rashani (Clermont Foot) kommer til avslutning på Stade Gabriel Montpied, men headingen blir reddet.
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    5'
    Rayan Cherki
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) kommer til avslutning på Stade Gabriel Montpied - i stolpen! Oi, oi, oi.
    6'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    9'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    10'
    Alan Virginius
    Clermont Foot angriper. Alan Virginius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Grejohn Kyei
    Clermont Foot fosser forover og Grejohn Kyei fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Kan Clermont Foot utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Hjørnespark til Clermont
    22'
    Grejohn Kyei (Clermont Foot) header utenfor.
    23'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark Clermont Foot.
    24'
    Clinton Mata
    Clinton Mata (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    27'
    I Clermont-Ferrand har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    I Clermont-Ferrand slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    37'
    Det blir farlig! Frispark for Clermont Foot er nær straffområde.
    44'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Sjanse til Clermont Foot! Muhammed-Cham Saracevic er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    48'
    Clermont Foot avanserer forover i Clermont-Ferrand. Muhammed-Cham Saracevic avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade Gabriel Montpied.
    53'
    Mål for Olympique Lyon!
    Clermont 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Orel Mangala
    Målgivende: Rayan Cherki
    Mål! Olympique Lyon tar ledelsen 0-1 ved Orel Mangala. Flott spill fra Rayan Cherki før målet.
    53'
    Henrique Silva
    Henrique Silva (Olympique Lyon) kommer seg fri på Stade Gabriel Montpied, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Clermont-Ferrand fordi Yohann Magnin får behandling for en skade på banen.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Clermont
    60'
    Ingen straffe til Clermont
    61'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Yohann Magnin som kommer tilbake på banen i Clermont-Ferrand.
    62'
    62'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Gift Emmanuel Orban
    Dommeren gir Gift Emmanuel Orban (Olympique Lyon) et gult kort.
    62'
    Neto Borges
    Neto Borges (Clermont Foot) avanserer forover på Stade Gabriel Montpied. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    63'
    63'
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Chrislain Matsima
    Sjanse! Clermont Foot avanserer forover, men Chrislain Matsima avslutter utenfor.
    64'
    Frisparket tildelt Clermont Foot er farlig nær Olympique Lyons målområde.
    66'
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Muhammed-Cham Saracevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Ernest Nuamah
    Ut: Gift Emmanuel Orban
    Olympique Lyon gjør sitt første bytte. Gift Emmanuel Orban erstattes av Ernest Nuamah.
    67'
    Neto Borges
    Målsjanse! Neto Borges (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Målsjanse til Clermont Foot! Muhammed-Cham Saracevic treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    70'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    71'
    Clermont Foot angriper i Clermont-Ferrand. Grejohn Kyei fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Habib Keita
    Ut: Johan Gastien
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Clermont-Ferrand, når han tar ut Johan Gastien og setter inn Habib Keita.
    73'
    Inn: Jim Allevinah
    Ut: Elbasan Rashani
    Bytte for Clermont Foot. Jim Allevinah kommer inn for Elbasan Rashani på Stade Gabriel Montpied.
    73'
    Inn: Alexandre Lacazette
    Ut: Rayan Cherki
    Olympique Lyon bytter ut Rayan Cherki med Alexandre Lacazette. Dette er det andre byttet som Pierre Sage gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Henrique Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Ainsley Maitland-Niles, mens Henrique Silva tar plass på benken.
    76'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Olympique Lyon.
    76'
    Alan Virginius (Clermont Foot) slår en corner fra venstre side på Stade Gabriel Montpied.
    77'
    Spillet på Stade Gabriel Montpied er stoppet midlertidig fordi Nemanja Matic ligger nede.
    79'
    Inn: Mahamadou Diawara
    Ut: Nemanja Matic
    Pierre Sage (Olympique Lyon) tar ut Nemanja Matic som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Mahamadou Diawara.
    80'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside.
    81'
    82'
    Alexandre Lacazette
    Olympique Lyon angriper i Clermont-Ferrand. Alexandre Lacazette avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Grejohn Kyei (Clermont Foot) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Inn: Ilhan Fakili
    Ut: Alan Virginius
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ilhan Fakili erstatter Alan Virginius.
    84'
    Inn: Bilal Boutobba
    Ut: Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot bytter ut Muhammed-Cham Saracevic med Bilal Boutobba.
    85'
    Neto Borges
    Sjanse til Clermont Foot! Neto Borges er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Ilhan Fakili
    Ilhan Fakili (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Gabriel Montpied, men klarer ikke å score.
    86'
    89'
    Frispark i en god posisjon for Clermont Foot!
    89'
    Clinton Mata (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.