Jair Alexander Reynoso Moreno
    Jair Alexander Reynoso Moreno (Club Aurora) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Sergio Henrique Francisco
    Sergio Henrique Francisco (Club Aurora) avanserer forover på Felix Capriles. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Botafogo FR RJ, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Cochabamba header Jair Alexander Reynoso Moreno (Club Aurora) mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    Cristian Garay tildeler Club Aurora en corner. Ramiro Daniel Ballivian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Club Aurora angriper på Felix Capriles, men Jair Alexander Reynoso Moreno header utenfor.
    8'
    Skudd på mål, Club Aurora
    11'
    11'
    Frispark til Botafogo FR RJ på halvdelen til Club Aurora.
    12'
    Hjørnespark til Club Aurora
    14'
    Club Aurora tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Club Aurora.
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Botafogo FR RJ
    19'
    Dommeren dømmer straffe til Botafogo FR RJ
    21'
    Straffe til Botafogo FR RJ
    21'
    Botafogo FR RJ får straffe på Felix Capriles. Soares mislykkes med å sette den i mål!
    23'
    Hugo (Botafogo FR RJ) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    23'
    I Cochabamba har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    24'
    Hugo (Botafogo FR RJ) løfter inn en corner fra høyre på Felix Capriles.
    27'
    Mål for Botafogo FR RJ!
    Club Aurora 0 - 1 Botafogo FR RJ
    Mål: Jose Antonio dos Santos Junior
    Mål! Jose Antonio dos Santos Junior gir Botafogo FR RJ ledelsen 0-1 i Cochabamba.
    27'
    Frispark for Club Aurora på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark Club Aurora.
    34'
    Frispark til Club Aurora på halvdelen til Botafogo FR RJ.
    36'
    Målet til Club Aurora sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Club Aurora blir annullert
    40'
    Botafogo FR RJ tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    42'
    44'
    Gult kort til Botafogo FR RJ
    Danilo
    Dommeren gir Danilo (Botafogo FR RJ) et gult kort.
    44'
    45'
    45'
    I Cochabamba slår Diego Martin Alaniz Avila en corner fra venstre.
    45'+1
    45'+4
    VAR sjekker om det er straffe til Club Aurora
    45'+5
    Ingen straffe til Club Aurora
    45'+5
    48'
    Marlon Freitas
    Botafogo FR RJ avanserer forover i Cochabamba. Marlon Freitas avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Frispark i en god posisjon for Botafogo FR RJ!
    51'
    Ramiro Daniel Ballivian
    Dommer Cristian Garay viser Ramiro Daniel Ballivian (Club Aurora) det gule kortet.
    51'
    Skade: Botafogo FR RJ
    51'
    Tilbake fra skade: Botafogo FR RJ
    52'
    Frispark Botafogo FR RJ.
    52'
    Club Aurora fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    54'
    Skudd utenfor mål, Club Aurora
    59'
    Spillerbytte - Club Aurora
    Inn: Matias Silvero
    Ut: Sergio Henrique Francisco
    Club Aurora bytter ut Sergio Henrique Francisco med Matias Silvero.
    60'
    Spillerbytte - Botafogo FR RJ
    Inn: Jefferson Savarino
    Ut: Joao Victor
    Joao Victor (Botafogo FR RJ) erstattes av Jefferson Savarino.
    61'
    Inn: Janderson de Carvalho Costa
    Ut: Soares
    Botafogo FR RJ bytter ut Soares med Janderson de Carvalho Costa. Dette er det andre byttet som Tiago Retzlaff Nunes gjør i dagens kamp.
    61'
    Frispark for Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    64'
    Jair Torrico Camacho
    Club Aurora angriper. Jair Torrico Camacho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Cristian Garay tildeler Club Aurora en corner. Jair Torrico Camacho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    69'
    Gatito Fernandez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Gatito Fernandez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Felix Capriles.
    71'
    72'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ.
    74'
    Luis Rene Barboza Quiroz
    Luis Rene Barboza Quiroz (Club Aurora) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    74'
    Inn: Tche Tche
    Ut: Carlos Eduardo
    Tiago Retzlaff Nunes gjør dagens tredje bytte i Cochabamba, når han tar ut Carlos Eduardo og setter inn Tche Tche.
    75'
    Inn: Mateo Ponte Costa
    Ut: Jose Antonio dos Santos Junior
    Bytte for Botafogo FR RJ. Mateo Ponte Costa kommer inn for Jose Antonio dos Santos Junior på Felix Capriles.
    75'
    77'
    Inn: Matheus Nascimento
    Ut: Janderson de Carvalho Costa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Botafogo FR RJ. Inn kommer Matheus Nascimento, mens Janderson de Carvalho Costa tar plass på benken.
    80'
    80'
    80'
    Inn: Mauricio Cabral Rivero
    Ut: Ramiro Daniel Ballivian
    Club Aurora gjør sitt andre bytte. Ramiro Daniel Ballivian erstattes av Mauricio Cabral Rivero.
    81'
    82'
    Gatito Fernandez
    Gatito Fernandez (Botafogo FR RJ) mottar sitt første gule kort for dagen på Felix Capriles.
    82'
    87'
    87'
    Jair Torrico Camacho (Club Aurora) slår en corner fra venstre side på Felix Capriles.
    90'+2
    90'+2
    Matheus Nascimento
    Matheus Nascimento (Botafogo FR RJ) får et gult kort av dommer Cristian Garay.
    90'+3
    90'+3
    90'+6
    Mål for Club Aurora!
    Club Aurora 1 - 1 Botafogo FR RJ
    Mål: Didi Torrico Camacho
    Mål! Didi Torrico Camacho utligner for Club Aurora. Stillingen er dermed 1-1 i Cochabamba.