0-1
Mata78'
1-1
    Mats Rits
    Club Brugge angriper i Brugge. Mats Rits avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    6'
    Noa Lang
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Noa Lang avslutter utenfor.
    6'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    7'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere blir avblåst for offside.
    7'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Club Brugge fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    12'
    Kamal Sowah
    Club Brugge avanserer forover i Brugge. Kamal Sowah avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Mats Rits
    Club Brugge fosser forover og Mats Rits fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Jasper Vergoote tildeler Club Brugge en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Xavier Mercier
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    17'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Club Brugge
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Club Brugge!
    19'
    Kamal Sowah
    Kamal Sowah (Club Brugge) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven like utenfor Club Brugge-området.
    21'
    Charles De Ketelaere
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) header utenfor.
    24'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere går i offside.
    26'
    Club Brugge angriper i Brugge. Charles De Ketelaere fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    I Brugge slår Mats Rits en corner fra venstre.
    31'
    Noa Lang
    Club Brugge angriper i Brugge. Noa Lang fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Mats Rits
    Sjanse i Brugge! Mats Rits (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brugge, men blir avblåst for offside.
    34'
    35'
    Mousa Al-Taamari vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Mousa Al-Taamari som kommer tilbake på banen i Brugge.
    38'
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    42'
    Mål for OH Leuven!
    Club Brugge 0 - 1 OH Leuven
    Mål: Cenk Ozkacar
    Målgivende: Xavier Mercier
    Cenk Ozkacar header ballen i mål og Oud-Heverlee Leuven tar ledelsen 0-1 på Jan Breydel Stadium. Xavier Mercier sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Kamal Sowah (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    43'
    Mats Rits
    Mats Rits (Club Brugge) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men Jasper Vergoote blåser for offside på Jan Breydel Stadium.
    45'+2
    Club Brugge angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+3
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    47'
    Kamal Sowah
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Kamal Sowah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Mousa Al-Taamari
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Brugge. Mousa Al-Taamari avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    52'
    Kamal Sowah (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    52'
    Jack Hendry
    Club Brugge angriper og Jack Hendry får avsluttet. Headingen treffer ikke Oud-Heverlee Leuven-målet.
    53'
    Clinton Mata
    Målsjanse! Clinton Mata (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: Mykola Kukharevych
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt første bytte. Mykola Kukharevych erstattes av Siebe Schrijvers.
    57'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Noah Mbamba
    Ut: Eder Balanta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Noah Mbamba, mens Eder Balanta tar plass på benken.
    59'
    Inn: Bas Dost
    Ut: Kamal Sowah
    Bytte for Club Brugge. Bas Dost kommer inn for Kamal Sowah på Jan Breydel Stadium.
    59'
    I Brugge slår Noa Lang en corner fra venstre.
    60'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Club Brugge.
    62'
    Club Brugge avanserer forover på Jan Breydel Stadium og Charles De Ketelaere kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Oud-Heverlee Leuven.
    63'
    63'
    Mats Rits (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Jan Breydel Stadium.
    64'
    Frisparket tildelt Club Brugge er farlig nær Oud-Heverlee Leuvens målområde.
    65'
    66'
    Hans Vanaken
    Målsjanse! Hans Vanaken (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Noah Mbamba
    Noah Mbamba (Club Brugge) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    Jasper Vergoote tildeler Club Brugge en corner. Mats Rits sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.