Frispark for CD Leganes på egen banehalvdel.
    1'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Club Deportivo Eldense på egen banehalvdel.
    3'
    Kan Club Deportivo Eldense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Mål for Club Deportivo Eldense!
    Club Deportivo Eldense 1 - 0 CD Leganes
    Mål: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Målgivende: Dario Dumic
    Juan Tomas Ortuno Martinez dundrer ballen i mål og Club Deportivo Eldense tar ledelsen 1-0 på Estadio Pepico Amat. Dario Dumic var nest sist på ballen.
    5'
    Målet til Club Deportivo Eldense sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Club Deportivo Eldense blir annullert
    7'
    Hjørnespark til CD Leganes
    9'
    Jorge Miramon
    CD Leganes angriper. Jorge Miramon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    9'
    Club Deportivo Eldense, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark til Club Deportivo Eldense på halvdelen til CD Leganes.
    11'
    Club Deportivo Eldense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Daniel Raba
    Sjanse! CD Leganes avanserer forover, men Daniel Raba avslutter utenfor.
    14'
    Frispark Club Deportivo Eldense.
    15'
    17'
    18'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til CD Leganes.
    21'
    28'
    Rødt kort til Club Deportivo Eldense
    Carlos Hernandez
    Carlos Hernandez sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Club Deportivo Eldense må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    28'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til CD Leganes like utenfor Club Deportivo Eldense-området.
    29'
    Daniel Raba
    Målsjanse til CD Leganes! Daniel Raba treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Skudd utenfor mål, CD Leganes
    31'
    I Alicante har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    CD Leganes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Diego Garcia
    Diego Garcia (CD Leganes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    45'
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Club Deportivo Eldense
    45'+1
    Spillerbytte - CD Leganes
    Inn: Juan Cruz
    Ut: Julian Antonio Chicco
    CD Leganes bytter ut Julian Antonio Chicco med Juan Cruz. Dette er det første byttet som Borja Jimenez gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark til CD Leganes på halvdelen til Club Deportivo Eldense.
    47'
    Mål for CD Leganes!
    Club Deportivo Eldense 1 - 1 CD Leganes
    Mål: Diego Garcia
    Målgivende: Enric Franquesa
    Diego Garcia (CD Leganes) utligner med en heading på Estadio Pepico Amat. Stillingen er nå 1-1. Enric Franquesa sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Spillerbytte - Club Deportivo Eldense
    Inn: Inigo Sebastian Magana
    Ut: Joel Jorquera Romero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Deportivo Eldense. Inn kommer Inigo Sebastian Magana, mens Joel Jorquera Romero tar plass på benken.
    51'
    55'
    Skudd på mål, CD Leganes
    55'
    55'
    I Alicante slår Daniel Raba en corner fra venstre.
    56'
    Målsjanse! Jorge Miramon (CD Leganes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    57'
    Gult kort til Club Deportivo Eldense
    Jesus Clemente Corcho
    Jesus Clemente Corcho (Club Deportivo Eldense) får et gult kort av dommer Oliver De La Fuente Ramos.
    57'
    Frispark for Club Deportivo Eldense på egen banehalvdel.
    58'
    Inn: Youness Lachhab
    Ut: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Club Deportivo Eldense gjør sitt andre bytte. Juan Tomas Ortuno Martinez erstattes av Youness Lachhab.
    60'
    Club Deportivo Eldense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CD Leganes.
    64'
    65'
    Juan Mackay Abad
    Dommeren gir Juan Mackay Abad (Club Deportivo Eldense) et gult kort.
    65'
    CD Leganes fosser fremover, men Oliver De La Fuente Ramos blåser for offside på Estadio Pepico Amat.
    70'
    71'
    Seydouba Cisse
    Sjanse! CD Leganes avanserer forover, men Seydouba Cisse avslutter utenfor.
    72'
    Inn: Darko Brasanac
    Ut: Daniel Raba
    Borja Jimenez gjør dagens andre bytte i Alicante, når han tar ut Daniel Raba og setter inn Darko Brasanac.
    73'
    Inn: Oscar Urena Garci
    Ut: Seydouba Cisse
    Bytte for CD Leganes. Oscar Urena Garci kommer inn for Seydouba Cisse på Estadio Pepico Amat.
    73'
    74'
    76'
    Inn: Florin Andone
    Ut: Mario Soberon Gutierrez
    Fernando Estevez Martin (Club Deportivo Eldense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Florin Andone erstatter Mario Soberon Gutierrez.
    78'
    Inn: Marc Olivier Doue
    Ut: Jesus Clemente Corcho
    Jesus Clemente Corcho (Club Deportivo Eldense) erstattes av Marc Olivier Doue.
    78'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til CD Leganes på egen banehalvdel.
    79'
    80'
    81'
    82'
    82'
    82'
    82'
    84'
    Gult kort til CD Leganes
    Miguel de la Fuente
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos gir Miguel de la Fuente (CD Leganes) et gult kort.
    87'
    87'
    Sergio Ortuno Diaz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    Sergio Ortuno Diaz er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Pepico Amat.
    88'
    90'+1
    Darko Brasanac
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos viser Darko Brasanac (CD Leganes) det gule kortet.
    90'+2
    90'+2
    Club Deportivo Eldense 1 - 2 CD Leganes
    Mål: Enric Franquesa
    Målgivende: Juan Cruz
    Mål! Enric Franquesa gir CD Leganes en 1-2 ledelse. Flott spill fra Juan Cruz før målet.