Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Club Brugge får tildelt et hjørnespark
    Ruud Vormer
    Kevin Van Damme tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Genk får tildelt et frispark
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Genk
    Cyriel Dessers
    KRC Genk angriper i Brugge. Cyriel Dessers avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Sjanse til KRC Genk! Cyriel Dessers er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Skudd utenfor mål, Genk
    Theo Bongonda
    Theo Bongonda (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Ruud Vormer
    I Brugge slår Ruud Vormer en corner fra venstre.
    17'
    Skudd utenfor mål, Club Brugge
    Eduard Sobol
    Club Brugge angriper i Brugge. Eduard Sobol fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brugge fordi Mark McKenzie får behandling for en skade på banen.
    20'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    22'
    Mark McKenzie er på beina igjen og fortsetter kampen.
    22'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Genk får tildelt et hjørnespark
    Bryan Heynen
    Bryan Heynen (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    26'
    Genk blir avblåst for offside
    KRC Genk angriper, men Kevin Van Damme blåser for offside.
    29'
    Kevin Van Damme signaliserer et frispark til KRC Genk.
    32'
    Kristian Thorstvedt
    Sjanse i Brugge! Kristian Thorstvedt (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    33'
    Club Brugge har fått straffe!
    33'
    Hans Vanaken (Club Brugge) bommer på straffe!
    34'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    35'
    Junya Ito
    KRC Genk avanserer forover i Brugge. Junya Ito avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Bryan Heynen (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    38'
    Patrik Hrosovsky
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark KRC Genk.
    39'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KRC Genk.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniel Munoz (KRC Genk) vrir seg av smerte i gresset.
    44'
    Daniel Munoz er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Theo Bongonda
    KRC Genk bytter ut Theo Bongonda med Luca Oyen.
    46'
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Daniel Munoz
    Bytte for KRC Genk. Angelo Preciado kommer inn for Daniel Munoz på Jan Breydel Stadium.
    46'
    Skudd på mål, Club Brugge
    Club Brugge fosser forover og Eduard Sobol fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Ruud Vormer
    Kevin Van Damme tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Youssouph Badji
    Club Brugge fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    50'
    Mats Rits
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Mats Rits avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper. Junya Ito får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Ruud Vormer
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Ruud Vormer går utenfor.
    52'
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Cyriel Dessers (KRC Genk) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Bastien Toma, mens Kristian Thorstvedt tar plass på benken.
    58'
    Inn: Jere Uronen
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk bytter ut Junya Ito med Jere Uronen. Dette er det fjerde byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    58'
    I Brugge slår Bryan Heynen en corner fra høyre.
    60'
    Mål for Genk!
    Club Brugge 0 - 1 Genk
    Mål: Bastien Toma
    Målgivende: Angelo Preciado
    KRC Genk leder 0-1 etter en scoring av Bastien Toma. Angelo Preciado sto for den målgivende pasningen.
    62'
    66'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Tahith Chong
    Ut: Youssouph Badji
    Philippe Clement gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Youssouph Badji og setter inn Tahith Chong.
    66'
    Inn: Clinton Mata
    Ut: Ignace Van Der Brempt
    Ignace Van Der Brempt (Club Brugge) erstattes av Clinton Mata.
    67'
    Inn: Eder Balanta
    Ut: Mats Rits
    Philippe Clement (Club Brugge) gjør sitt tredje bytte for dagen. Eder Balanta erstatter Mats Rits.
    67'
    69'
    70'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til Club Brugge
    Dommer Kevin Van Damme gir Eduard Sobol (Club Brugge) et gult kort.
    71'
    Angelo Preciado (KRC Genk) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jan Breydel Stadium.
    71'
    Angelo Preciado ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brugge.
    72'
    Frispark Club Brugge.
    74'
    Inn: Kouassi Eboue
    Ut: Patrik Hrosovsky
    Bytte for KRC Genk. Kouassi Eboue kommer inn for Patrik Hrosovsky på Jan Breydel Stadium.
    74'
    Målsjanse til Club Brugge! Charles De Ketelaere treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Cyriel Dessers (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    78'
    Inn: Stefano Denswil
    Ut: Noah Mbamba
    Club Brugge gjør sitt fjerde bytte. Noah Mbamba erstattes av Stefano Denswil.
    78'
    Mål for Club Brugge!
    Club Brugge 1 - 1 Genk
    Mål: Ruud Vormer
    Målgivende: Tahith Chong
    Mål! Ruud Vormer utligner til 1-1. Flott spill fra Tahith Chong før målet.
    80'
    Målet til Club Brugge sjekkes av VAR
    80'
    Målet til Club Brugge blir stående
    81'
    Cyriel Dessers vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    84'
    KRC Genk har fått straffespark i Brugge!
    84'
    Inn: Bas Dost
    Ut: Hans Vanaken
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Bas Dost, mens Hans Vanaken tar plass på benken.
    85'
    Cyriel Dessers er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Genk scorer på straffe!
    Club Brugge 1 - 2 Genk
    Mål: Cyriel Dessers
    KRC Genk går opp i en 1-2 ledelse etter at Cyriel Dessers setter straffesparket sikkert i mål på Jan Breydel Stadium.