2-1
Musa87'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    5'
    Ricardo Fierro tildeler FC Dallas en corner. Sebastian Lletget sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    I Commerce City slår Sebastian Lletget en corner fra venstre.
    10'
    Sebastian Lletget (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    20'
    Omar Gonzalez
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Omar Gonzalez avslutter utenfor.
    20'
    Kevin Cabral
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) avanserer forover på Dick's Sporting Goods Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Gult kort til FC Dallas
    Sebastien Ibeagha
    Dommer Ricardo Fierro viser Sebastien Ibeagha (FC Dallas) det gule kortet.
    27'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Kevin Cabral (Colorado Rapids) header utenfor.
    28'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Colorado Rapids.
    30'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Petar Musa
    Målsjanse! Petar Musa (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    33'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Dick's Sporting Goods Park.
    40'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    45'
    45'
    FC Dallas scorer selvmål!
    Colorado Rapids 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Sebastien Ibeagha
    Sebastien Ibeagha har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    45'
    Målet til Colorado Rapids sjekkes av VAR
    45'+2
    Målet til Colorado Rapids blir stående
    45'+3
    46'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 2 - 0 FC Dallas
    Mål: Calvin Harris
    Målgivende: Kevin Cabral
    Colorado Rapids går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Calvin Harris. Flott spill fra Kevin Cabral før målet.
    49'
    52'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Bernard Kamungo
    Ut: Dante Sealy
    Nico Estevez gjør dagens første bytte i Commerce City, når han tar ut Dante Sealy og setter inn Bernard Kamungo.
    55'
    Inn: Logan Farrington
    Ut: Eugene Ansah
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt andre bytte for dagen. Logan Farrington erstatter Eugene Ansah.
    55'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    57'
    Målsjanse til Colorado Rapids! Kevin Cabral treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Sam Junqua
    Sam Junqua (FC Dallas) pådrar seg et gult kort.
    61'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside.
    63'
    Inn: Nkosi Tafari
    Ut: Omar Gonzalez
    FC Dallas gjør sitt tredje bytte. Omar Gonzalez erstattes av Nkosi Tafari.
    64'
    Inn: Tsiki Ntsabeleng
    Ut: Sebastian Lletget
    Sebastian Lletget (FC Dallas) erstattes av Tsiki Ntsabeleng.
    65'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Sebastian Anderson
    Ut: Sam Vines
    Bytte for Colorado Rapids. Sebastian Anderson kommer inn for Sam Vines på Dick's Sporting Goods Park.
    65'
    Ricardo Fierro tildeler FC Dallas en corner. Sam Junqua sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Frispark FC Dallas.
    68'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    69'
    Inn: Omir Fernandez
    Ut: Kevin Cabral
    Colorado Rapids bytter ut Kevin Cabral med Omir Fernandez. Dette er det andre byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    69'
    Ricardo Fierro signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    70'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    71'
    Logan Farrington
    Målsjanse på Dick's Sporting Goods Park! Logan Farrington fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Hjørnespark til FC Dallas
    73'
    Inn: Patrickson Delgado
    Ut: Illarramendi
    Nico Estevez gjør dagens femte bytte i Commerce City, når han tar ut Illarramendi og setter inn Patrickson Delgado.
    76'
    Inn: Darren Yapi
    Ut: Rafael Navarro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Darren Yapi, mens Rafael Navarro tar plass på benken.
    80'
    Inn: Lalas Abubakar
    Ut: Calvin Harris
    Colorado Rapids bytter ut Calvin Harris med Lalas Abubakar.
    80'
    Patrickson Delgado (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    81'
    81'
    83'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside på Dick's Sporting Goods Park.
    83'
    85'
    I Commerce City slår Patrickson Delgado en corner fra venstre.
    85'
    86'
    Inn: Lamine Diack
    Ut: Cole Bassett
    Colorado Rapids bytter ut Cole Bassett med Lamine Diack.
    87'
    Mål for FC Dallas!
    Colorado Rapids 2 - 1 FC Dallas
    Mål: Petar Musa
    Målgivende: Liam Fraser
    Petar Musa scorer og reduserer til 2-1 på Dick's Sporting Goods Park. Det er en fin assist fra Liam Fraser.
    87'
    Inn: Jasper Loffelsend
    Ut: Djordje Mihailovic
    Chris Armas (Colorado Rapids) gjør sitt sjette bytte for dagen. Jasper Loffelsend erstatter Djordje Mihailovic.
    88'
    90'
    90'
    Inn: Carl Sainte
    Ut: Liam Fraser
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Carl Sainte, mens Liam Fraser tar plass på benken.
    90'+1
    Ricardo Fierro tildeler FC Dallas en corner. Patrickson Delgado sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.