I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    1'
    Frispark Colorado Rapids.
    9'
    FC Dallas må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Colorado Rapids.
    10'
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Andre Shinyashiki
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Andre Shinyashiki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    13'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    14'
    Kan FC Dallas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Ricardo Pepi
    Ricardo Pepi (FC Dallas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Auston Trusty
    Auston Trusty (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Jon Freemon.
    20'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    20'
    Ryan Hollingshead
    FC Dallas angriper. Ryan Hollingshead får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    23'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til FC Dallas.
    24'
    Franco Jara
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Franco Jara avslutter utenfor.
    25'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    27'
    Facundo Quignon
    Facundo Quignon (FC Dallas) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    28'
    FC Dallas fosser fremover, men Jon Freemon blåser for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    29'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Michael Barrios
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Michael Barrios avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Jon Freemon tildeler Colorado Rapids en corner. Jack Price sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    34'
    Gult kort til FC Dallas
    Edwin Cerrillo
    Edwin Cerrillo (FC Dallas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    39'
    43'
    Facundo Quignon (FC Dallas) mottar sitt første gule kort for dagen på Dick's Sporting Goods Park.
    43'
    Frisparket tildelt Colorado Rapids er farlig nær FC Dallass målområde.
    44'
    I Commerce City slår Jack Price en corner fra venstre.
    48'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Lalas Abubakar
    Målgivende: Jack Price
    Mål! Lalas Abubakar (Colorado Rapids) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Dick's Sporting Goods Park. Jack Price sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Målsjanse! Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    51'
    Paxton Pomykal
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Paxton Pomykal går utenfor.
    52'
    Colorado Rapids 2 - 0 FC Dallas
    Mål: Michael Barrios
    Målgivende: Diego Rubio
    Mål! Michael Barrios øker Colorado Rapidss ledelse til 2-0 på Dick's Sporting Goods Park. Diego Rubio var nest sist på ballen.
    55'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Brandon Servania
    Ut: Edwin Cerrillo
    FC Dallas gjør sitt første bytte. Edwin Cerrillo erstattes av Brandon Servania.
    56'
    Inn: Szabolcs Schon
    Ut: Paxton Pomykal
    Paxton Pomykal (FC Dallas) erstattes av Szabolcs Schon.
    56'
    Jack Price (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    60'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    61'
    Inn: Andres Ricaurte
    Ut: Franco Jara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Andres Ricaurte, mens Franco Jara tar plass på benken.
    63'
    Inn: Jader Obrian
    Ut: Ricardo Pepi
    FC Dallas bytter ut Ricardo Pepi med Jader Obrian.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Diego Rubio
    Colorado Rapids bytter ut Diego Rubio med Nicolas Mezquida. Dette er det første byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Steven Beitashour
    Ut: Braian Galvan
    Bytte for Colorado Rapids. Steven Beitashour kommer inn for Braian Galvan på Dick's Sporting Goods Park.
    65'
    Jader Obrian
    Sjanse i Commerce City! Jader Obrian (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    70'
    Inn: Nicolas Benezet
    Ut: Michael Barrios
    Colorado Rapids gjør sitt tredje bytte. Michael Barrios erstattes av Nicolas Benezet.
    73'
    Inn: Collen Warner
    Ut: Jack Price
    Colorado Rapids bytter ut Jack Price med Collen Warner.
    74'
    Frispark FC Dallas.
    76'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til FC Dallas.
    79'
    Collen Warner
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Collen Warner avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Drew Moor
    Ut: Daniel Wilson
    Danny Wilson (Colorado Rapids) erstattes av Drew Moor.
    82'
    Inn: Dante Sealy
    Ut: Jesus Ferreira
    Luchi Gonzalez gjør dagens femte bytte i Commerce City, når han tar ut Jesus Ferreira og setter inn Dante Sealy.
    82'
    83'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    Andres Ricaurte
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Andres Ricaurte går utenfor.
    85'
    I Commerce City slår Facundo Quignon en corner fra venstre.
    86'
    88'
    Cole Bassett
    Målsjanse! Cole Bassett (Colorado Rapids) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Jon Freemon tildeler Colorado Rapids en corner. Nicolas Benezet sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.