Frispark til CA Tigre på halvdelen til Club Guarani.
    Kan Club Guarani utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Mål for CA Tigre!
    Club Guarani 0 - 1 CA Tigre
    Mål: Pablo Daniel Magnin
    Målgivende: Sebastian Prieto
    I Asunción tar CA Tigre ledelsen 0-1 etter et mål av Pablo Magnin. Sebastian Prieto var nest sist på ballen.
    9'
    Frispark Club Guarani.
    11'
    CA Tigre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Club Guarani fosser fremover, men Gustavo Tejera blåser for offside på Estadio Defensores del Chaco.
    13'
    Frisparket tildelt Club Guarani er farlig nær CA Tigres målområde.
    14'
    Rodney Redes (Club Guarani) slår en corner fra høyre side på Estadio Defensores del Chaco.
    18'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Club Guarani.
    19'
    Rolando Garcia Guerreno ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Rolando Garcia Guerreno er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Defensores del Chaco.
    23'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Club Guarani på egen banehalvdel.
    23'
    Spillerbytte - Club Guarani
    Inn: Hernan Lopes
    Ut: Rolando Garcia Guerreno
    Club Guarani bytter ut Rolando Garcia Guerreno som ikke ser ut til å kunne fortsette. Gustavo Costas blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Hernan Lopes.
    24'
    Gustavo Tejera tildeler Club Guarani en corner. Rodney Redes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Mål for Club Guarani!
    Club Guarani 1 - 1 CA Tigre
    Mål: Bautista Merlini
    Mål! Bautista Merlini utligner til 1-1.
    26'
    Frispark CA Tigre.
    27'
    Frispark for Club Guarani på egen banehalvdel.
    29'
    Rodney Redes (Club Guarani) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Defensores del Chaco.
    32'
    Sebastian Prieto
    Sjanse i Asunción! Sebastian Prieto (CA Tigre) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    Club Guarani, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    I Asunción slår Diego Morales en corner fra høyre.
    33'
    34'
    Diego Morales (CA Tigre) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Defensores del Chaco.
    34'
    CA Tigre angriper i Asunción, men blir avblåst for offside.
    35'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til CA Tigre på egen banehalvdel.
    36'
    37'
    Gult kort til CA Tigre
    David Gallardo
    Dommeren gir David Gallardo (CA Tigre) et gult kort.
    37'
    Jose Ignacio Florentin Bobadilla
    Club Guarani angriper i Asunción. Jose Ignacio Florentin Bobadilla avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    CA Tigre, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Gustavo Tejera tildeler Club Guarani en corner. Rodney Redes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til CA Tigre.
    39'
    Club Guarani tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Gult kort til Club Guarani
    Hernan Lopes
    Dommer Gustavo Tejera gir Hernan Lopes (Club Guarani) et gult kort.
    42'
    42'
    Pablo Daniel Magnin
    Målsjanse på Estadio Defensores del Chaco! Pablo Magnin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gaspar Servio (Club Guarani) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Gaspar Servio er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'
    I Asunción slår Diego Morales en corner fra venstre.
    45'+2
    Facundo Giacopuzzi
    Facundo Giacopuzzi (CA Tigre) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Frispark for CA Tigre på egen banehalvdel.
    46'
    48'
    50'
    52'
    54'
    56'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    Hernan Lopes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Inn: Cecilio Dominguez
    Ut: Hernan Lopes
    Cecilio Dominguez (Club Guarani) erstatter Hernan Lopes som ser ut til å måtte forlate Estadio Defensores del Chaco med en skade.
    59'
    Inn: Nicolas Andrea Mana
    Ut: Rodney Redes
    Club Guarani bytter ut Rodney Redes med Nicolas Mana.
    59'
    61'
    63'
    Cecilio Dominguez (Club Guarani) slår en corner fra venstre side på Estadio Defensores del Chaco.
    64'
    Club Guarani har fått straffespark i Asunción!
    66'
    Club Guarani scorer på straffe!
    Club Guarani 2 - 1 CA Tigre
    Mål: Cecilio Dominguez
    Mål! Cecilio Dominguez gir Club Guarani ledelsen etter et straffespark. 2-1.
    67'
    Spillerbytte - CA Tigre
    Inn: Ijiel Protti
    Ut: Diego Morales
    Nestor Gorosito (CA Tigre) gjør sitt andre bytte for dagen. Ijiel Protti erstatter Diego Morales.
    68'
    Inn: Facundo Melivilo
    Ut: David Gallardo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA Tigre. Inn kommer Facundo Melivilo, mens David Gallardo tar plass på benken.
    68'
    68'
    69'
    Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Dommer Gustavo Tejera viser Jorge Morel (Club Guarani) det gule kortet.
    70'
    CA Tigre angriper, men Facundo Monteseirin vinkes av for offside.
    70'
    72'
    Juan Cavallaro
    Juan Cavallaro (CA Tigre) kommer til en målsjanse på Estadio Defensores del Chaco, men klarer ikke å score.
    73'
    Frispark til Club Guarani på halvdelen til CA Tigre.
    73'
    Sebastian Prediger
    Målsjanse til CA Tigre! Sebastian Prediger treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    78'
    Inn: Enzo Roberto Diaz Morales
    Ut: Juan Cavallaro
    Nestor Gorosito gjør dagens tredje bytte i Asunción, når han tar ut Juan Cavallaro og setter inn Enzo Diaz.
    78'
    Inn: Angel Benitez
    Ut: Jhohan Romana
    Bytte for Club Guarani. Angel Benitez kommer inn for Jhohan Romana på Estadio Defensores del Chaco.
    79'
    Inn: Edgar Benitez
    Ut: Bautista Merlini
    Bautista Merlini (Club Guarani) erstattes av Edgar Benitez.
    80'
    Club Guarani 3 - 1 CA Tigre
    Mål: Edgar Benitez
    Målgivende: Cecilio Dominguez
    Mål! Edgar Benitez gir Club Guarani en komfortabel 3-1 ledelse. Cecilio Dominguez sto for den målgivende pasningen.
    83'
    84'
    I Asunción slår Cecilio Dominguez en corner fra venstre.
    86'
    Jose Ignacio Florentin Bobadilla (Club Guarani) header utenfor.
    86'
    88'
    89'
    Gustavo Tejera tildeler Club Guarani en corner. Cecilio Dominguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Club Guarani 4 - 1 CA Tigre
    Mål: Angel Benitez
    Målgivende: Nicolas Andrea Mana
    Angel Benitez setter ballen i mål og øker Club Guaranis ledelse til 4-1 i Asunción. Det er en fin assist fra Nicolas Mana.
    90'
    90'+1
    90'+3
    90'+5
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til CA Tigre like utenfor Club Guarani-området.