Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    2'
    Kan Colo Colo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Bruno Valdez (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra høyre på Monumental David Arellano.
    7'
    Juan Iturbe
    Juan Iturbe (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Colo Colo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Colo Colo på egen banehalvdel.
    13'
    I Santiago har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Skudd på mål, Colo Colo
    18'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Cerro Porteno må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Colo Colo.
    21'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Fabrizio Peralta
    Dommer Facundo Tello Figueroa gir Fabrizio Peralta (Cerro Porteno) et gult kort.
    21'
    Skudd utenfor mål, Colo Colo
    24'
    Cerro Porteno angriper, men Facundo Tello Figueroa blåser for offside.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Santiago fordi Bruno Valdez får behandling for en skade på banen.
    29'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Christian Javier Baez
    Ut: Bruno Valdez
    Manuel Jimenez Jimenez (Cerro Porteno) gjør sitt første bytte for dagen. Christian Javier Baez erstatter Bruno Valdez.
    31'
    33'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Enzo Daniel Gimenez Rojas (Cerro Porteno) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Colo Colo like utenfor Cerro Porteno-området.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enzo Daniel Gimenez Rojas (Cerro Porteno) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Enzo Daniel Gimenez Rojas er tilbake på banen igjen.
    44'
    Frisparket tildelt Cerro Porteno er farlig nær Colo Colos målområde.
    45'+4
    Gult kort til Colo Colo
    Arturo Vidal
    Dommer Facundo Tello Figueroa viser Arturo Vidal (Colo Colo) det gule kortet.
    46'
    Cerro Porteno angriper i Santiago, men blir avblåst for offside.
    47'
    Hjørnespark til Cerro Porteno
    47'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    48'
    49'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Colo Colo.
    55'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    55'
    Colo Colo, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    57'
    Spillerbytte - Colo Colo
    Inn: Emiliano Amor
    Ut: Maximiliano Falcon
    Jorge Almiron gjør dagens første bytte i Santiago, når han tar ut Maximiliano Falcon og setter inn Emiliano Amor.
    59'
    Inn: Marcos Nikolas Bolados Hidalgo
    Ut: Cristian Zavala
    Colo Colo bytter ut Cristian Zavala med Marcos Nikolas Bolados Hidalgo. Dette er det andre byttet som Jorge Almiron gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    Inn: Wilder Viera
    Ut: Juan Iturbe
    Bytte for Cerro Porteno. Wilder Viera kommer inn for Juan Iturbe på Monumental David Arellano.
    62'
    Inn: Federico Gaston Carrizo
    Ut: Fabrizio Peralta
    Cerro Porteno bytter ut Fabrizio Peralta med Federico Gaston Carrizo. Dette er det tredje byttet som Manuel Jimenez Jimenez gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Luis Riveros
    Ut: Cecilio Dominguez
    Cerro Porteno gjør sitt fjerde bytte. Cecilio Dominguez erstattes av Luis Riveros.
    62'
    Frispark Cerro Porteno.
    63'
    66'
    67'
    Målet til Cerro Porteno sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Cerro Porteno blir annullert
    69'
    Cerro Porteno fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Colo Colo!
    70'
    Hjørnespark til Colo Colo
    72'
    Inn: Alfio Oviedo
    Ut: Eduardo Nascimento da Silva Junior
    Cerro Porteno bytter ut Eduardo Nascimento da Silva Junior med Alfio Oviedo.
    74'
    76'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Lucas Cepeda
    Ut: Arturo Vidal
    Bytte for Colo Colo. Lucas Cepeda kommer inn for Arturo Vidal på Monumental David Arellano.
    85'
    Inn: Damian Pizarro
    Ut: Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Guillermo Miguel Paiva Ayala (Colo Colo) erstattes av Damian Pizarro.
    88'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til Colo Colo.
    89'
    90'+2
    Santiago Arzamendia
    Santiago Arzamendia (Cerro Porteno) mottar sitt første gule kort for dagen på Monumental David Arellano.
    90'+2
    90'+3
    Mål for Colo Colo!
    Colo Colo 1 - 0 Cerro Porteno
    Mål: Lucas Cepeda
    Målgivende: Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez
    Mål! Colo Colo tar ledelsen 1-0 ved Lucas Cepeda. Carlos Alonso Enrique Palacios Nunez var nest sist på ballen.