Mario51' (Str.)
0-2
452
1 238
    Davide Massa tildeler Benfica Lisbon en corner. Chiquinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    4'
    Tajon Buchanan
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Tajon Buchanan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    5'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Benfica Lisbon.
    6'
    Club Brugge angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark Benfica Lisbon.
    9'
    Gult kort til Club Brugge
    Denis Odoi
    Denis Odoi (Club Brugge) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    9'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Club Brugge.
    10'
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Noa Lang (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    14'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    15'
    Club Brugge angriper, men Davide Massa blåser for offside.
    16'
    Fredrik Aursnes
    Benfica Lisbon angriper i Brugge. Fredrik Aursnes fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Chiquinho (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    26'
    Antonio Silva
    Antonio Silva (Benfica Lisbon) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Club Brugge.
    29'
    Kamal Sowah
    Kamal Sowah (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Jan Breydel Stadium.
    29'
    Rafa Silva
    På Jan Breydel Stadium fyrer Rafa Silva (Benfica Lisbon) av et skudd - i stolpen!
    30'
    Denis Odoi (Club Brugge) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jan Breydel Stadium.
    31'
    Denis Odoi er på beina igjen og fortsetter kampen på Jan Breydel Stadium.
    33'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper i Brugge. Rafa Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    I Brugge slår Chiquinho en corner fra høyre.
    35'
    Alexander Bah
    Alexander Bah (Benfica Lisbon) header mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    Goncalo Ramos
    I Brugge header Goncalo Ramos (Benfica Lisbon) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    En av Club Brugges spillere blir avblåst for offside på Jan Breydel Stadium.
    42'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Frisparket tildelt Club Brugge er farlig nær Benfica Lisbons målområde.
    43'
    Gult kort til Benfica
    Nicolas Otamendi
    Dommeren gir Nicolas Otamendi (Benfica Lisbon) et gult kort.
    43'
    Målet til Club Brugge sjekkes av VAR
    45'
    Club Brugge fosser fremover, men Davide Massa blåser for offside på Jan Breydel Stadium.
    45'
    Målet til Club Brugge blir annullert
    45'+1
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    46'
    Joao Mario
    Joao Mario (Benfica Lisbon) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Straffe til Benfica
    49'
    Benfica scorer på straffe!
    Club Brugge 0 - 1 Benfica
    Mål: Joao Mario
    Benfica Lisbon går opp i en 0-1 ledelse etter at Joao Mario setter straffesparket sikkert i mål på Jan Breydel Stadium.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Club Brugge er nær straffområde.
    52'
    I Brugge slår Kamal Sowah en corner fra høyre.
    59'
    Chiquinho (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    62'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: David Neres
    Ut: Rafa Silva
    Roger Schmidt gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Rafa Silva og setter inn David Neres.
    65'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Casper Nielsen
    Ut: Denis Odoi
    Bytte for Club Brugge. Casper Nielsen kommer inn for Denis Odoi på Jan Breydel Stadium.
    65'
    Inn: Goncalo Guedes
    Ut: Goncalo Ramos
    Benfica Lisbon bytter ut Goncalo Ramos med Goncalo Guedes. Dette er det andre byttet som Roger Schmidt gjør i dagens kamp.
    66'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    66'
    Benfica Lisbon angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Davide Massa signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    71'
    72'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.