Frispark for CD Godoy Cruz på egen banehalvdel.
    5'
    Colo Colo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Juan Cejas
    Sjanse i Santiago! Juan Cejas (CD Godoy Cruz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    10'
    Colo Colo, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Frispark i en god posisjon for Colo Colo!
    13'
    Skudd på mål, Colo Colo
    13'
    CD Godoy Cruz, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    I Santiago slår Hernan Lopez Munoz en corner fra høyre.
    15'
    Juan Cejas
    Juan Cejas (CD Godoy Cruz) avanserer forover på Monumental David Arellano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Juan Cejas
    Målsjanse til CD Godoy Cruz! Juan Cejas treffer mål, men keeper redder.
    18'
    18'
    Colo Colo angriper i Santiago, men blir avblåst for offside.
    21'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Colo Colo på egen banehalvdel.
    22'
    30'
    Dommer Andres Matonte venter med å sette i gang spillet fordi Maximiliano Falcon ligger nede.
    30'
    Maximiliano Falcon kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Monumental David Arellano.
    33'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CD Godoy Cruz på egen banehalvdel.
    33'
    En av Colo Colos spillere blir avblåst for offside.
    34'
    37'
    Frispark for Colo Colo på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til CD Godoy Cruz
    Juan Cejas
    Juan Cejas (CD Godoy Cruz) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Leonardo Gil (Colo Colo) løfter inn en corner fra venstre på Monumental David Arellano.
    44'
    Maximiliano Falcon
    Maximiliano Falcon header i stolpen! Nære på for Colo Colo i Santiago.
    45'
    Spillerbytte - Colo Colo
    Inn: Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Ut: Arturo Vidal
    Colo Colo bytter ut Arturo Vidal med Guillermo Miguel Paiva Ayala. Dette er det første byttet som Jorge Almiron gjør i dagens kamp.
    46'
    Colo Colo angriper, men blir avblåst for offside.
    47'
    Juan Cejas
    CD Godoy Cruz angriper i Santiago. Juan Cejas fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Juan Cejas (CD Godoy Cruz) slår en corner fra venstre side på Monumental David Arellano.
    56'
    Skudd på mål, CD Godoy Cruz
    56'
    56'
    Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Målsjanse på Monumental David Arellano! Guillermo Miguel Paiva Ayala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    Colo Colo angriper, men Andres Matonte blåser for offside.
    57'
    57'
    Frispark Colo Colo.
    60'
    Tomas Oscar Badaloni
    Tomas Oscar Badaloni (CD Godoy Cruz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Skade: Colo Colo
    62'
    Tilbake fra skade: Colo Colo
    62'
    Spillerbytte - CD Godoy Cruz
    Inn: Vicente Poggi
    Ut: Juan Andrada
    Bytte for CD Godoy Cruz. Vicente Poggi kommer inn for Juan Andrada på Monumental David Arellano.
    63'
    Inn: Daniel Barrea
    Ut: Juan Cejas
    CD Godoy Cruz gjør sitt andre bytte. Juan Cejas erstattes av Daniel Barrea.
    63'
    64'
    Gult kort til Colo Colo
    Esteban Pavez
    Dommer Andres Matonte viser Esteban Pavez (Colo Colo) det gule kortet.
    64'
    Jose Tomas Conechny
    Jose Tomas Conechny (CD Godoy Cruz) avanserer forover på Monumental David Arellano. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    Andres Matonte tildeler CD Godoy Cruz en corner. Hernan Lopez Munoz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Cristian Zavala ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Inn: Jeyson Rojas
    Ut: Cristian Zavala
    Jorge Almiron (Colo Colo) gjør sitt andre bytte for dagen. Jeyson Rojas erstatter Cristian Zavala.
    68'
    Frispark til Colo Colo på halvdelen til CD Godoy Cruz.
    71'
    Federico Rasmussen
    Dommer Andres Matonte gir Federico Rasmussen (CD Godoy Cruz) et gult kort.
    71'
    Inn: Martin Pino
    Ut: Tomas Oscar Badaloni
    Daniel Walter Oldra gjør dagens tredje bytte i Santiago, når han tar ut Tomas Oscar Badaloni og setter inn Martin Pino.
    72'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Colo Colo.
    77'
    79'
    Inn: Silvio Ulariaga
    Ut: Hernan Lopez Munoz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Godoy Cruz. Inn kommer Silvio Ulariaga, mens Hernan Lopez Munoz tar plass på benken.
    80'
    Inn: Bruno Javier Leyes Sosa
    Ut: Roberto Nicolas Fernandez Fagundez
    Bytte for CD Godoy Cruz. Bruno Javier Leyes Sosa kommer inn for Roberto Nicolas Fernandez Fagundez på Monumental David Arellano.
    80'
    Inn: Vicente Tomas Pizarro Durcudoy
    Ut: Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez
    Jorge Almiron (Colo Colo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Vicente Tomas Pizarro Durcudoy erstatter Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez.
    81'
    Inn: Matias Moya
    Ut: Marcos Nikolas Bolados Hidalgo
    Jorge Almiron gjør dagens fjerde bytte i Santiago, når han tar ut Marcos Nikolas Bolados Hidalgo og setter inn Matias Moya.
    81'
    Sjanse i Santiago! Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo Colo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.