Kaye90'+5
2-0
    Skudd på mål, Colorado Rapids
    Jonathan Lewis
    Colorado Rapids fosser forover og Jonathan Lewis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Portland Timbers får tildelt et frispark
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Max
    Max (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Dick's Sporting Goods Park.
    17'
    Colorado Rapids blir avblåst for offside
    Colorado Rapids fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Mark-Anthony Kaye
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Mark-Anthony Kaye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Colorado Rapids får tildelt et hjørnespark
    Bryan Acosta
    Armando Villarreal tildeler Colorado Rapids en corner. Bryan Acosta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Målet til Colorado Rapids sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Colorado Rapids blir annullert
    24'
    Colorado Rapids får tildelt et frispark
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Frispark til Colorado Rapids på halvdelen til Portland Timbers.
    24'
    Skudd på mål, Portland Timbers
    Dairon Asprilla
    Portland Timbers angriper. Dairon Asprilla får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Diego Rubio
    Sjanse i Commerce City! Diego Rubio (Colorado Rapids) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    Gult kort til Portland Timbers
    Eryk Williamson
    Eryk Williamson (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    29'
    Larrys Mabiala
    Larrys Mabiala (Portland Timbers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    29'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    29'
    Mål for Colorado Rapids!
    Colorado Rapids 1 - 0 Portland Timbers
    Mål: Diego Rubio
    Diego Rubio setter ballen i nettet og Colorado Rapids leder nå 1-0.
    30'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark Portland Timbers.
    34'
    Bryan Acosta (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Dick's Sporting Goods Park.
    36'
    Skudd utenfor mål, Colorado Rapids
    Kjempesjanse! Mark-Anthony Kaye (Colorado Rapids) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    37'
    37'
    Colorado Rapids angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    38'
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    38'
    Skudd utenfor mål, Portland Timbers
    Yimmi Chara
    Portland Timbers angriper, men avslutningen til Yimmi Chara går utenfor.
    39'
    41'
    Marvin Loria
    Sjanse til Portland Timbers! Marvin Loria er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Max
    Sjanse! Colorado Rapids avanserer forover, men Max avslutter utenfor.
    43'
    Max
    Colorado Rapids avanserer forover i Commerce City. Max avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    44'
    Portland Timbers får tildelt et hjørnespark
    Yimmi Chara
    I Commerce City slår Yimmi Chara en corner fra venstre.
    45'
    45'+1
    Larrys Mabiala (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+2
    Diego Rubio
    Dommer Armando Villarreal viser Diego Rubio (Colorado Rapids) det gule kortet.
    45'+3
    Steven Beitashour
    Steven Beitashour (Colorado Rapids) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    I Commerce City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    I Commerce City slår Marvin Loria en corner fra høyre.
    47'
    Målsjanse til Colorado Rapids! Jonathan Lewis treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    51'
    51'
    Målsjanse! Marvin Loria (Portland Timbers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Gyasi Zardes
    Colorado Rapids angriper i Commerce City. Gyasi Zardes fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Max
    Max (Colorado Rapids) erstattes av Michael Barrios.
    55'
    Michael Barrios
    Michael Barrios (Colorado Rapids) kommer seg fri på Dick's Sporting Goods Park, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Santiago Moreno
    Ut: Marvin Loria
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portland Timbers. Inn kommer Santiago Moreno, mens Marvin Loria tar plass på benken.
    63'
    Inn: Dario Zuparic
    Ut: Eryk Williamson
    Bytte for Portland Timbers. Dario Zuparic kommer inn for Eryk Williamson på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    Andre gule kort til Colorado Rapids
    Diego Rubio
    Diego Rubio (Colorado Rapids) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Dick's Sporting Goods Park.
    63'
    Bryan Acosta (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Dick's Sporting Goods Park.
    66'
    66'
    Auston Trusty
    Dommer Armando Villarreal gir Auston Trusty (Colorado Rapids) et gult kort.
    66'
    Aljaz Ivacic
    Aljaz Ivacic (Portland Timbers) får et gult kort av dommer Armando Villarreal.
    66'
    67'
    68'
    Sjanse til Colorado Rapids! Jonathan Lewis er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Inn: Maximiliano David Ayala
    Ut: Cristhian Paredes
    Giovanni Savarese (Portland Timbers) gjør sitt tredje bytte for dagen. David Ayala erstatter Cristhian Paredes.
    71'
    73'
    Jose Van Rankin
    Dommer Armando Villarreal viser Jose Van Rankin (Portland Timbers) det gule kortet.
    73'
    Inn: Drew Moor
    Ut: Lalas Abubakar
    Colorado Rapids bytter ut Lalas Abubakar med Drew Moor. Dette er det andre byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Gustavo Vallecilla
    Ut: Jonathan Lewis
    Colorado Rapids gjør sitt tredje bytte. Jonathan Lewis erstattes av Gustavo Vallecilla.
    75'
    78'
    Inn: Blake Bodily
    Ut: Jose Van Rankin
    Portland Timbers bytter ut Jose Van Rankin med Blake Bodily.
    80'
    Inn: Zac McGraw
    Ut: Larrys Mabiala
    Portland Timbers bytter ut Larrys Mabiala med Zac McGraw. Dette er det femte byttet som Giovanni Savarese gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Lucas Esteves
    Ut: Steven Beitashour
    Bytte for Colorado Rapids. Lucas Esteves kommer inn for Steven Beitashour på Dick's Sporting Goods Park.
    80'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Gyasi Zardes
    Robin Fraser gjør dagens fjerde bytte i Commerce City, når han tar ut Gyasi Zardes og setter inn Nicolas Mezquida.
    81'
    82'
    83'
    Zac McGraw
    Zac McGraw (Portland Timbers) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    83'
    83'
    Maximiliano David Ayala
    David Ayala (Portland Timbers) kommer til en målsjanse på Dick's Sporting Goods Park, men klarer ikke å score.
    85'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (Portland Timbers) slår en corner fra venstre side på Dick's Sporting Goods Park.
    89'
    Santiago Moreno
    Sjanse! Portland Timbers avanserer forover, men Santiago Moreno avslutter utenfor.
    89'
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+1
    William Yarbrough
    Dommer Armando Villarreal gir William Yarbrough (Colorado Rapids) et gult kort.
    90'+3
    Colorado Rapids 2 - 0 Portland Timbers
    Mål: Mark-Anthony Kaye
    Målgivende: Michael Barrios
    Mål! Mark-Anthony Kaye gir Colorado Rapids en komfortabel 2-0 ledelse. Michael Barrios var nest sist på ballen.